Görüş Bildir
Haberler
Seni En Çok Kaygılandıran Şey Ne?

etiket Seni En Çok Kaygılandıran Şey Ne?

Mia Zona
27.11.2020 - 20:15

Sorunları masaya yatırmanın zamanı geldi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetin nedir?

2. Yaşını da öğrenip teste başlayalım bakalım...

3. Film gecesi düzenliyoruz! İzleyeceğin filmin konusu ne olsun?

4. Peki filmi izlerken yanında kim olacak?

5. Şimdi uyku zamanı... Hangi odayı tercih edeceksin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sabah erken kalkmak için alarm kuracak mısın?

7. Son olarak, sabah kalktığında ilk yapacağın şey ne olacak?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Gelecek...

Gireceğin işten seçeceğin eşe kadar gelecekle ilgili her şey seni oldukça kaygılandırıyor. Sürekli 'Acaba ne yaşayacağım?' diye düşünmekten ana odaklanamıyor, bu nedenle de huzura kavuşamıyorsun. Aslında şu an yaşadığın her şey, bir zamanlar gelecek olarak gördüğün şeylerdi. Gördüğün gibi her şey bir şekilde yoluna giriyor. Bu kadar kafa patlatmana gerek yok. Anın tadını çıkar!

Yapayalnız kalmak...

Elbette kimse yalnız kalmak istemez ama sanki sen bu durumu biraz fazla kafaya takmışsın. Gerçekten duygusal bağ kuramadığın kişilerle bile sırf yalnız kalmamak için görüşmeye devam edebiliyorsun. Bu kadar kasmana hiç gerek yok! Yanında olmayı hak edecek insanlar sana yeter de artar, daha fazlasına ihtiyacın yok.

Sevdiğin birine bir şey olması...

Sevdiklerinin senin için önemini tartışmaya bile gerek yok. Onlara çok önem veriyorsun, bazen kendinden bile fazla. Ama onların yanında olmadığın her an 'Acaba başına bir şey geldi mi?' diye düşünmek kendini yormaktan başka bir işe yaramaz. Ayrıca böyle yaparak sevdiklerini de oldukça üzüyorsun. Şu an onlarla birlikte olmanın keyfini çıkar!

Başarısız olmak...

Senin için başarıdan başka hiçbir şeyin anlamı yok. Kafayı elini attığın her şeyde başarılı olmaya o kadar takmışsın ki 'başarısızlık' senin için korkutucu bir şey haline gelmiş. Ama unutma ki, başarılı olmak kadar başarısız olmak da deneyim açısından sana çok şey katacaktır. İyi kötü her şeyden faydalanmaya bak!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
258
43
38
30
17
16
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Uygar Aytun

Gelecek tabi. Ne bok olacağımız belli değil.

Mirza Safarov

Gelecek... Gireceğin işten seçeceğin eşe kadar gelecekle ilgili her şey seni oldukça kaygılandırıyor. Sürekli 'Acaba ne yaşayacağım?' diye düşünmekten ana o... Devamını Gör

Lena Rossi

Gelecek... Gireceğin işten seçeceğin eşe kadar gelecekle ilgili her şey seni oldukça kaygılandırıyor. Sürekli 'Acaba ne yaşayacağım?' diye düşünmekten ana o... Devamını Gör