Görüş Bildir
Haberler
Senin İçindeki Kelebekler Öldü mü?

Senin İçindeki Kelebekler Öldü mü?

Hani birisinden hoşlandığımızda karnımızda kelebekler uçuşur, ayaklarımız sanki yerden kesilir...Sen bu duyguları en son ne zaman yaşadın?

Senin içindeki kelebekler ölmüş olabilir mi?

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle söyle bakalım, bir ilişkin var mı?

2. Peki en uzun ilişkin ne kadar sürdü?

3. Şimdiki ilişkinde veya son ilişkinde en baskın duygunun ne olduğunu sorsak?

4. İlişkilerinde ilk adımı atan sen olur musun?

5. Sence aşk acısı en fazla ne kadar sürer?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ayaklarının yerden kesildiği bir anı soracak olsak, her detayı aklına gelir mi?

7. Sence sevmek mi, sevilmek mi?

8. Hangi romantik ortam seni daha çok mutlu eder?

9. Son olarak burcunu da öğrenelim!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin içindeki kelebekler ölmüş! :(

Çok üzgünüz ama senin içindeki kelebekler ölmüş. :( Evet sen bugüne kadar çok güzel ilişkiler yaşamış olabilirsin. Fakat gel gör ki kalbin o kadar süredir çarpmamış ki, karnındaki kelebekler başka diyarlara göç etmeye karar vermiş. Buradan bize iş çıkmaz demişler. Bunda senin de parmağın var tabii. Artık son yaşadığın ilişkiden midir bilinmez, kalbinin kapılarını çok sert bir şekilde kapatmışsın. Anahtarları da o kelebeklere emanet etmiş olacaksın ki, uzun bir süredir bulunmuyor. Aslında hayat, sevince, sevilince güzel be! Ne dersin içindeki kelebekleri yeniden çağırmaya? Şöyle bir etrafına bakıp seçenekleri yeniden değerlendirmeye? Genciz, çıtırız, hallederiz yahu!

Senin içindeki kelebekler ölmemiş!

Senin içindeki kelebekler ölmemiş!

Müjdeli haber! Senin karnındaki kelebeklerden hala umut var. Eğer bir ilişki içerisindeysen bu kişinin seni oldukça mutlu ettiğini söyleyebiliriz. Bu kişi seni sevmekle kalmıyor aynı zamanda sana oldukça değerli hissettiriyor. Senin için yaptıkları da cabası. Eğer bir ilişkin yoksa, aşkın en yakın zamanda kapını çalacağını şimdiden söyleyelim. Yaşayacağın bu ilişki, sadece içindeki kelebekleri uçurmakla kalmayacak senin ayaklarını da yerden kesecek. Sana romantik jestler mi hazırlanmayacak, düşünceli hediyeler mi gelmeyecek! Seni şimdiden kıskandık doğrusu...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
22
18
10
7
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın