Görüş Bildir
Haberler
Senin Pozitif Enerjini Kim Emikliyor?

Senin Pozitif Enerjini Kim Emikliyor?

Aburoski
09.10.2018 - 19:48

Herkesin güzel giden gününü mahveden, enerjisini emikleye emikleye bitiremeyen birileri vardır. Biz de bunu bildiğimiz için enerjini emikleyenin kim olduğunu merak ettik ve böyle bir test hazırladık! 

Testi çöz ve öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim!

2. Yaşını da...

3. Öncelikle emiklemek kelimesi sana ne ifade ediyor?

3. Öncelikle emiklemek kelimesi sana ne ifade ediyor?

4. Sabah uyandın ve telefonuna baktığında o acı gerçekle karşılaştın. GÜNAYDIN mesajı yok! Sevgiline trip atar mısın?

5. 5 milyon dolar karşılığında bir ev dolusu sülükle birlikte 1 gün geçirir misin? Eğer bir tanesini öldürürsen yerine 100 tane daha geleceğini unutma!

5. 5 milyon dolar karşılığında bir ev dolusu sülükle birlikte 1 gün geçirir misin? Eğer bir tanesini öldürürsen yerine 100 tane daha geleceğini unutma!
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hangi duyu organın daha güçlü?

7. Son olarak, yaşandığında saygısızca biten şey nedir? 😎

7. Son olarak, yaşandığında saygısızca biten şey nedir? 😎
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Patronun!

Verdiğin cevaplara göre senin pozitif enerjini emikleyen kişi patronun! Zinde ve neşeli kalkıp işe gitmek için hazırlanıyorsun ve gayet güzel bir yolculuğun sonunda işine varıyorsun. Direkt suratsız patronunla karşılaşıyorsun. Neşe, enerji vs hiçbir şey kalmıyor sende. Patronun sürekli streslidir ve bu stresli halini de size yansıtarak enerjinizi her defasında alıyor. 

En ufak bir sorunu büyütüp, gününüzün zehir gibi geçmesine neden olabiliyor. Bunu sadece siz değil, birçok kişi yaşıyor emin olabilirsin. Güzel başlayan gününü saniyesinde tersine çevirirler. Sen bu durumlarda nasıl bir yol izlemen gerektiğini az çok biliyorsun. Çok fazla problem etme ve bu tarz insanların senin enerjini emiklemesine izin verme.

Sevgilin!

Verdiğin cevaplara göre senin enerjini emikleyen kişi sevgilin! Sabah kalktığından itibaren seni bezdiriyor. Bunu hemen hemen her fırsatta yapıyor. Sürekli olumsuz şeylerden bahsediyor ve sen bu durumdan artık rahatsız oluyorsun. Neşeli bir şekilde uyandığında bir süre onunla konuşmamak belki az da olsa gününün güzel geçmesini sağlayabilir. Sürekli bazı ihtimallerden bahsediyor ve en önemlisi de her zaman umutsuz. 

Ona bunu aşılamalısın. Her zaman olumsuzlukları, kötülükleri düşünmemesi gerektiğini sakince anlatmalısın. Ve en önemlisi bu durumdan rahatsız olduğunu da söylemelisin. Yeter artık enerjini artık emdirme!

İş arkadaşın!

Verdiğin cevaplara göre senin enerjini emikleyen kişi kesinlikle iş arkadaşın. Güzel başlayan gününü kötü şeyler söyleyerek mahvetmekte üstüne yok. Sen ne kadar uzak dursan da illa ki sonunda o kötü şeyleri sana söyleyecek. Duymak ve görmek istemiyorsun ama mecbur iş arkadaşın olduğu için her gün berabersiniz. Sadece kötü şeyleri de söylemiyor. Seninle ilgili yorumlar da yapıyor ve bu yorumlar hiç hoşuna gitmiyor. 

Ona bizce bir an önce bunu söylemelisin. Artık nereye kadar değil mi? Eme eme enerji bırakmadı sende. Böyle iş olmaz. Elini çabuk tut enerji falan sende kalmayacak bu gidişle.

Metrobüsteki insanlar!

Verdiğin cevaplara göre senin enerjini kesinlikle metrobüsteki o insanlar emiyor! Kimin enerjinisi emmiyorlar ki? Metrobüs durağına adımını attığın an emiş başlıyor. Sırada düzgün durmazlar, metrobüste ayakta düzgün durmazlar. Hep bir ağız dalaşı. O kadar yol gidiyorsun üstüne de onların ağzını çekiyorsun. Sana yapman gereken şeyleri söylemek isterdik fakat yok. Çünkü her metrobüs kullanan insan buna mahkum... 

Sana keşke bir yol, yöntem söyleyebilsek fakat söyleyemiyoruz işte. Şimdi araba al desek fiyatlar uçmuş. Maalesef metrobüs kaçınılmazsa zevk almaya bakacaksın...

Arkadaşın!

Verdiğin cevaplara göre senin enerjini emikleyen kişi arkadaşın! Evet onu çok seviyorsun ama bazen öyle konuşmalar ve hareketler yapıyor ki ondan saniyesinde bıkıyorsun ve enerji adına hiçbir şey kalmıyor. Sürekli senin onu sevmediğini, başkalarıyla daha çok eğlendiğini söylüyor ve bu durum seni bezdiriyor. Artık böyle kıskançlıklar olsun istemiyorsun. Her gün her gün artık seni bıktırdı. 

Ona artık bu durumdan rahatsız olduğunu söylemenin zamanı geldi de geçiyor bile. Enerjini bu negatif insanın emmesine artık izin verme! O senin enerjin kimseye verme gözünü sevdiğim!

Akrabaların!

Verdiğin cevaplara göre senin enerjini emen kişiler akrabaların! Özellikle kuzenlerin ve yengelerin senin enerjini emmek için sırada bekliyor. Akrabaların senin hiçbir şeyi beceremeyeceğini söyleyince pozitif enerjin bir anda yerle bir oluyor. Aynı zamanda da kendi çocuklarını övmek en iyi yaptıkları iş. 

Onlardan birazcık uzak durman ve ağızlarının payını bir an önce vermen gerekiyor. Ne öyle her fırsatta seni yerin dibine sokmak! Artık yerin dibine sokma sırası sende. Kendine güven, cesaretini topla ve enerjini koru! Asla ve asla emikletme!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
150
107
55
26
20
17
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

İş arkadaşın!

moondark

devlet tabi ki!