Görüş Bildir
Haberler
Senin İçin Önümüzdeki Yıl Hangi 90'lar Şarkısı Gibi Geçecek?

Senin İçin Önümüzdeki Yıl Hangi 90'lar Şarkısı Gibi Geçecek?

Penny
09.12.2018 - 13:51

90'ların Türkçe Pop şarkılarını sevmeyen yoktur. Önümüzde yepyeni bir yıl var. Hem yeni yılı güzel bir 90'lar şarkısıyla karşılamak hem de yeni yılının nasıl geçeceğini duymak için haydi teste!

NOT: Çıkan sonuçtaki görsele tıklayarak şarkıyı dinleyebilirsiniz. 🌸

1. Öncelikle 2018'e 1'den 10'a kadar bir puan vermeni istesek;

2. Yeni yılın ilk hediyesi bizden. Seç bakalım hangisini istersen;

3. Daha önce hiç piyangodan ödül kazandın mı?

4. Her dönemin kendine has bir güzelliği var. Peki sence senin ruhun hangi döneme ait?

5. Biraz konu dışına çıkalım. Malum bir sene daha yaşlanıyoruz. Mantık evliliği yapar mısın?

6. Testimizin sonuna gelirken, yeni yıl için en büyük dileğin nedir?

7. Son olarak, yeni yıldan umutlu musun?

Oya - Bora / Sevmek Zamanı

Oya - Bora / Sevmek Zamanı

2018'de iş, güç, okul gibi şeylerden fazlasıyla bunalmışsın. Yeni yıl senin için bambaşka bir yıl olacak. Tabii ki bunlardan tamamen kurtulamayacaksın ama nefes almak için kendine daha çok vakit ayıracaksın. İnsanlara karşı mesafeli olduğundan kendini işlerine vermişsin. Bu yıl biraz daha kendini düşün 'Kaybetmek varsa ne çıkar aşkta yer yok hiç korkuya.' 😉

Rafet El Roman - Amerika

Rafet El Roman - Amerika

Sen bu yıl fazlasıyla yorulmuşsun. İş güç sana göre değil. Senin ruhun özgür. Bu yıl kesinlikle senin yılın olacak!

Aşkın Nur Yengi - Ay İnanmıyorum

Aşkın Nur Yengi - Ay İnanmıyorum

Sen bunca zaman insanlara fazlasıyla güvenmişsin. Herkesi kendin gibi bilip ona göre davranmışsın ama bu yıl herkesin göstermediği yüzü ortaya çıkacak. Sen sakinliğini koru, sonuçta herkes kendine yakışanı yapar.

Sezen Aksu - Onu Alma Beni Al

Sezen Aksu - Onu Alma Beni Al

2018 senin için pek fena geçmemiş. Keyfin yerinde fakat yeni yılda ufak da olsa bir değişim yaşayacaksın ama sen bunun üstesinden neşenle gelirsin.

Ali Güven - Yolcu

Ali Güven - Yolcu

Her yıl kendimize söz veriyoruz, istemediğimiz her şeyi geride bırakıp yeni alışkanlıklarla bambaşka bir yıla başlayacağımızı söylüyoruz ama yeni yıl geldiğinde bunu tamamen unutuyoruz. Fakat bu yıl kesinlikle senin için yepyeni bir yıl olacak çünkü keyfini kaçıran herkesi ve her şeyi net bir şekilde bırakacak, ardına asla bakmayacaksın.

Zeynep Dizdar - Vazgeç Gönül

Zeynep Dizdar - Vazgeç Gönül

Bu yıl senin için oldukça belirsiz geçmiş, ne yapacağını bilmez olmuşsun. Yeni yılda artık hiçbir şey için kendini yormayacak, yıpratmayacaksın. Her şeyi akışını bırakacak, gelişine vuracaksın. Zaten hayatın tadı da böyle çıkmaz mı?

Murat Kekilli - Bu Akşam Ölürüm

Murat Kekilli - Bu Akşam Ölürüm

Seni bu yıl fazlasıyla üzüp yormuşlar. Tüm bunları atlatman kolay olmayacak. 2018'in yorgunluğu 2019'da da devam edecek. Yılın ikinci yarısında doğru kendine gelecek, her şeyi geride bırakacaksın.

Grup Laçin - Bekar Gezelim

Grup Laçin - Bekar Gezelim

Senin ilişkilerden yana pek yüzün gülmemiş. 2018'de ise umutların tamamen bitmiş. Yeni yılda bunu kabullenecek, kendine yepyeni bir yol çizecek, hayatın keyfini sonuna kadar çıkaracaksın.

Sertab Erener - Sevdam Ağlıyor

Sertab Erener - Sevdam Ağlıyor

Sen uzun zamandır sessiz, sakin, kendi halinde, mutlu mutlu yaşayıp gidiyorsun ama bu yıl biraz dengeler değişecek. Sen kendini fazla yıpratmadan her şeyin üstesinden gelirsin 💪.

Levent Yuksel - Zalim

Levent Yuksel - Zalim

Sen yeni yıla mutlu bir giriş yapacaksın ama yılın sonunda hiç istemediğin sürprizlerle karşılaşabilirsin. Zaten normalde de bir çok şeye kendini çok çabuk kaptırıyorsun sonrası ise hüsran oluyor. Bu yıl kendine söz ver ve bundan bir şekilde vazgeç.

Bu testler de ilginizi çekebilir;

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
98
63
41
24
10
7
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Beyza

Moral bulalım diye test çözdük onda da bu akşam ölüyoruz

Mida yuhen

Rafet El Roman- maaacera dolu Amerika Amerika ❄💞🎓👑👨‍👩‍👧‍👦🎉🎉🛩💺🌞⛄. Bu yıl kesinlikle senin yılın olacak İNŞALLAH 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏.

Pasif Kullanıcı

Sezen Aksu - Onu Alma Beni Al 2018 senin için pek fena geçmemiş. Keyfin yerinde fakat yeni yılda ufak da olsa bir değişim yaşayacaksın ama sen bunun üstesin... Devamını Gör