Görüş Bildir
Haberler
Sen Ne Tür Bir Eski Sevgilisin?

etiket Sen Ne Tür Bir Eski Sevgilisin?

22.04.2018 - 17:05

Kendini bir de bizden dinle :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Yaşını söyle bakalım.

3. Ayrılıktan sonra kendini nasıl hissettin?

4. Aşkı temsilen bir emoji seç.

5. Peki hiç yaşadığına pişman olduğun bir ilişkin oldu mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu renklerden ruhunu yansıttığını düşündüğün hangisi?

7. Eski sevgiliyle görüşme konusu hakkında ne düşünüyorsun?

8. Bir kırmızı seç.

9. Sağlıklı yaşam mı fast food mu?

10. Son olarak günün çoğunu nerede geçiriyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Hemen sevgili yapan!

Cevaplarına göre sen ayrıldıktan sonra hemen sevgili yapan tiplerdensin. Yani ilişkilerin bittikten sonra öyle hayata küsmekmiş, ağlayıp sızlamakmış, pek senlik olaylar değil. Eğer üzülürsen de bunu kimseye belli etmiyorsun. Hatta hayatına bu kadar çabuk başka birilerini alman da aslında acını geçireceğini düşündüğün için. Sence bu şekilde davranarak hayatına giren insanlara haksızlık yapmış olmuyor musun? Tabii genelde hayatına aldığın kişiler bunu bile bile ilişkiyi yaşıyorlar seninle. Yani aslında dürüst olduğun gerçeğini de atlamamak lazım. Ayrılıklar gelip geçici önemli olan güzel anılar biriktirmek kafasında olan birisin. Bu yüzden de fazla acı çekmiyorsun birini hayatından çıkardıktan sonra. Fakat elbette seni de çok üzenler oluyor. Tabii sen bunu yalnızca kendi içinde yaşıyorsun. Asla çaktırmıyorsun kimseye, bunu zayıflık olarak görüyorsun. Ne diyelim sana yeni ilişkilerinle mutluluklar :)

Ayrıldıktan kısa bir süre sonra evlenen!

Verdiğin cevaplara göre sen ayrıldıktan kısa bir süre sonra evlenen tiplerdensin. Bunun nedenini henüz hiç kimse açıklayamasa da, biz yorulan ilişkiyi atlatmak için o kişinin kendine bulduğu bir tedavi yöntemi diye düşünüyoruz. Yani ciddiyeti olmayan ilişkilerde boğuşmaktan o kadar yoruluyorsun ki, sana en mantıklısı evlilik gibi geliyor. Aslında bu oldukça riskli ve yanlış evliliklere sebep olabilir. Fakat uzun bir ilişkiden sonra insan haklı olarak tekrar başka biriyle aynı şeyleri yaşamak istemiyor, daha doğrusu vakit kaybetmek istemiyor. Sen de bu kafada olduğun için muhtemelen uzun ilişkin bittiğinde koşa koşa evleneceksin. Bunun sana iyi geleceğini düşünenlerdensin. Bize sorarsan bu sağlıklı bir düşünce değil. Bir insanı tanımayı vakit kaybı olarak görmemelisin. Umarız bu tarz bir eski sevgili olmaktan vazgeçersin.

Rüyada görülüp mesaj atılan!

Verdiğin cevaplara göre sen rüyada görülüp aniden mesaj atılan eski sevgililerdensin. Yani anlayacağın seni unutmak pek kolay değil. Bu yüzden de eski sevgilin en saçma bahaneyi bile kullanabiliyor sana ulaşabilmek için. Tabii sen bunları yemiyorsun ama içinde bir kıpırtı oluşmuyor değil. Eski sevgilin de seni iyi tanıdığı için böyle küçük bahaneleri kullanıyor. Sen biraz çabuk unutuyorsun yaşadığın kötü anıları, o yüzden eski sevgilin sana en ufak sinyali verdiğinde hemen gözlerinden kalpler fışkırıyor. Senin minnoş kalbin de böyle işte, engel olamıyorsun ki. Bu huyun yüzünden de eski sevgililerin fırsatı kaçırmamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Her an telefonunda saçma bir mesaj görebilirsin. Sen zaten baya alışıksın bu duruma. Umuyoruz gözlerini biraz daha açarsın ve onlara bu fırsatı vermezsin.

Hemen unutan!

Hemen unutan!

Verdiğin cevaplara göre sen eskiyi hemen unutan tiplerdensin. Yani ne yaşamışsınız hiç umrunda olmuyor. Bittiği anda kafanda her şeyi resetliyorsun. Sanki bu ilişki hayatında hiç olmamış gibi davranıyorsun. Eski sevgililerini de sinirden küplere bindiriyorsun tabii :) Sonuçta kimse bir çırpıda unutulmak istemez. Fakat sen de böyle müthiş bir özellik var. Valla sırrını biz de çok merak ettik. Millet yıllarca unutamıyor sen bir anda siliyorsun. En güzelini yapıyorsun gerçekten. Sonuçta ne olursa olsun geçmişi geçmişte bırakmak lazım. Eğer oraya takılı kalırsan vay haline. Sen de bunu çok iyi bildiğin için kendini her bitişe çok iyi hazırlıyorsun. Sonuçta her bitişin bir başlangıç olduğunun farkındasın. Hayatına yeni girecek insanlar için geçmişinden sıyrılmak zorundasın. Bu senin için hiç problem değil. Bir anda unutuyorsun zaten. Ne diyelim tebrikler :)

Hemen unutulan!

Verdiğin cevaplara göre sen hemen unutulan eski sevgililerdensin. Bunu üzülerek söylüyoruz tabii... Ama ne demişler Onedio acı söyler :( Bunun sebebi de sen ilişkilerinde o kadar iyi bir insansın ki, senin kıymetini asla anlayamıyorlar. Sen de çok iyi biliyorsun ki kime acı çektirirsen o kör kütük aşık oluyor sana. İyi olan, efendi olan her zaman kaybediyor. Bunun elbette böyle olmaması lazım ama işte insanoğlunda aşk böyle ilerliyor. İyi olanın kıymetini asla anlayamıyoruz. Hal böyle olunca da sen çabuk unutuluyorsun. Kimseye bir kötülüğün dokunmaz, hep insanların iyiliğini düşünürsün. İlişkilerinde hep fedakarlık yapan kişi oluyorsun ama karşılığını hiçbir zaman alamıyorsun. Sonucunda da bu oluyor. Bize sorarsan kimse için kendini geri plana atma. Her zaman önceliğin sen ol. Bak o zaman işler nasıl değişecek. İzle ve gör :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
263
168
165
72
58
27
26
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nurcan Güneri

Hemen sevgili yapan.. Kuru iftiraaa:))))

Orhan Ulusoy

onediodan ifşalar :D

neva

ayrildiktan sonra aglamaktan helak olurum dedim hemen sevgili yapan cikti. AN LA YA MI YO RUMMMMM

jane-su

Hemen sevgili yapan. ayrıldığım an bitmiştir vur tekmeyi gelsin yenisi