Görüş Bildir
Haberler
Seni Çok Bekledim Oyuncuları Kimler? Seni Çok Bekledim Dizisinin Konusu Ne?

Seni Çok Bekledim Oyuncuları Kimler? Seni Çok Bekledim Dizisinin Konusu Ne?

Sunay Korkmaz
19.11.2020 - 17:50

Yönetmenliğini Şahin Altuğ'un yaptığı gerçek bir hayat hikayesini konu alan ‘Seni Çok Bekledim' dizisinin çekimleri devam ederken oyuncu kadrosunda kimlerin yer aldığı merak ediliyor. Seni Çok Bekledim oyuncuları kimler? Seni Çok Bekledim dizisinin konusu ne? İşte dizi ile ilgili son bilgiler... 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yakında Star TV ekranlarında seyircisi ile buluşmaya hazırlanan yeni dizi Seni Çok Bekledim için geri sayım sürüyor. Çekimleri tüm hızıyla süren Seni Çok Bekledim ile ilgili tüm detayları haberimizde sizler için derledik...

Dizide; Özcan Deniz, ailesinden uzak, tek başına bir hayat kurmuş, iş adamı ‘Kadir’ karakterine hayat verirken, İrem Helvacıoğlu ise babasız büyümüş ve kendi ayakları üzerinde durmuş, fotoğrafçı ‘Ayliz’ karakteri ile seyirci karşısına çıkacak. Ayrıca dizide abi ve kardeş olarak ekrana gelecek olan Özcan Deniz ve İlhan Şen’in annesini ise Lila Gürmen (Mihre) canlandıracak.

İşte Seni Çok Bekledim Oyuncuları

İşte Seni Çok Bekledim Oyuncuları

Skala Yapım ve Dnz Film’in ortak yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmenliğini Şahin Altuğ yapıyor. ‘Seni Çok Bekledim’in başrollerinde, Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu yer alırken, oyuncu kadrosunda ise; Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin, Durul Bazan, Türkü Turan, Hakan Ummak, Sibel Şişman, Gürkan Güzeyhuz, Şehsuvar Aktaş, Mehmet Ulay, Selen Domaç, Nihan Büyükağaç, Damla Makar gibi başarılı isimler yer alıyor.

Seni Çok Bekledim'in konusu gerçek bir hikayeye dayanıyor

Seni Çok Bekledim'in konusu gerçek bir hikayeye dayanıyor

Gerçek bir hayat hikayesini konu alan dizide, yıllar boyunca birbirine teğet geçen Kadir ve Ayliz'in birbirlerinin hayatlarına umulmadık bir biçimde girmeleri ve birlikte inanılmaz bir mucizeye tanıklık etmeleri anlatılıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
3
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın