Görüş Bildir
Haberler
Şener Özbayraklı, Fenerbahçe ile 4 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Şener Özbayraklı, Fenerbahçe ile 4 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Enver K.
23.06.2015 - 13:32 Son Güncelleme: 24.06.2015 - 15:09
İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçenin yeni transferi Şener Özbayraklı, uzun zamandır kendisini Fenerbahçe için hazırladığını ve burada kalıcı olmak istediğini söyledi.

Şener Özbayraklı, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı 1907 Tribünü’nde düzenlenen törenle, kendisini 4 yıllığına Fenerbahçe kulübüne bağlayan sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde Sportif Direktörümüz Giuliano Terraneo ve yöneticilerimiz de hazır bulundu. Yeni oluşumun ilk Türk oyuncusunu kamuoyuna takdim ettiklerini ifade eden Terraneo, “Şener’i takımıza kattığımız için çok mutluyum. Kendisini izleme fırsatımız oldu. Çok iyi ve kaliteli bir oyuncu. Bu sezon çok büyük katkıları olacak. İnşallah bu sezon onun için de bizler için de başarılarla dolu bir sezon olur” dedi.

Şener Özbayraklı: “Şampiyonluklara katkı sağlamak istiyorum”

Şener Özbayraklı ise, “Burada bulunmaktan çok mutluyum. İnşallah hayırlısı olur. Uzun zamandır kendimi burası için hazırlıyorum. Benden beklentileri gayet iyi biliyorum. İnşallah burada şampiyonluklar yaşarım ve kalıcı olurum, şampiyonluklarda katkılar sağlarım. Umarım ben ve benim gibi transfer olanlar için da iyi bir sezon geçer. Tekrardan hayırlısı olsun” diye konuştu.

Şener Özbayraklı: “Takım için rekabet kulübe fayda sağlar”

İmza töreninde basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Şener, özellikle büyük takımlarda oynayan oyuncuların profesyonel bir yardımcıya ihtiyaç duyduğunu ve kendisinin de profesyonel destek aldığını söyledi.  Bir çok futbolcunun asıl mevkisi dışında başka mevkilerde de oynayabildiğini, bu durumun kendisi için de geçerli olduğunu söyleyen Şener Özbayraklı, ofansif özelliklerinin de ön planda olduğunu kaydetti.

Oyuncumuz Gökhan Gönül ile yaşayacağı forma rekabeti hakkında ise Şener, “Bu soruyla çok fazla karşı karşıya geldim. Futbolun içinde rekabet sürekli var. Benim önümde de çok önemli bir örnek var. Gökhan ağabey yıllarca forma giydi. Ben bu konuyu hiç kafaya takmadım. Amacım oynadığım sürece takıma katkı vermek. Ben kendimden eminim. Gökhan ağabey benden iyi mücadele ederse, onu alkışlarım. Ben oynarsam o da aynısını yapar. Emek vereceğiz ve karşılığını alacağız. Kulübümüze faydalı olmalıyız. Rekabet her alanda var, yeter ki kulübümüzü faydalı olsun” diye konuştu.

Terraneo: “Her mevkide birbirleriyle rekabet eden oyuncularımızın olmasını istiyoruz”

Şener’in imza töreninde Fenerbahçe’nin başka olası transferleriyle ilgili soruları da yanıtlayan Sportif Direktörümüz Giuliano Terraneo, “Söylenen isimlerle ilgili bir yorumda bulunmayacağım. Bizim büyük bir kulüp olarak çok ve önemli oyuncularla temas halinde olmamız normal. Transferler de kolay olmuyor, bir süreç alıyor. Çıkan isimlerle ilgili hiçbir şey söylemem mümkün değil. Doğru olanlar var olmayanlar var. Aslında doğruyu söylemek gerekirse bu haberleri de çok fazla okumuyorum. Kulübün politikası bellidir. Önemli bir takım kurmak istiyoruz. Her alanda, her mevkide önemli oyuncularımızın olmasını istiyoruz. Bugün imza atan Şener’de olduğu gibi, her bölgede oyuncuların kendi aralarında yarışma olmasını istiyor ve bundan da kulübün yararlanacağını düşünüyoruz” diye konuştu.

Takımın 25 Haziran’da top başı yapıp hafta başında da sezon öncesi kampının başlayacağının hatırlatılarak, yeni transferlerin buralara yetişip yetişmeyeceği şeklindeki bir soruya, “Sezon bitmeden transferler gelecektir” şeklinde esprili bir yanıt veren Terraneo, “Futbolu şu şeklide tanımlayabiliriz:  Futbolun diğer sporlara göre farkı, çok uzun vadeli bir yarış olmasındandır. Bu 1 aylık 2 bir aylık bir yarışma değildir. Tüm sezonu düşünmek zorundayız. Sezon sonunda 1. sırada olmak için planlarımız yapmak zorundayız” dedi.

Şener, Teknik Direktör Pereira ile bir araya geldi

İmza töreninden önce Teknik Direktörümüz Vitor Pereira ve Genel Sekreterimiz Mahmut Uslu ile kulüp binasında bir araya gelen ve bir süre görüşen Şener Özbayraklı, imza töreninden sonra da saha içinde basın mensuplarına poz verdi.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0