Görüş Bildir
Haberler
Seni Depresyondan Çıkaracak Saç Rengini Söylüyoruz!

Seni Depresyondan Çıkaracak Saç Rengini Söylüyoruz!

Saçlarımızın rengi enerjimizi de doğrudan yansıtıyor. Hayatımızda çeşitli değişiklikler yaparken bundan saçlarımız da payını alıyor ki genellikle ruh halimiz saçlarımızı etkiliyor... 

Bu testimizde hangi saç renginin sizi depresyondan çıkaracağını söylüyoruz!

1. Öncelikle ne tip saçların var tatlım?

2. Saçlarımızla başımız dertte... Sürekli kestirsek mi uzatsak mı diye düşünüyoruz. Peki senin saçının şu anki boyu nedir?

3. Saçlar biz kadınların en önemli varlığı. Sıkıntılı olduğumuzda saçlarımız da etkileniyor tabii. Peki bu dönemlerin dışında düzenli olarak saçlarında bir sorun var mı?

4. Saçındaki problemleri de öğrendik, asıl önemli olan bu problemler için neler yapıyorsun. Mesela hangi şampuanı kullanıyorsun?

5. Pekiii saç kremi olmadan olur mu, ne kullanıyorsun?

6. Peki renkten bağımsız olarak saçların hangi ünlü gibi olsun isterdin?

7. Saçlarını öğrendik, şimdi de ruh halini öğrenelim... Seni en çok hangisi mutlu eder?

8. Mutluluk demişken sence dünyayı ne kurtaracak? :)

Kızıl!

Kızıl!

Verdiğin cevaplara göre seni depresyondan çıkaracak renk kesinlikle kızıl!  Sen tam bir aşk insanısın. Kısa süreli ilişkilerin insanı değilsin. Ancak aşkı da en uçlarda yaşıyorsun; nefreti de. Enerjin ise oldukça yüksek. Ne zaman depresyona girsen, bir çöküş yaşasan kızıl renk seni eski haline geri getirecektir.  Senin gibi yerinde duramayan kıpır bir insan için kızıl saçlar ilaç olacaktır. .Ayrıca son derece doğal ve ihtiraslı bir kişiliğin var. Bu özellikler çevrendeki insanlar için seni vazgeçilmez yapıyor. Çünkü var mı senin gibi eğlencelisi? BİZCE YOK :)

Mavi!

Mavi!

Verdiğin cevaplara göre seni depresyondan çıkaracak renk kesinlikle mavi!  Senin için söylenebilecek en doğru şey, sezgilerinin oldukça kuvvetli olması. Herkesin övündüğü ve diğer insanlardan üstün olduğu özellikleri vardı. Kimi çok okumaklar, fiziksel üstünlükleriyle, kimi zekasıyla.. Sen de bunlardan daha üst bir yetenek var: Sezgilerin.  Mavi senin sezgilerini kuvvetlendirecek ve hayata tekrar tutunmanı sağlayacak enerjiyi verecektir. Unutma mavi en sıcak renktir ;)

Sarı!

Sarı!

Verdiğin cevaplara göre seni depresyondan çıkaracak renk kesinlikle sarı! Sen içi dışı bir, insanlar hakkında kesinlikle her zaman pozitif düşünen melek kalpli bir insansın. Fakat bu iyi niyetin bazen suistimal ediliyor ve hiç beklemediğin insanlar seni çok üzüyor. Kaçınılmaz son: Depresyon ve çöküş. İşte sarı renk seni dengeleyecek. Seni depresyondan çıkarmakla kalmayacak yaydığı enerjiyle kem gözlere art niyetlilere kalkan olacak. ;)

Kestane!

Kestane!

Verdiğin cevaplara göre seni depresyondan çıkaracak renk kesinlikle kestane! Duygusal zekası çok gelişmiş bir insansın. Senin için insan sarrafı desek yeridir. Hayata sımsıkı tutunanlardansın. Fakat çökünce tam çöküyorsun. Öyle dipsiz kuyulara iniyorsun ki ne fayda! Seni bu dipsiz kuyulardan ancak kestane rengi saçlar çıkartacaktır.