Görüş Bildir
Haberler
Senin Aşk IQ'un Kaç?

etiket Senin Aşk IQ'un Kaç?

Gerçekler biraz acıtabilir 😀

Testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak,sence karşındaki kişinin gözlerine bakıp ondan hoşlanıp hoşlanmadığını anlamak için ne kadar bir süre gereklidir?

2. Daha önce kaç kişi ile birlikte oldun?

3. Peki aşk senin için bunlardan hangisidir?

4. Söyle bakalım, aşkın için kendinden vazgeçmeyi göze alabilir misin? (ama gerçekçi ol!)

5. Peki ilk buluşmada senin için önemli olan bunlardan hangisidir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sence aşkın en güzel hali bunlardan hangisidir?

7. Peki mantık evliliği hakkında ne düşünüyorsun?

8. Ve son olarak, aşk ile söylenmiş bu sözlerden birini seç bakalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin aşk IQ'un 130!

Senin aşk IQ'un 130 be! Sen resme aşkın kitabını yazmışsın. Bu işlerden o kadar iyi anlıyorsun ki sana aşık olan kişi resmen mutluluktan havalara uçuyor. Çünkü aşkı doruklarına kadar yaşayıp karşı tarafa da yaşatıyorsun. İnsanların duygularını çok iyi anlıyorsun. Sezgi gücün çok yüksek. Aslında senin bu karakterin aşktan anlamana da sebep oluyor. Bu durumdan çok memnun olsan da zaman zaman rahatsız olduğun da oluyor. Çünkü bu konuda çok iyi olduğun için kendin gibi birini bulmak çok zor oluyor. Çünkü herkes aşktan anlamıyor. Herkese göre aşkı yaşama tarzı var. Seninkisi onlarınkine göre çok farklı. Çünkü hem duygu olarak hem mantık olarak bunu çok iyi yaşıyorsun. Dediğimiz gibi sen resmen aşık olunası bir insansın.

Senin aşk IQ'un 95!

Senin aşk IQ'un 95 be! Sen aşk konusunda duygusal anlamda çok iyisin. Ama aşık olduğun zaman resmen mantığını devre dışı bırakıyorsun. Kendini aşırı derecede kaptırıp, ne yaptığını bilmeden yaşıyorsun. Yani davranışlarını çoğu zaman kontrol etmekte zorluk çekiyorsun. Bu zaman zaman seni hüsrana uğratabiliyor. Çünkü sadece duyguların ile davrandığın zaman karşı tarafın mantıklı davranmasıyla işler biraz karışıyor. Kendini çok kırılmış ve hayal kırıklığına uğramış hissediyorsun. Fakat bu durumu biraz zaman geçtikten sonra kafanda düşünüp mantıklı düşündüğünde halledebiliyorsun. Bu süreç seni doğal olarak yıpratabiliyor. Aşkı çok iyi anlasan da bazı durumlarda tökezlediğin oluyor. Ama onun dışında sen tam olarak aşk insanısın!

Senin aşk IQ'un 50!

Senin aşk IQ'un 50! Açıkcası sen aşkı anlamaya çalışanlardansın. Yani o duyguyu uzun zamandır tadamıyorsun. Ve aynı zamanda bunu tatmak istiyorsun. Fakat aşk hakkında bildiğin bazı yanlışlar  var gibi. Zaman zaman kendini ifade etmekte zorlanıyorsun. Ve duygularını iletmek ve hissettirmek konusunda da hataya düşüyorsun. Aslında hissettiklerin gerçekten çok yoğun duygular fakat bunu dışarı aktarmakta güçlük çekiyorsun. Sadece kendi içine yönelip karşı tarafın ne hissettiğini çoğu zaman önemsemeyebiliyorsun. Bu tek taraflı olunca da iletişim sıkıntısı doğabiliyor. O yüzden sadece kendi içinde aşkını yaşamaktansa karşı tarafa  da bunu hissettirmeyi başarırsan her şey senin için gerçekten mükemmel ilerleyecektir.

Senin aşk IQ'un 10!

Senin aşk IQ'un 10! Üzgünüz ama aşk konusunda sanırsak biraz başarısızsın. Hayatında başarılı olduğun birçok konu varsa aşk hayatında o kadar başarısız bir durumdasın. Bunun nedeni aslında senin çok fazla mantıksal açıdan düşünmenden kaynaklanıyor. Sen içten içe duygularını içinden yaşasan da mantığın bunu her seferinde bastırıyor. Bunun sebebi de zamanında yaşamış olduğun başarısız aşklarından dolayıdır. Bu senin insanlara olan güvenini kırmış ve içindeki aşk kırıntılarını resmen yok etmiş. Ne kadar aşık olmak istesen de bu durum seni içten içe çok geriyor. Aşk girince işin içine resmen korkuyorsun. Çekinmelerin sebebi dediğimiz gibi bazı insanların sana yaşattırdığı hayal kırıklığından ötürüdür. O yüzden  sen sen ol mutlaka umudunu kaybetme. Elbette bir gün o mükemmel aşk seni bulacaktır. Bizden söylemesi.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1010
363
318
219
131
105
89
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hasan Ensar

#2 ye bir de "HİÇ" koyaydınız ya

max caulfield

Senin aşk IQ'un 95! az değil mi ya?

uykulu1pandacik

IQ 10 fazla bile jxndjd

Beyza Körken

bende ŞLAKWSGTHYLU6JTGRKLT