Görüş Bildir
Haberler
Sen Ne Kadar Girişimci Bir Ruha Sahipsin?

etiket Sen Ne Kadar Girişimci Bir Ruha Sahipsin?

TÜSİAD
22.11.2017 - 18:46

Az sonra sana yönelteceğimiz 5 soruyla, girişimcilik kariyerinle ilgili önemli bir dönüm noktasının haberini seninle paylaşacağız. Girişimcilik kariyerine yön verecek test sonucuna hazır mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sosyal medyada birilerini çok sıkı takip eden ve neler yaptıkları hakkında detaylı bilgi toplayan bir yanın var mı?

2. İlkokul arkadaşın bir iş kurmuş ve oldukça da başarılı olmuş. Çok lüks bir restoranda karşılaştınız. En merak ettiğin şey ne olur?

3. Telefondan birkaç bir şey okuyorsun, bir anda çok başarılı iş insanları ile ilgili bir yazıya rastladın. İlgini çeken şey ne olur?

4. Genellikle hangi tarz kitap ve film seversin?

5. Zorluklara tek başına mı göğüs gerersin yoksa ekip ruhuna inanır mısın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Girişimcilik dünyası sıkı dur!

static.celebuzz.com

Yeni bir aktör sahneye çıkıyor! Sen başarıya ulaşmak için gerekli azim ve çalışma hevesine sahip birisin.  Seni diğerlerinden ayıran en büyük özelliğin odaklandığın başarı için sonuç alana kadar çalışman.

Girişimcilik yolunda başarıya ulaşmak için büyük bir adım atabilirsin. Ne duruyorsun? Ekibini kur, iş fikrin ile TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! Yarışması'na katıl! Buradan başvurabilirsin!

Artık senin sıran gelmedi mi?

fastpic.ru

Tamam tamam biraz başkalarının ne yaptığı ile fazla ilgileniyorsun ama bu düzeni değiştirme vaktin geldi. Bugünlerde aklına gelen bir fikrini neden TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! yarışmasına başvurarak değerlendirmiyorsun? Belki de aradığın fırsat budur? Buradan başvurabilirsin!

Bu Gençlikte İş Var!

Bu Gençlikte İş Var!
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
303
105
61
42
33
25
19
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın