Görüş Bildir
Haberler
Senin Duygularınla Oynayacak Erkeğin Burcunu Söylüyoruz!

Senin Duygularınla Oynayacak Erkeğin Burcunu Söylüyoruz!

Senin duygularınla oynayacak o erkeğin burcunu öğrenmek istiyorsan;

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini söyler misin?

2. Şimdi de yaşını söyle bakalım.

3. İlk olarak, sevgilinle bir yemeğe çıkacak olsanız bu mekanlardan hangisini tercih ederdin?

4. Peki bu hayvanlardan hangisini daha sevimli buluyorsun? (Tabii ki hepsi çok tatlış ama birini seç bakalım.)

5. Hadi bakalım şimdi de sana gelelim. Söyle bakalım, sen hiç bir erkeğin duygularıyla oynadın mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki daha önceki ilişkilerinde hangi taraf daha baskındı?

7. Ve son olarak, yatakta bu hayvanlardan hangisi gibisin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Koç burcu!

Koç burcu!

Senin duygularınla oynayıp üzecek kişi kesinlikle koç burcu erkeği olacak. Bundan dolayı bu burcun erkeğinden uzak durmalısın. Zaten biraz çapkın olduğunu duymuşsundur. Koç burcu insanı pek uzun ilişkilerin insanı değildir. Genelde flörtöz takılmayı sever. Bundan dolayı eğer bu burcun erkeğinden uzun vadeli bir ilişki bekliyorsan pek de umutlu olma deriz. Bizden söylemesi...

Aslan burcu!

Aslan burcu!

Tutkulu duyguların aşığı olan aslan burcu erkeği senin duygularını sömürebilir. Neden mi?  Aslan burcu erkeği bir kadını elde etmek için elinden geleni yapar. Onun için yanıp tutuşur. Hatta sahiplenici bir tavır da sergiler fakat ilişkilerden çok çabuk sıkılabilir. Elde edemediği kadınlar onun için her zaman daha caziptir. Monotonluk onun işi değildir. Tabii ki her aslan burcu erkeği böyle demiyoruz ama genele vurduğumuz zaman durum böyledir. O yüzden aslan burcu erkeğinden kesinlikle uzak durmalısın çünkü senin gibi narin bir insanın duygularını kolaylıkla sömürebilir. Demedi deme...

Boğa burcu!

Boğa burcu!

Boğa burcu erkeği aslında tam bir aşk insanıdır. Yeri geldiğinde romantikliğiyle seni etkiler hatta yollarına güller döker. Gel gör ki kıskançlıkları gün yüzüne çıkana kadar. O kadar kıskançtır ki bunun dozunu aşırı kaçırıp seni aslında her anlamda sömürebilir. Hayat enerjini alır götürür yani. Sevdiği kadını resmen ne arkadaşlarıyla ne de başkalarıyla paylaşmak ister. Bir zaman sonra bu durum fazlasıyla sıkar. Kendisini de seni de ilişkiden soğutur. Duygularını sömürmeyi sadece aldatmak olarak düşünmeyelim. Senin güzel duygularını bile hiçe sayıp sadece kendine odaklanır ve tüm duygularını köreltir. Anlayacağın uzak durman gereken bir burç erkeği varsa o da boğadır!

İkizler burcu!

İkizler burcu!

İnsanı her anlamda yoran ikizler burcu erkeği biraz karmaşıktır. Bırak duygularını sömürmeyi bazen gerçekten hayat enerjini de sömürebilir. İnsana resmen yaka silktirir. Ne istediğini bilmezsin, onu çözmeye çalışmak tıpkı cevabı olmayan bir denklemi çözmeye çalışmak gibidir. Doyumsuzdur. Ona ne kadar duygularını açarsan aç yetmez. Flörtöz takılmayı sever çünkü monotonluk hiç de ona göre değildir. Senin gibi duygusal bir insanın duygularını sömürecek potansiyeldedir. O yüzden ikizler burcu erkeğinden uzak dursan iyi edersin. Üzülürsün...

Yengeç burcu!

Yengeç burcu!

Senin duygularını sömürecek, hiçe sayacak biri varsa o da yengeç burcu erkeğidir. Aşk konusunda iyi oldukları söylense de bazen gerçekten sıkıcı gelebilir çünkü kendisi de ilişkiden sıkılır. İlk başta her şey çok güzel görünür, karşısındakine bütün duygularını gösterir. Bunu çok çabuk ve yoğun bir şekilde yaptığı için tükenir ve seni de yıpratır. Bazen de kendisine o kadar çok odaklanır ki senin duygularını hiçe sayar. O yüzden yengeç burcu erkeğiyle hiç uyumlu değilsiniz, kesinlikle uzak durmalısın!

Başak burcu!

Başak burcu!

Ahh başak burcu erkekleri ahhh... Aşk konusunda çok iyi söylense de başak burcu erkeği gizemli bir çapkındır. Seni kendine öyle bir güvendirir ki onun yanlış yapmayacağına kendinden bile fazla emin olursun. Senin ruhun bile duymaz. Sana gerektiğinden fazla ilgi gösterir, önemsendiğini düşünmeni ister ama duygularını resmen içten içe sömürür. Bunu zaman geçtikten sonra anlarsın çünkü gerçek yüzünü görmeye başlarsın. Aman dikkatli ol, başak burcu erkeği senin için oldukça tehlikeli...

Terazi burcu!

Terazi burcu!

Aman terazi erkeğinden uzak dur! Dengesizlikleriyle namını salmış terazi burcu erkekleri ilişkide de bir o kadar tehlikelidir. Ne yapacağını hiç kestiremezsiniz. Bazen çok mutlusundur bazen de bir o kadar mutsuz. Bunun sebebi kendi içindeki çelişkiden de kaynaklanıyor. Her ne kadar ilişkide mükemmel görünmeye çalışsa da içindeki flörtözlükten de vazgeçemiyor. O yüzden de senin duygularını her anlamda sömürebİliyor. Uzak dur uzak!

Akrep burcu!

Akrep burcu!

Bir büyük sinsirellalar da akrep burcu erkekleridir! O gizemli hallerini altında neler yattığını tahmin bile edemezsin. Bakışlarıyla göz açıp kapayana kadar birileriyle flört edebilme yetenekleri de vardır. Sorumluluk almayı pek sevmedikleri gibi uzun vadeli ilişkiler de onlara göre değildir. Sürekli şikayet eder, seni yetersiz bulur ama kendisi de bir o kadar yetersizdir. Bütün yükü senin üstüne atıp kendini sorgulamadan seni suçlar. Bir bakmışsın duyguların tüm bu zaman içerisinde sömürmüş gitmiş. Dikkatli ol, tehlikelidir.

Yay burcu!

Yay burcu!

Kesinlikle yay burcu erkeğinden uzak durmalısın! Neden mi? Şöyle söyleyelim, ilişkide inanılmaz eğlencelidir, birlikteyken keyif verir ama tam bir flörtözdür. Hele uzun ilişkiler hiç ona göre değildir. Eğer gönlünüzü kaptırdıysanız yol yakından geri dönün derim çünkü hiç romantik değildir. Aşk adamı desek o hiç değildir. Senin duygularınla da çok kolay bir şekilde oynayabilir. Aman kendini kolla!

Kova burcu!

Kova burcu!

Özgürlükçü bir ruh tam da onun yaşam tarzıdır! Hayatına aldığı kişiye bunu kolaylıkla yansıtır. Uzun vadeli ilişkilerin adamı değildir. Açıkcası biraz da ayran gönüllüdür. Onunla ciddi bir ilişki yaşamak oldukça zordur. O yüzden senin duygularınla oynayacak erkek burcu kesinlikle kovadır! Koş koşşşş uzaklaşş!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
133
85
57
38
29
26
25
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aşkito muyum ben

Duygularımla oynayacak erkeğin burcu İkizler mi? Ulan benim kocam ikizler!! Çok dikkatli olmalıyım genşler fjenfnsms

Suzi Suzuki

yaQWEqw:eqew:eQqew

Sudenaz Kurt

başak.başaklar kış kış.

Pasif Kullanıcı

aslan mıymış asdsads şu ana kadar kimse benle başa çıkamadı :D Oğlak affetmez aga. Yolla gelsin

Sigurd

Kimse mi :D fkhkfsj