Görüş Bildir
Haberler
Sen İnsanlarda Hangi Yemek Gibi Bir Etki Bırakıyorsun?

Sen İnsanlarda Hangi Yemek Gibi Bir Etki Bırakıyorsun?

Begüm
20.11.2022 - 10:10

Bazı yemekler vardır kimilerini çok mutlu eder, kimilerini ise deli gibi heyecanlandırır. Peki sen insanlarda hangi yemek gibi etki bırakıyorsun? Hemen testi çöz, insanlarda hangi yemek gibi etki bıraktığını söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini söyler misin?

2. Bir de yaşını öğrenebilir miyiz?

3. Öğrenci misin?

4. Sen arkadaş grubundaki hangi kişisin?

5. Hayatının sonuna kadar tek çeşit yemek yiyecek olsan hangisini seçerdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Arkadaşlarına ne kadar sıklıkta hediye alırsın?

7. Arkadaşlarınla hafta sonu buluşacak olsan hangi aktiviteyi yapmayı teklif edersin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Döner gibi eşsiz ve birleştirici!

Döner gibi eşsiz ve birleştirici!

Sen arkadaş grubunu bir araya getiren, herkese uygun davranabilen o eşsiz kişiliksin tıpkı döner gibi! Seni sevmeyen yok, herkese hitap ediyorsun. Her konuda konuşabiliyor ve her ortama rahatlıkla girebiliyorsun bu yüzden de arkadaşlarının vazgeçilmezisin. Geleneksel ve modern yönün bir noktada birleştiği için de grubun toparlayıcısı olarak karşımıza çıkıyorsun. Yeri geldiğinde çok eğlenceli yeri geldiğinde çok daha ağır başlı olabiliyorsun. Arkadaşlarının üzerinde güvenli ve sadık bir duruşun var. Aynı zamanda da çok seviliyorsun!

Herkesi mutlu eden bir dondurma!

Herkesi mutlu eden bir dondurma!

Sen arkadaşlarının iyi ve kötü günlerinde yani her zaman onların yanındasın. Onları her zaman mutlu ediyorsun, seni görmeleri bile gülümsemeleri için yetiyor. Her an her yerde onların yardımına da koşuyorsun. Yüzünü gülümsetemeyeceğin insan yok tıpkı dondurma gibi! Ortamın neşesi ve eğlencesi tamamen senden soruluyor çünkü bu enerjin hiç bitmiyor. Özellikle arkadaşların mutsuz olduğunda da senin enerjin ve neşen ile yeniden hayata dönmeyi başarıyorlar. Gerçekten arkadaş gruplarının aranan yüzüsün ve dondurma gibi şeker mi şeker birisin!

Tıpkı patates gibi her anın kurtarıcı ve keyif verenisin!

Tıpkı patates gibi her anın kurtarıcı ve keyif verenisin!

Evet, kabul edelim sen her anı kurtarmayı, neşelendirmeyi ve sorunları çözmeyi başarıyorsun tıpkı patates gibi. Senin arkadaşlarının üzerindeki etkin de tamamen patates gibi. Seni sevmeyen, istemeyen yok resmen herkesi mutlu ediyorsun. Onların kötü günlerinde yanında olarak da onlara güven verirken keyiflendiriyorsun da. Son dakika planlarını kurtarıyor ve hızlı bir şekilde reaksiyon almayı başarıyorsun. Farklı ve eğlenceli aynı zamanda da cesur yanın herkesin modunu yükseltiyor!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
64
33
18
7
6
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?