Görüş Bildir
Haberler
Senin Maskeni ve Maskenin Ardındaki Karakterini Söylüyoruz!

etiket Senin Maskeni ve Maskenin Ardındaki Karakterini Söylüyoruz!

Kai Hiwatari
18.03.2019 - 15:30 Son Güncelleme: 19.03.2019 - 12:35

Yalan yok, hepimizin içinde başkalarından sakladığımız hayatlarımız, küçük sırlarımız, bilinmeyen yönlerimiz var! İşte bu test senin hem herkesin bildiği kişiliğini hem de onun ardında kalanları sana söylüyor!

1. İlk olarak yaşını öğrenelim.

2. Diyelim ki yeni birileriyle tanıştın ve o insanlarla samimi olmaya çalışıyorsun, sohbeti nasıl yürütürsün?

3. İnsanların seni en çok eleştirdiği yönü nedir?

4. Sen işinde...

5. Kalabalıklar içinde yalnızken nasıl hareket ettiğini merak ediyoruz..

6. Peki klasik ama belirleyici bir soru olarak; ilişkilerinde karşındakine nasıl bir tavrın vardır?

7. İnsanların seninle ilgili olarak keşke şunu anlasalar dediğin nokta ne?

8. İnsanlarda hayranlık uyandırdığını düşündüğün özelliğin nedir?

9. Son olarak hangi görsel senin için bir maceranın başlangıcıdır diyebiliriz?

Özgür Ruhlu + Eşsiz / Detaycı +Düzenli

Özgür Ruhlu + Eşsiz / Detaycı +Düzenli

Senin özgür ve eşsiz bir ruhun var, bu senin kalabalıklar içinde adeta spot ışıklarına maruz kalmanı sağlıyor. Üstelik bunun için ekstra bir çaba sarfetmen bile gerekmemiş, herhalde insanlar bu yüzden bu kadar çok kıskanıyorlar seni. Emin ol, senin bu benzersiz ruhuna sahip olmayı dileyen çok fazla insan var. Bu senin bilinen ve baskın karakterin ama bunların ardında sen inanılmaz derecede titiz ve düzenli bir insansın. Ritüellerinden asla ödün vermiyorsun, her gün saat 11'de kahve mi içmen lazım; ketıla 10.59'da basmış olursun. Detaycı olman seni işinde, okul hayatında da hep başarılı kılmış. Ama en önemlisi şu ki; bu detaycılık ne kadar özgür ruhlu olursan ol kalbinin o kadar özgür olmasına izin vermemiş, hep dikkatli yaklamışsın yani. Çünkü aşk bazen problemlere sebep olabilir, o yüzden bazı limitler iyidir!

Uyumlu + Rahat / Hırslı + Kararlı

Uyumlu + Rahat / Hırslı + Kararlı

Sen tam kafana göresin! İnsanların yanında o kadar uyumlu ve rahatsın ki her zaman ortamların arananı, beklenileni olmuşsun. Çevrendeki insanların, senin yanındayken kendilerini iyi hissetmelerini sağlamışsın hep, her eve lazım biri gibi görünüyorsun yani. İnsanlar hep senin bu yönüne gıpta etmişler zaten.  Bu senin baskın karakterin de olsa bunların ardında sen son derece hırslı ve kararlı birisin de , evet hayatta bazen çılgınlıklar yapmak gerekir ama söz  konusu işinse ya da dikkat vermen gereken bir konuysa asla rahat olmazsın. Her şeyin bir yeri, bir zamanı var! Sen de işini doğru yapmak adına kararlarından asla ödün vermeyen, canını dişine takan birisisin.

Kontrollü + Güçlü / Asi + Doğal

Kontrollü + Güçlü / Asi + Doğal

Bütün dünyayı karşına alacak ve dünyayla başa çıkacak büyük bir güç var senin içinde. Sen kendine güveni tam,  kararlı ve içinde olduğun bütün durumlarda kontrolü elde tutan birisisin. O yüzden doğuştan liden bir yanın var. Hayallerini sadece kurmakla kalmaz, onları gerçekleştirirsin de. Bu yüzden sen etrafınca hep ilham alınan, özel bir insan olmuşsun. Senin bilinen ve baskın karakterin bu da olsa, içten içe bazen her şeyi kontrol altında tutmak seni yoruyor ve bu yüzden her şeyi gerinde bırakıp gidebiliyorsun.Kafana estiği gibi hareket etmek de senin kanında var, seni anlıyoruz tabii ki bu kadar kontrollü olmak kolay değil. Bu tutkulu ve güçlü tavırların insanların senin daha seksi görmesini de sağlamış üstelik!

Cömert + İyi Kalpli / İsyankar + İçe Dönük

Cömert + İyi Kalpli / İsyankar + İçe Dönük

Sen her zaman başkaları için çabalayan ve bunu bütün içtenliğiyle yapan, kocaman bir kalbe sahip iyi mi iyi birisi olmuşsun. Sana ihtiyacı olduğunu bildiğin kimseye hayır demiyorsun, senden istenilen şeyleri sağlamaktan asla şikayetçi olmuyorsun. Uzun lafın kısası, seni sevmemek için bir sebep yok! Ama bütün bunların ardında sen, bazen insanların dertlerinden o kadar bunalıyorsun ki kaçıp uzaklara gitmek istiyorsun. Bu yanını gizlemeye çalışmışsın hep çünkü kimseyi kırmak istemiyorsun, biliyoruz ama şunu da biliyoruz ki bu kadar verici bir insan olmak bir zamandan sonra seni de tüketiyor. Bu yüzden kendini toparlamak için bazen uzaklaşman, deşarj olmaz gerekiyor. Bunu kendi kendine yapmayı tercih ediyorsun hep çünkü tek başına toparlanamazsan başkaları için iyilik yapmaya asla hazır olamazsın..

Girişken + Pozitif / İçe Dönük + Mantıklı

Girişken + Pozitif / İçe Dönük + Mantıklı

Sen hayata karşı hep samimi, pozitif ve de cömert biri olmuşsun. Bu senin baskın karakterin ve bundan her zaman gurur duymuşsun çünkü insanları tanımaktan ve onlara kendilerini iyi hissettirmekten dolayı mutlusun. Bu yönün aynı zamanda seni ister istemez içinde olduğun topluluklarda lider konumuna da getirmiş hep. Yine de senin de perdelerin arkasında kalan birkaç duygun var. Evet, sosyal olmayı çok seviyorsun ama kendi kendine kalmaya da çok fazla ihtiyac duyuyorsun, deşarj olmaya, ne istiyorsan yapmaya ve yargılanmamaya ihtiyaç duyuyorsun. Ayrıca her şeyi o kadar iyi analiz etme yeteneğine sahipsin ki bu yeteneğin çoğu zaman senin ve etrafındakilerinin kararlarına iyi yönde etkiler bırakmış ama bir şeyi ne kadar çok irdelersen kötü yanları da bir şekilde hayatına sızmaya başlar, senin için de durum böyle, pek çok iyi şeyin içindeki kötülükle savaşıyorsun içten içe!

Mesafeli + Kibar / Vahşi + Kararlı

Mesafeli + Kibar / Vahşi + Kararlı

Dışardan buzlar kralı/kraliçesi gibi görünüyorsun adeta, çoğunluğa çok daha sessiz ve içine kapanıksın, insanlarla çok samimi olmaya çalışmıyorsun ama asla onlara karşı kaba da davranmıyorsun. O kadar naziksin ki insanlar seninle aralarında olan mesafeyi asla kötü bi şekilde yorumlamamış. Ama sen de biliyorsun ki geri planda işler hiç de öyle değil, kendi yolunda inanılmaz kararlı ve zaman zaman vahşi olabiliyorsun. Özellikle eşin ya da sevgilinle baş başa kaldığınız anlarda mesafeleri alt üst etmeyi seviyorsun. Hatta bu anlamda maceracı ve cesur olmak gerektiğine de baya inanıyorsun!

Güçlü + Kontrollü / Asi + Kaygısız

Güçlü + Kontrollü / Asi + Kaygısız

Bütün dünya senin ne kadar güçlü olduğunun farkında. İnsanları çözmüşsün artık ve onlarla nasıl başa çıkmak gerektiğini çok iyi öğrenmişsin, bu yüzdendir ki meydan okumaktan asla ama asla korkmazsın. Hiçbir şeyin kontrolünü kaybetmesine izin vermiyorsun, kendin dışında! Peki içten içe bu kadar kontrol sahibi olmak, herkese meydan okumak seni ne kadar tanımlıyor? Başka başka şeyler de var sende, mesela bazen olaylar dayanılmaz bir noktaya geldiğinde çekip gidersin, sıradan olmayan bir şeyler yapıp kendini iyi hissetmeye çalışırsın. Yaptığın şeylerden dolayı yargılanıp yargılanmamak da çok umrunda değil, mantıklı düşünmeyi zaten istemiyorsun o an geldiğinde. Bütün o güçlü ve kararlı duruşunun ardında hafif bir kaygısızlık, bağımsızlık var. Belki de doğru olan budur, biraz soğukkanlılıktan kimseye zarar gelmez :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
648
221
81
37
21
17
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
WantonNovelSMYRNA

Uyumlu + Rahat / Hırslı + Kararlı daha da yok muydu ekleyecek ? kafama göreyım cidden. ((:

Eyüp Pınarbaşı

girişken+pozitif/içe dönük+mantıklı

Orhan Ulusoy

Özgür Ruhlu + Eşsiz / Detaycı +Düzenli