Görüş Bildir
Haberler
Seni Tanısa Hangi Influencer Kankan Olurdu?

etiket Seni Tanısa Hangi Influencer Kankan Olurdu?

Senin influencer kankan kim?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Kendini bir kelimeyle anlatmak istesen aşağıdaki hangi kelime olurdu?

4. Çok aşık olup da kavuşamadığın oldu mu?

4. Çok aşık olup da kavuşamadığın oldu mu?

5. Peki bu konulardan hangisi senin en umrunda olan?

5. Peki bu konulardan hangisi senin en umrunda olan?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu testin sonucunda bedava uçak bileti vereceğimizi farz et! Biletin bu şehirlerden hangisine olmasını isterdin?

7. Eleştiriye açık biri olduğunu düşünüyor musun?

8. Son olarak senin karakterin bu tatlılardan hangisiyle eşleşiyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Aykut Elmas!

Aykut Elmas!

Senin kankan pek tabii ki Aykut Elmas olmalı. Senin arkadaşın olacak kişi her şeyden önce kıvrak zekalı olmalı. Bir espri saldığında ortalığa, sana affedersin 'davar' gibi bakmayacak; anlayacak hemen mevzuyu. Aptal insanlar zaten sende gaz yapıyor, onlara karşı rahatsızlığın var. Gülmeyi seviyorsun ayrıca da, güldürmeyi de...

Danla Bilic!

Danla Bilic!

Senin kankan Danla Bilic olmalı. Senin arkadaşında bulunması gereken birinci kriter, muhabbet edilebilir olması. Oturup muhabbet ettiğinde, seni bayık ve klişe muhabbetiyle yormayacak her şeyden önce. Sonra, sürekli kendisini anlatmayacak, seni dinleyebilecek ve sen de onu. Demokrasi güzel şey canım :) Son olarak, sen zarif ve ince bir insan olduğun için, arkadaşın da aynen öyle olmalı...

Şeyda Erdoğan!

Şeyda Erdoğan!

Senin kankan kesinlikle Şeyda Erdoğan olmalı. Çünkü arkadaş/dost dediğin insanın yanında rahatça saçmayabilmelisin; sürekli az sonra ne konuşacağını düşündüğün, ölçüp tarttığın, birbirinize sürekli kırıldığınız arkadaşlığı neylersin. Arkadaş dediğin alınmaz, şaka kaldırır. Bunun yanında arkadaşlıkta deliliğe önem veriyorsun; veriyorsun ki sana Şeyda Erdoğan çıktı.

Damla Altun!

Damla Altun!

Senin kankanın Damla Altun olması elzem. Çünkü senin aynı Damla gibi görmüş geçirmiş, tecrübeli, sen enseyi kararttığın zaman, seni düştüğün yerden kaldıracak birine ihtiyacın var: Bilgece öğütleriyle önünü aydınlatacak, sırf sen üzülmeyesin diye yalan söylemeyecek dobra birisi. Damla'nın 'hiçbir şeyi beğenmez' tavrı her ne kadar seni zorlayacak olsa da, ikiyüzlü alçaklardan her türlü iyidir.

Berkcan Güven!

Berkcan Güven!

Senin kankan kesinlikle ama kesinlikle Berkcan Güven olmalı. Sen gezmeyi tozmayı seven birisin, eğlencenin gözüne vurmaksa senin işin. O an ne yapacağını bilmiyorsun, hayatı doğaçlama yaşıyorsun yani. Mumu nerede söndüreceğin belli değildir, 'hayat bir gece, o da bu gece' insanısın yani. Senin bu hızlı tempona ayak uydurabilecek kişi ise Berkcan. Hem yakışıklı eleman, komşuda pişer sana da düşer!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
232
112
85
67
27
14
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
melike doğan

danla bilic?

Sevecenito

her eleştiriye cevabım var şıkkını seçersen, istisnasız danla çıkıyor

MissZeynep

ayyy danla çıktı mutlu oldum be