Görüş Bildir
Haberler
Sen Uykunda Hangi Canlıya Dönüşüyorsun?

Sen Uykunda Hangi Canlıya Dönüşüyorsun?

05.09.2023 - 13:22

Uyurken sürekli sağa sola dönen, sert ve hırçın hareketler yapan biri misin; yoksa sakin bir şekilde yatıp dinleniyor musun? Uykun ağır mı, yoksa hafif mi? Uyurken hangi canlıya dönüşüyorsun? Testimizi çöz, birlikte görelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Günde ortalama kaç saat uyuyorsun?

Senin için en rahat uyku pozisyonu hangisi?

Sabah kalktığında yüzünde yastık izi çıkmış oluyor mu?

Dürüst ol! Horluyor musun?

Sabahları alarmın çalar çalmaz kalkabiliyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Biyolojik saatine güvenir misin, yoksa uyanmak için illa seni uyandıracak bir şeye ihtiyaç duyar mısın?

Oturarak uyuyabilenlerden misin?

Son olarak, uykuya dalman ortalama ne kadar sürüyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kaplan!

Sen uyurken tam bir kaplana dönüşüyorsun. Hırçınsın, sık hareket ediyorsun ve yatma pozisyonunu sıklıkla değiştiriyorsun. Uyurken bile olası hareketlenmelere karşı tetiktesin; adeta bir gözün açık... Ancak yorgunsan ve uykunu alman gerekiyorsa en derin uyku da seninkisi oluyor. Kıskanılacak bir uyku düzenin var gibi görünüyor!

Kedi!

Sen uyurken tam bir kediye dönüşüyorsun! Bir kedi gibi derin uyuyor, uykundan asla feragat etmek istemiyorsun. Sabah enerjik bir şekilde uyanmak ve güne başlarken uykunu almış olmak senin için çok önemli. Yatacağın yerin ve yatış pozisyonunun rahat olması da! Ayrıca oldukça derin uyuyorsun; yanında top patlasa uyanmazsın!

Yarasa!

Sen tam bir yarasa gibi uyuyorsun! Uyumak için yer, zaman, mekan ayırt etmiyor; uyaranlardan rahatsız olmuyorsun. Ancak uykun da bir o kadar hafif! Çevrende bir olay olduğu zaman hemen ayağa kalkabiliyor, gerektiğinde uykundan feragat da edebiliyorsun. Her an tetikte ve harekete hazırsın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
71
64
31
13
7
7
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mr Tg

Kaplan!

Gizem Yenikler

Yarasa! Sen tam bir yarasa gibi uyuyorsun! Uyumak için yer, zaman, mekan ayırt etmiyor; uyaranlardan rahatsız olmuyorsun. Ancak uykun da bir o kadar hafif! Ç... Devamını Gör