Görüş Bildir
Haberler
Senin Mental Yaşın Kaç?

etiket Senin Mental Yaşın Kaç?

Bazı zamanlar akranlarınla fazla ortak yanın olmadığını mı düşünüyorsun? Biyolojik yaşınla, mental yaşının aynı olmadığı da bir gerçek. Peki senin mental yaşın kaç? 

Öğrenmek için haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hayattaki en büyük yardımcını öğrenerek başlayalım teste!

2. En çok nereyi görmek istersin?

3. Hata yaptığın zaman kendini ne sıklıkla eleştirirsin?

4. Hangi icat tarihte çığır açmıştır?

5. Sence nasıl zengin olunur?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bilim denince aklına ilk ne geliyor?

6. Bilim denince aklına ilk ne geliyor?

7. Hangi tarz filmleri ve dizileri daha çok seversin?

8. Geldik son soruya! Ruhun kaç yaşında gibi hissediyorsun söyle bize!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Mental yaşın 16!

Mental yaşın 16!

Verdiğin cevaplara göre senin mental yaşın 16. Sen biyolojik olarak kaç yaşında olursan ol, aklın hep zinde, zihinsel olarak hep gençsin. Hayat senin için hala bir paket çikolata, bir paket jelibon gibi... İşte tam olarak bu eğlence hissi, hayattan tat alma hissi seni genç tutuyor. Hala şaşırabiliyorsun, hala duygulanabiliyor, hala heyecanlanabiliyorsun. Seni, sen yapan duygu birikimi bu işte. Ve şunu unutma ki, büyüdüğün zaman hayat daha güzel olmuyor. Ne olursa olsun zihnin hep böyle genç kalsın!

Mental yaşın 21!

Mental yaşın 21!

Verdiğin cevaplara göre senin mental yaşın 21. Yani olabilecek en güzel yaş. Zihni hiç yaşlanmayan, bu işin büyüsünü çözmüş biri gibisin. Sen kaç yaşında olursan ol, aklın-ruhun hep genç kalmış ve de kalacak. Maceraperestsin, eğlenceye düşkünsün, hayalci ve çılgınsın. Yerinde duran, monoton ve sıkıcı bir hayat hiç sana göre değil. Asla yapamazsın böyle hayatta. Öyle bir hayatın peşinde değilsin zaten. Bir gün yaşlanacağını hiç sanmıyoruz, zihnin hep genç kalacak eminiz!

Mental yaşın 28!

Mental yaşın 28!

Verdiğin cevaplara göre senin mental yaşın 28. Senin zihnin, tam gençliğin bitip olgunluğun en zirvede olduğu yaşlarda. Gençliğin bittiği yaş dediysek o kadar da değil. İçinde büyük bir güç hissediyorsun. Hırsın/azmin oldukça yerinde ve içinde güzel şeyler başaracağına dair büyük umutlar var. Ancak her şeyi bildiğini kesinlikle iddia etmiyorsun; gidecek çok yolunun olduğunun sen de farkındasın ve aslında seni bu hayat denilen yolda, güzel bir şekilde devam ettiren de bu düşüncen. Aynen devam!

Mental yaşın 37!

Mental yaşın 37!

Verdiğin cevaplara göre senin mental yaşın 37. Senin zihnin yolun yarısında ve bir insanın belki de en güzel yaşında. Zekisin, olgunsun ve düşünceli bir insansın. Bu koskoca dünyada nereye ait olduğunu çok iyi biliyorsun, kafanda bulanık hiçbir şey yok. Her şey çok net. Bir yandan da katı gerçekçisin, istediğin şeyi çok iyi biliyor ve o amaçta net bir biçimde devam ediyorsun. Önüne çıkan engeller senin için çok basit kaçıyor. Harika bir mental yaş kısaca, daha fazla yaşlanmana gerek yok bizce, bu iyi!

Mental yaşın 46!

Mental yaşın 46!

Verdiğin cevaplara göre senin mental yaşın 46. Sen kaç yaşında olursan ol, hep olgun bir kişi oldun. Senin yöneticin hep mantığın oldu; olaylara, kişilere hep gerçekçi yaklaştın. Duygularınla değil. Olmayacak dualara da hiçbir zaman amin demedin, yani gereksiz hayallerle hiç vakit kaybetmedin. Tecrübelisin çünkü. Sen çok iyi dinleyen ve ders çıkaran birisi olduğun için, çevrenden gördüklerini, duyduklarını hayatına mükemmel bir şekilde uyarlıyorsun. Bir ışık kaynağı gibisin bu yönünle, sana akıl danışmak farz. Daha ne olsun!

Mental yaşın 60!

Mental yaşın 60!

Verdiğin cevaplara göre senin mental yaşın 60. Kaç yaşında olursan ol, senin zihnin hep bilge oldu. Ne kadar tecrübelisin bilmiyoruz ama etrafından gördüklerinden dersler çıkartıyor, deneyim hanene yazdırıyorsun. Zaten etrafından hep yaşlı bir ruha sahip olduğunu söylerler. İşte tam da bu yüzden arkadaşlarının hayatını bilgece öğütlerinle aydınlatıyorsun. Hatta öyle ki, sana danışmadan adım atamaz hale geldiler, o derece. Son olarak bu hayattan istediğin tek bir şey var: Huzur: Fazlasına da gerek yok zaten!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
875
330
185
150
90
80
65
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın