Görüş Bildir
Haberler
Senin Neden Bir Aşk Hayatın Yok?

etiket Senin Neden Bir Aşk Hayatın Yok?

Love yani aşk isteyip de bir türlü yaşayamayanlar burada mı? Aşk hayatının neden olmadığını merak ediyorsan sana tüm gerçekleri söylüyoruz. 

Eğer hazırsan;

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. Bir ortama girdiğinde kendine hemen arkadaş bulabilen bir insan mısın?

4. Peki her şeyden çok çabuk sıkılan bir yapıya mı sahipsin?

5. Daha önce hiç aynı anda birkaç kişiyle flört ettiğin oldu mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Imm... İlk buluşmada gidilen mekan karşındaki insan hakkındaki görüşünü çok etkiler mi?

6. Imm... İlk buluşmada gidilen mekan karşındaki insan hakkındaki görüşünü çok etkiler mi?

7. Şimdi doğruyu söyle bakalım. Daha önce sevgilini aldattığın oldu mu?

8. Senin için aşık olduğun insanın maddi durumu çok önemli midir?

9. Son olarak, sana 1 Milyon Dolar teklif edecekler ama bundan sonra hayatına hoşlandığın cinsiyetten kimsenin giremeyeceğini söyleyecekler. Kabul eder miydin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kimseye güvenmediğin için bir aşk hayatın yok!

Sen artık kimseye güvenemiyorsun ve bundan dolayı da ciddi bir ilişkiye başlayamıyorsun. Artık o kadar soğumuşsun ki ilişkilerden bir yenisini daha kaldıramayacak gibi hissediyorsun. Sana yaklaşanları kendinden direkt uzaklaştırıyorsun. Uzun bir süre aşk meşk işlerine girmemek istiyorsun. Kimsenin nazını, derdini veya kıskançlığını çekecek halin kalmamış. Böyle tek tabanca takılmak seni daha mutlu ediyor. Zaten etrafında da doğru dürüst bir insan olduğunu düşünmüyorsun. Aşk sana şu anda bayağı çok uzak kalıyor. Birinden hoşlansan bile kendini geride tutuyorsun. Karşındaki kişiye bir adım dahi atacak halin kalmamış. Seni bu hallere getirenler utansın...

Tek takılmak istediğin için bir aşk hayatın yok!

Valla ilişkiler sana o kadar uzak kalıyor ki bu yüzden hiçbir arayışta değilsin. Ciddi ilişkinin getirdiği sorumluluklar seni çok fazla bayıyor. Genelde kısa süreli flörtlerin oluyor. Bu sana daha çok keyif veriyor. Birine bağlanmaktansa hayatı özgürce yaşamak istiyorsun. Öyle mıç mıç olmayı pek sevmiyorsun. Etrafında sevgili olanlara bakıyorsun da kendi kendine 'iyi ki' diyorsun. Çünkü tartışmalar, iki kişilik düşünme zorunluluğu, gereksiz kaoslar vs. seni çok yoruyor. Uzaktan izlemek bile sana yorucu geliyor açıkçası. Sen böyle aşık olmadan hayatına mutlu bir şekilde devam etmeyi tercih ediyorsun. Ama sonrası hiç belli olmaz tabii.

Flörtten öteye gidemediğin için bir aşk hayatın yok!

Valla sen bir aşk hayatın olsun istiyorsun ama bir türlü izin vermiyorlar. Flört ediyorsun ama sonrası gelmiyor. Bu durumdan artık aşırı sıkılmışsın. Artık aranızdaki ilişkinin adını koymak istiyorsun ama karşındaki bir anda yok oluyor. Zaten günümüzün en büyük sıkıntısı bu değil mi? Sırf ciddi ilişkiye girmemek için birlikte vakit geçiriliyor, hoşlandığın belli ediliyor ve istediğin yapılıyor. Sonra püffff karşındaki yok olmuş. Bahanesi de 'ben bunun garantisini vermedim ki' oluyor. Valla artık bu durumdan aşırı sıkılmışsın. Aşk hayatım olsun istersen her seferinde içine edip gidiyorlar. Acı dolu bir hayatın oluyor...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
205
55
50
48
23
21
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın