Görüş Bildir
Haberler
Senin Kendini Geliştirme Yöntemin Hangisi?

Senin Kendini Geliştirme Yöntemin Hangisi?

Radlands
02.02.2024 - 16:01

Hepimiz kendimizi geliştirmek için farklı yöntemler kullanırız. Bunlar eğer bizim faydamıza ise bize iyi gelirler, değilse de boşa kürek çekiyormuş gibi hissettirirler. Peki senin kendini geliştirme yöntemin ne? Bu testte onu göreceğiz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak kendini son zamanlarda ne kadar verimli hissettiğinle başlayalım…

2. Gün içinde ne kadar boş vaktin var?

3. Boş vaktin olduğunda neler yapıyorsun?

4. Peki toplu taşıma araçlarında veya arabanda giderken ne yapıyorsun?

5. Akşamlarını ne yaparak geçiriyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu soruda dürüst ol bakalım; sosyal medyada ne kadar vakit geçiriyorsun?

7. Hafta sonunu bunlardan hangisini yaparak geçirmek isterdin?

8. Son olarak, hayatta kendine belirlediğin hedeflere ulaşabileceğine olan inancın ne?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İnsanlarla sosyalleşiyorsun!

Kendini geliştirmek yalnızca ansiklopediler okuyarak olmaz, bunun çok farkındasın. Bu yüzden de en iyi bildiğin yolla, insanlarla sosyalleşerek bunu sağlamaya çalışıyorsun. İletişim becerilerinde sağladığın gelişim ile kendini geliştiriyor, olmak istediğin kişiye dönüşüyorsun. Gelişim sürecini keyifli hale getirebildiğin için seni tebrik ederiz!

Genel kültürünü artıracak yollar buluyorsun!

Senin için bir insanın kendini geliştirmesi için genel kültürlü olması şart. Bu yüzden her konuda hap bilgiler öğreniyor, aralarından ilgini çekenleri de detaylıca araştırıyorsun. Bu amaçla podcastler dinleyebiliyor, YouTube’dan videolar izleyebiliyorsun. Tabii kitapları da unutmamak gerek! Sen kendin için gerçekten de çabalıyorsun!

Uzun veya kısa vadeli hedefler belirliyorsun!

İnsanın kendini geliştirmesi için ilk önce hedefler belirlemesi gerekir. Sen bunun farkında olduğun için kendine planlar yapıyor, önüne çıkabilecek fırsatları değerlendirmek için hedefler belirliyorsun. Bunu yapmak sana iyi geliyor, kişisel gelişimini olumlu yönde etkiliyor. Hedef belirlemeye devam, onlara ulaşacağına şüphemiz yok!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
39
34
12
9
8
6
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Onur

İnsanlarla sosyalleşiyorsun! Kendini geliştirmek yalnızca ansiklopediler okuyarak olmaz, bunun çok farkındasın. Bu yüzden de en iyi bildiğin yolla, insanlarl... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Uzun veya kısa vadeli hedefler belirliyorsun! İnsanın kendini geliştirmesi için ilk önce hedefler belirlemesi gerekir. Sen bunun farkında olduğun için kend... Devamını Gör

Nurten Yerli

Turk ögun calis guven sonra merak etme