Görüş Bildir
Haberler
Senin Hayatına Yön Veren Duygu Ne?

etiket Senin Hayatına Yön Veren Duygu Ne?

Senin hayata farklı bakmanı sağlayan duygu ne?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Arkadaşın senden borç istediğinde hangi emoji gibi oluyorsun?

4. Uzun ve yorucu bir günün sonunda ne yaparsın?

5. Yeni tanıştığın bir insanın geçmişini merak edip sorar mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aşkı soralım sana. Hayatının aşkını bulacağına ve bir gün çok mutlu olacağına inanıyor musun?

7. Peki bu resimde ne görüyorsun?

7. Peki bu resimde ne görüyorsun?

8. Son olarak bize burcunu söyler misin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Şefkat" çıktı!

"Şefkat" çıktı!

Senin en belirgin ve hayatına yön veren duygun, kuşkusuz, hemen herkese yetecek şefkatin. Sevecensin, cana yakınsın, candansın. İnsanı seni alıp götüresi, kendine alası gelir. Ama yok, sen herkesin sevgilisisin. Kendini sevdirmeyi biliyorsun; ama bunun için ekstra bir uğraş göstermiyorsun; samimisin, içinde geliyor be işte, zorlamayla olmaz zaten. Yardımseverlikse sende kendiliğinden; ama arada kendi söküklerini diksen iyi olur diyoruz, sayın terzi!

"Umut" çıktı!

"Umut" çıktı!

Senin hayatına hükmeden, seni yönlendiren duygu, hiç şüphesiz, umut! Etraf her ne kadar karanlık olsa da, senin için tünelin ucunda her daim ışık vardır. Pozitifsin; bardağın dolu tarafından bakıyor, sürekli olarak gelişmeye ve ilerlemeye inanıyorsun. İçindeki bu umut ateşi, etrafındakileri de ısıtıyor. Bulaşıcısın yani, ama pek tabii ki iyi anlamda. Bu yüzden de sevilen bir kişiliksin: Seni sevemeyen kendinden şüphe etsin :)

"Şehvet" çıktı!

"Şehvet" çıktı!

Senin yaşamına bütünüyle yön veren duygu: Şehvet! Sen tutkulu bir insansın: Aşka tutkunsun, bilgiye tutkunsun, hayatı derine, daha derine yaşamaya tutkunsun. Her zaman ama her zaman içindeki sesi dinliyor ve arzuladığının peşinden koşmayı biliyorsun. Er ya da geç alıyorsun da. Güzel olan her şeye karşı da bariz bir zaafın var. Senin kafanda kural falan yok kısaca!..

"Merak" çıktı!

"Merak" çıktı!

Senin en baskın ve hayatına yön veren duygun, sınırsız merakın. Senin için her şey bir gizem, bir sır. Yeni şeyler denemekten korkmuyorsun. Bilgiye de açsın: Geceleyin ateşler içinde uyanarak, ağzını dayayıp musluğa su içer gibi... Çok çabuk sıkıldığını, rutini çok sevmediğini de ekleyelim: Değişmeye, evrimleşmeye karşı inancınsa pek yüksek. Son olarak sen cevaplardan çok, soruların insanısın: Tam bilim insanı mayası!

"Hassaslık" çıktı!

"Hassaslık" çıktı!

Sen oldukça duygusal ve hassas bir kişisin. Üzülmeye, hüzünlenmeye, hasret çekmeye meyillisin. Ufacık bir şeyde bile gözlerin yaşarabilir; çünkü bu dünyadaki her şeye karşı duyarlısın: Özellikle çocuklara, hayvanlara ve doğaya! Ancak senin en güzel özelliğin, dışarıdan hiç öyle durmasan bile, oldukça güçlü bir karaktere sahip olman. Üzülürsün edersin ama düştüğün yerden kalkmasını da iyi bilirsin. Son olarak dikkatli bir insan olduğunu da eklemek gerek, ki bu seni ayık tutan bir özellik, ey incelikli insan!..

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
233
170
70
33
22
16
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Orhan Ulusoy

"Şehvet" çıktı! Haklı olabilirsin.

Hazar Çaygeç

"Şefkat" çıktı! "Şefkat" çıktı! Senin en belirgin ve hayatına yön veren duygun, kuşkusuz, hemen herkese yetecek şefkatin. Sevecensin, cana yakınsın, candan... Devamını Gör