Görüş Bildir
Haberler
Senin Dedikodunu Yapan Kişinin Burcunu Söylüyoruz!

etiket Senin Dedikodunu Yapan Kişinin Burcunu Söylüyoruz!

Hangi burç insanının senin dedikodunu yaptığını söylüyoruz. O kişinin burcunu öğrenmek için hazırsan;

Haydi testi çözmeye başlayalım! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini söyler misin?

2. Şimdi de yaşını söyle bakalım.

3. İlk olarak, arkadaşlarınla bu mekanlardan hangisinde oturup şöyle iki belin lafını kırmak isterdin?

4. Pekiii hafta sonu sevgilini bir yere götürecek olsaydın hangisini seçerdin?

5. Immm.. Şimdi de akrabalarınla arandaki samimiyetin ne seviyede olduğunu söyle bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki en yakın arkadaşına sırlarını anlatır mısın?

7. Ve son olarak, sosyal medyada her şeyini paylaşanlardan mısın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Koç burcu!

Koç burcu!

Valla senin arkandan dedikodunu yapan kişinin burcu koç! Bu kişi kesinlikle arkadaş grubundan biridir. Herkes içinde tüm dikkati toplayan ve ilgi çeken kişi sen olduğun için çekememezlik söz konusu olabiliyor. O yüzden orada burada senin arkandan atıp tutabiliyor. Bazen o kadar kıskanıyor ki gerçekten hiç olmadık bir şeyin hakkında dedikodu yapabiliyor. E bu kadar mükemmel olmasaydın canım. İlla ki seni çekemeyenler olacak. Alış bunlara tatlım.:)

Aslan burcu!

Aslan burcu!

Senin dedikodunu yapan kişinin burcu kesinlikle aslan! Biliyorsun ki, aslan burcu insanı bir ortamda her zaman baskın olmak ister. Eğer kendisini bastıran biri varsa inanılmaz çıldırır. İşte senin olayın da bu tatlım! Bir ortama girdiğinde her halinle dikkat çektiğin için o kişi seni haliyle çekemiyor. Arkandan bir konuşuyor bir konuşuyoruz anlatamayız. Hatta millete yalan yanlış şeyler de anlattığı oluyor. Aman dikkat et! Yüzüne gülüp arkandan gülen bu kişi çok yakınında...

Boğa burcu!

Boğa burcu!

Senin hakkında dedikodu yapan kişinin burcu kesinlikle boğa! Sen tüm sevecenliğinle, doğallığınla ve samimiyetinle insanlara yaklaşırken etrafındakiler hiç de öyle yapıyor. Sebebi bu doğallığının yarattığı çekicilikten kaynaklanıyor. O kadar doğalsın ki insanların uğraşıp da varamadığı bir yerdesin. O yüzden de tüm gözler hep üzerinde olabiliyor. Vallahi etrafında seni çekemeyen bir sürü insan var. Aralarından biri de seni fena halde çekemiyor. Bu en yakın arkadaşın bile olabilir. Demedi deme...

İkizler burcu!

İkizler burcu!

Ahh bu ikizler burcunu ne yapacağız bilmiyorum...  Bazen en yakın arkadaşlarını bile çekemiyor. Yüzüne gülüp arkasından sövüp duruyor. Hatta millette dedikodusunu falan yapıyor. İşte tam olarak senin de olayın böyle. Kesinlikle senin dedikodunu yapan kişinin burcu ikizler! Bi düşün bakalım. Bu kişi akraban da olabilir, arkadaşın da veya komşun da... Her kimse aslında senin bir nefes kadar uzağında diyebiliriz. Aman kendine dikkat et! Nazar falan değmesin çünkü çok dikkat çekiyorsun. Haberin olsun.

Yengeç burcu!

Yengeç burcu!

Senin arkandan dedikodunu yapan kişinin burcu yengeç! Vallahi bakma yengeçler için hep sevimli olduklarını söylenir. Evet, öyleler de ama çekemedikleri zaman çılgına dönebilirler. İşte senin olayın da bu! Kendini her zaman geliştirmeye, yükseltmeye çalışan bir insansın. Etrafındaki insanlar bunu gözlemledikçe çekemiyor ve seni bir şekilde aşağıya çekmeye çalışıyorlar. Bunu başaramayınca da arkandan atıp tutmaya başlıyorlar. Bunu yapan kişi büyük ihtimalle akrabalarından biridir diye düşünüyor. Bu akrabalardan çektiğimiz nedir artık bilmiyoruz ya!

Terazi burcu!

Terazi burcu!

Amann zaten dengesizlikleriyle meşhur değil mi? Kafası attığı zaman onun bunun arkasından rahatlıkla konuşabilen insanlardır. Evet, iyi kalplidir falan ama bu dedikodu olayı insanın kanını çekiyor resmen. Hele bi de karşısında senin gibi mükemmel olmayı hedeflemiş bir insan varsa al başına belayı... Bu arkadaş senin ortamından biri dikkat et. Sana bir nefes gibi yakın! Yüzüne öyle bir oynuyor ki şaşıp kalırsın. Arkandan da bir o kadar dedikodunu yapıyor. Eee bu insanlardan korkulur hele en yakınındaysa... Anlayacağın senin dedikodunu yapan kişinin burcu terazi!

Akrep burcu!

Akrep burcu!

Eeee şaşırdık mı? - Hayır! Önce sana sinsi sinsi yaklaşır sonra işine içler bir bakmışsın senin dostun olmuş. Her zaman yanında olur, yüzüne güler falan ama arkandan da bir dedikodunu yapar anlatamayız. Sebebi aslında çok basit. Akrep çok detaycı ve hırslı bir insandır. Eğer karşısında kendisinden daha üstün, başarılı veya dikkat çeken birisi varsa ona içten içe bilenir. Sonrası malum. Böyle arkandan işler çevirir, orada burada dedikodunu yapar. Dikkat!

Yay burcu!

Yay burcu!

Senin arkandan dedikodunu yapan kişi kesinlikle yay burcu! Zaten kimseyi takmayan bir tavrı vardır yay burcu insanlarının. Yani senin yanında sana ayak uydurur başkasının yanında da başkasına ayak uydurur. Demek oluyor ki, eğer bir yerde senin arkandan konuşuluyorsa hiç gocunmadan arkandan konuşabilir. Valla bu kişi senin iş arkadaşın da olabilir, normal arkadaş grubundan da olabilir. Seni hiç düşünmeden harcar. Haberin olsun. Sakın ona büyük sırlarını verme!

Balık burcu!

Balık burcu!

Senin arkandan dedikodunu yapan kişinin burcu kesinlikle balık! Bu kişi çok duygusal olduğu kadar mantık insanıdır. Fakat bazen duygularına o kadar kapılırlar ki mantık devre dışı kalır. İşte senin karşında da bu durum söz konusu oluyor. Seni o kadar çekemiyor ki, orada burada dedikodunu yapıyor. Millete seni kötüleyip duruyor. Bi de utanmadan gelip yüzüne gülüyor. Aman dikkat et!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
242
142
82
80
55
45
29
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sidra Abdulkadir

kendi burcum çıktı tövbe tövbe

daysnes

balık burcu diyor kova burcunu gösteriyor

saka yapiyosun

Peki onedio neden her burç testinde kendi burcum(aslan) çıkıyo bana bunu izah eder misiniz acaba? kendimden soğumaya başladımda :d