Görüş Bildir
Haberler
Senin Hangi Çakranın Kapalı Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Senin Hangi Çakranın Kapalı Olduğunu Söylüyoruz!

koleksiyoner
29.08.2019 - 22:45

Evrendeki her şeyin özünün enerji olduğunu hepimiz biliyoruz. Peki ya bu enerji formunun içinden sen hangisini daha az kullanıyorsun? Testi çöz, yetersiz kalan çakranı bul.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç Yaşındasın?

3. Kendinizi nasıl tanımlarsınız?

4. Kendinle ilgili seni en çok rahatsız eden durumlar hangisi?

5. Hayatında bir zorluk çıktığı zaman nasıl tepki verirsin?

6. Hangi rengi fazla sevmezsin?

7. Seni en çok rahatlatan şey nedir?

8. En az gelişmiş olan duyunuz hangisidir?

9. En çok hangisini tüketiyorsunuz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. İnsanların en çok hangi özelliklerini anlamakta zorlanıyorsun?

11. Hangi özelliğinizin daha gelişmiş olmasını isterdiniz?

11. Hangi özelliğinizin daha gelişmiş olmasını isterdiniz?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Birinci Kök Çakran!

Birinci Kök Çakran!

Senin kök çakran düzgün çalışmıyor olabilir. Kök çakranın rengi kırmızıdır. Kuyruk sokumunda bulunur. Birinci çakra olmasından dolayı en güçlü çakra olarak kabul edilmiştir. Güvenlik ve hayatta kalma iç güdümüz bu çakradan gelir. Bu çakra sağlıklı çalıştığı zaman kendimizi güvende hissederiz.

 Eğer bu çakranız bloke olmuşsa ya da düzgün çalışmıyorsa sürekli maddi endişeler içerisinde ve kolay sinirlenebilen bir insan olursunuz. Kaygı, öfke, terk edilme korkusu, sindirim bozuklukları gibi sorunlarda baş gösterebilir. Bu çakrayı tıkayan enerji korkudur. 

Kırmızı renk giysiler giymek, ayakları yere basarak yapılan tüm aktiviteler, toprak altında kalan veya toprak ile bağlantılı besinlerle beslenmek sana yardımcı olabilir.

İkinci Sakral Çakran!

İkinci Sakral Çakran!

Senin sakral çakran düzgün çalışmıyor olabilir. Sakral çakranın rengi turuncudur. Göbek deliğimizin iki parmak altında bulunur. Yaratıcılığımız ve hayal gücümüz bu çakradan gelir. 

Eğer bu çakranız bloke olmuşsa ya da düzgün çalışmıyorsa sıkıntılı ilişkiler yaşarsınız, ifade güçlüğü çekersiniz, idrar yolları enfeksiyonu, üreme organlarında ve böbreklerde meydana gelen sıkıntılar baş gösterir, özgüveniniz düşük olur. Bu çakrayı bloke eden enerji suçluluk duygusudur.

Turuncu giysiler giymek, suda yapılan bütün aktiviteler, bol su içmek, turuncu renkli besinlerle beslenmek sana yardımcı olabilir.

Üçüncü Solar Pleksus Çakran!

Üçüncü Solar Pleksus Çakran!

Senin karın çakran düzgün çalışmıyor olabilir. Bu çakranın rengi güneş sarısıdır. Göbek deliğimizin üç parmak yukarısında bulunur. Gücü temsil eder. Cesaret ve irademiz bu çakradan gelir.

 Eğer bu çakranız bloke olmuşsa ya da düzgün çalışmıyorsa özgüven eksikliği ve depresyon yaşarsınız. Mükemmeliyetçilik bu çakra merkezinin en büyük sorunlarından birisidir. Bu çakrayı bloke eden enerji utanç duygusur.

Sarı renk giysiler giymek, güneş ışığı ve açık havada yapılan tüm aktiviteler, neşeli filmler seyretmek ve sarı renkli besinlerle beslenmek sana yardımcı olabilir.

Dördüncü Kalp Çakran!

Dördüncü Kalp Çakran!

Senin kalp çakran düzgün çalışmıyor olabilir! Bu çakranın rengi yeşildir. Göğüs kafesimizin ortasında bulunur. Huzuru ve sevgi enerjisini temsil eder. Mutlu, huzurlu ve sevgi dolu hissetmemiz bu çakradan gelir.

Eğer bu çakranız bloke olmuşsa ya da düzgün çalışmıyorsa öfke ve kıskançlık gibi duyguları çok sık yaşarsınız. Astım gibi solunum hastalıkları, akciğer rahatsızlıkları, uykusuzluk, huysuzluk, yorgunluk gibi rahatsızlıklar da fiziksel etkileridir. Bu çakrayı bloke eden enerji keder duygusudur.

Yeşil renk giysiler giymek, doğada ve açık havada yapılan tüm aktiviteler, neşeli filmler seyretmek ve yeşil besinlerle beslenmek sana yardımcı olabilir.

Beşinci Boğaz Çakran!

Beşinci Boğaz Çakran!

Senin boğaz çakran düzgün çalışmıyor olabilir. Bu çakranın rengi mavidir. İletişimin merkezidir. Gerçekliği temsil eder. Kendimizi iyi ifade edip sağlıklı iletişim kurmamızı sağlar.  Bu çakra aracılığı ile kişi korkularını ve zayıf taraflarını ifade edebilme yeteneğine sahip olarak gerektiğinde hayır diyebilmektedir. Boğaz çakrayı sağlıklı tutmak için doğruyu söylemek çok önemlidir.

Eğer bu çakranız bloke olmuşsa ya da düzgün çalışmıyorsa kendimizi ifade etmekte zorlanırız. Bu çakrayı bloke eden enerji yalandır. Guatr, boyun ağrısı, ve ses telleri rahatsızlıkları sorunları gibi çeşitli rahatsızlıklarda fiziksel etkileridir.

Mavi renk giysiler giymek, doğada ve açık havada yapılan tüm aktiviteler, mavi ve mor besinler (yaban mersini, mor lahana, böğürtlen erik, patlıcan vb.) ile beslenmek sana yardımcı olabilir.

Altıncı Göz Çakran!

Altıncı Göz Çakran!

Senin göz çakran düzgün çalışmıyor olabilir. Bu çakranın rengi mavi-mor rengindedir. İki kaşımızın tam ortasındadır. Sezgileri ve içsel bilgeliği temsil eder. Üstün telepati gücü, odaklanma kabiliyeti ve algı yeteneği bu çakradan gelir.

Eğer bu çakranız bloke olmuşsa ya da düzgün çalışmıyorsa olayların iç yüzünü görmek zorlaşır. Sık sık yanlış kararlar alıp hatalar yaptığınızı düşünüyorsanız belki de sebebi budur. Görme problemleri, baş ağrısı, işitme kaybı, sinüzit gibi rahatsızlıklar bu çakranın çalışmamasının fiziksel etkileridir. 

İndigo renk giysiler giymek ve yumurta, ıspanak, kuruyemişler, süt ürünleri, yulaf, balık gibi hafızayı güçlendiren besinler yardımcı olabilir.

Yedinci Tepe Çakran!

Yedinci Tepe Çakran!

Senin tepe çakran düzgün çalışmıyor olabilir. Bu çakranın rengi mordur. Başımızın üst noktasında yer alır. İlahi gücü temsil eder. Kişinin özbenliğini bulması, yaşam amacını bulması ve anda yaşamaya başlamasını sağlar. Bu çakrayı bloke eden enerji dünya malına aşırı bağlılıktır. 

Eğer bu çakranız bloke olmuşsa ya da düzgün çalışmıyorsa, kişiler kendilerini boşlukta hisseder ve amaçsızdırlar. Sürekli engellenmiş hissederler ve yıkıcı duygular taşırlar. Baş ağrısı, depresyon, stres, endişe ve kafa karışıklığı gibi sorunlar yaşarlar.

Meditasyon ile kişi kendi sınırlarını ortadan kaldırabilir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1205
254
221
121
97
85
75
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
MelisMelis

Çakralar kapanmaz arkadaşlar, sadece dönme hızlarında değişiklik olursa fiziksel ve ruhsal sıkıntılar yaşanabilir. sadece ölünce kapanırlar. Çakraların kapal... Devamını Gör

evanslilium

“hangi rengi sevmezsin?” sorusuna verdigin cevaba gore kapali cikan cakran o renk oluyor, harbi cok iyi testmis he👍🏻

Sena Yıldız

Açıkçası öyle olduğunu düşünmüyorum beni sarı renk rahatsız ettiği için sarı işaret demiştim Fakat Kırmızı ile alakalı bir sonuç çıktı sadece söylemek istedim

Eda Duru Özdemir

yapmak için yapmışsınız