Görüş Bildir
Haberler
Senin Öfken Hangi Renk?

etiket Senin Öfken Hangi Renk?

Yung Boş Ada
17.06.2015 - 16:43 Son Güncelleme: 17.06.2015 - 17:49

Evet, öfkemizin de rengi vardır. Bu renk öfkemizin karakterini belirler. Acaba senin öfken hangi renk? Öğrenmenin tek yolu: Bu test!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak; ne sıklıkla öfkelenirsin?

2. Bunlardan hangisi seni daha çok deli eder peki?

3. Sinirlendiğin zaman vücudunda oluşan fiziksel tepki ne oluyor?

4. Senin kişiliğine en çok uyan müzik türünü seç!

5. Öfkelendiğin zaman kendini rezil ettiğin oldu mu hiç?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sana vurana diğer yanağını mı dönersin yoksa karşılık mı verirsin?

7. Kendini sakinleştirmek için ne yaparsın peki sen?

8. Son olarak kızgın bir ünlü seç!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin öfkenin rengi sarı!

Senin öfkenin rengi sarı!

Senin doğan genel anlamıyla pozitif ve neşeli. Bu yüzden de öfken de kesilikle yıkıcı değil. Sen sinirli olduğun durumlarda daima sakinliğini korur ve uzlaşmacı hareket edersin. Yani sen birçok kişinin aksine köprüleri yıkan değil, barışçıl davranansın.

Senin öfkenin rengi mor!

Senin öfkenin rengi mor!

Sen son derece popülersin ve gerçek bir starsın. İlginin odağındasın daima ve bunu gerçekten çok seviyorsun. Spot ışıkları hep seni takip ediyor. Bu yüzden de sen öfkelendiğin zaman öfkeni herkesin içinde belli etmez, kimseye izleyecek malzeme veremeye dikkat edersin. Sinirini daha sonra çok güzel bir şekilde çıkartırsın. İntikamcısın da denilebilir yani.

Senin öfkenin rengi kahverengi!

Senin öfkenin rengi kahverengi!

Sen son derece mantıklı bir insansın. İnsanlara da çok değer verirsin. Kimseye kolay kolay kızmaz, hayatından çıkarmazsın. Senin öfken de böyle, son derece mantıklı. Eğer ortada önemsiz bir durum varsa uzatmaz, kestirip atarsın. Fakat durum ciddiyse hiç tereddüt etmeden tepkini koyar ve o kişiyi hayatından çıkarırsın. Sen etrafında kesinlikle seni üzen insanları tutmazsın.

Senin öfkenin rengi beyaz!

Senin öfkenin rengi beyaz!

Sen öyle her şeye sinirlenmezsin. Çünkü senin son derece iyilik dolu ve temiz bir karakterin var. İnsanlarla tartışmaktan, küsmekten nefret edersin. Bu yüzden hayatının her anında olabildiğince sakin durmaya özen gösterirsin. Fakat şöyle de bir durum var ki sen haksızlığa asla gelemezsin. Bir yerde bir adaletsizlik, haksızlık gördün mü anında sesini çıkarır, tepkini mutlaka belli edersin.

Senin öfkenin rengi yeşil!

Senin öfkenin rengi yeşil!

Sen çok dengeli bir insansın. Genel olarak huzurlusun, sakinsin. Sinirlendiğin de çok nadir görünür senin. Bu durumlarda da dengeli kişiliğini korur, ona göre hareket edersin. Her zaman orta yolu bulup uzlaşma odaklı davranırsın sen. Bu yönün birçok kişi tarafından takdir ediliyor.

Senin öfkenin rengi mavi!

Senin öfkenin rengi mavi!

Sen çok hassas ve duygusal bir insansın. Çok çabuk kırılıp, üzülüp sinirlenebilirsin. Fakat asla belli etmezsin bunu etrafına. Genelde sinirlendiğinde yalnız kalıp kendi kendini sakinleştirmeyi tercih edersin. Müzik dinler, yazı yazar, resim yaparsın. Kendini bu tür uğraşlarla oyalayarak kendi kendine terapi yaparsın. Sinirlendiğin kişilereyse tepkini genelde susarak verirsin. Ne demişler; söz gümüşse sükut altındır.

Senin öfkenin rengi kırmızı!

Senin öfkenin rengi kırmızı!

Sen öfkelerin en top'ını yaşıyorsun. Genel olarak son derece tutkulu ve duygularını en uçlarda yaşayan bir insan olduğun için öfkenin de bu kadar güçlü ve yıkıcı olması şaşırtıcı bir durum değil. Sen öfkelendiğin zaman seni tutabilene aşk olsun. Yakar yıkar, bağırır çağırırsın. Ve kesinlikle özür dileme taraftarı da olmazsın. Ne diyelim, senin doğan böyle.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1615
512
249
224
111
94
71
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Shin Sang

Senin öfkenin rengi sarı! Senin öfkenin rengi sarı! Senin doğan genel anlamıyla pozitif ve neşeli. Bu yüzden de öfken de kesilikle yıkıcı değil. Sen sini... Devamını Gör

Ergün Özbay

Bu bir tek bana mı çıktı ya :D Senin öfkenin rengi sarı! Senin öfkenin rengi sarı! Senin doğan genel anlamıyla pozitif ve neşeli. Bu yüzden de öfken ... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

öteki yanağını dönen var mı acaba?