Görüş Bildir
Haberler
Sen Aslında Hangi Gezegendensin?

etiket Sen Aslında Hangi Gezegendensin?

''Dünyalıyım ben Dünyalı'' dediğini duyar gibiyiz! 2 dakika bu gerçeği bir kenara bırakıp hangi gezegene ait olduğumuzu düşünelim! Bakalım sen hangi gezegendensin?

Hazırsan, teste başlayalım! 🚀

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Haydi başlayalım! 🌎 Güneş Sistemi'nde en çok ilgini çeken şey ne oluyor?

1. Haydi başlayalım! 🌎  Güneş Sistemi'nde en çok ilgini çeken şey ne oluyor?

2. Tarihteki Mitolojilerden bir tanesini seç!

3. Şimdi de bize bu hayattaki amacını söyle!

4. Bunlardan kaçı seni tanımlamak için kullanılabilir bize söyleyebilir misin?

4. Bunlardan kaçı seni tanımlamak için kullanılabilir bize söyleyebilir misin?

5. Bir insanda en çok takdir ettiğin özellik nedir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sinema tarihinin unutulmaz karakterlerinden kendine en yakın bulduğunu seç!

7. Sence hangisi insanlık tarihi açısından çok daha önemlidir?

7. Sence hangisi insanlık tarihi açısından çok daha önemlidir?

8. Geldik son soruya! Evrendeki yıldızlardan birini seç de sonucunu görelim!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Merkür!

Merkür!
www.universetoday.com

Verdiğin cevaplara göre sen Merkür'densin! Güneş sisteminin en küçük gezegeni senin asıl gezegenin! Senin bu hayatta acelen yok, işini gücünü zamanında halledip olacağa bakıyorsun. Planlı yaşıyorsun yani disiplinlisin de. Kendi etrafını 2 ayda dönerken Güneş'in etrafını 3 ayda dönüyor olman bunun ispatı. Diğerlerine göre biraz gergin sayılırsın fakat bu sana yakışıyor, kendini bozmana hiç gerek yok. Aynen devam!

Venüs!

Venüs!
solarsystem.nasa.gov

Verdiğin cevaplara göre sen Venüs'tensin! Dikbaşlısın ve çoğu zaman kendi bildiğini okuyorsun. Güneş sistemindeki tüm gezegenlerin aksi yönünde dönüyorsun. Bu da seni ayrı bir yere koyuyor tabi. Arkadaş çevrende de hep marjinal olarak bilinirsin zaten. Ama öyle de olmalı, çünkü sende star ışığı var. Doğru yerde ve doğru zamanda bir yıldız gibi parlıyorsun ve tüm dikkatleri üstüne çekiyorsun. Daha ne olsun?

Dünya!

Dünya!

Verdiğin cevaplara göre sen Dünya'dansın! Güneş sistemindeki tek yaşanılası gezegensin, evimizsin. Harika biri olduğun için herkes senden bir şeyler kapmak istiyor haliyle. Çevrende seni tüketenler olsa bile keşfedilmemiş onlarca güzelliği içinde barındırmaya devam ediyorsun. Hayatına girecek yeni insanlar için başının üstünde yerin var, yeter ki dostane olsunlar. Bu da senin en büyük özelliğin olan hoşgörünü ortaya koyuyor. Ara sıra zarar görsen de bundan vazgeçmeyeceğini hepimiz biliyoruz!

Mars!

Mars!

Verdiğin cevaplara göre sen Mars'tansın! Hem yakından tanıdığımız bir dost, hem de birçok bilinmeyeniyle gizemini koruyan bir yabancısın. Sende insanları kendine çeken bir şey var, şeytan tüylüsün diyebiliriz. İlgiyi kolaylıkla kendine çekebiliyorsun fakat biraz içe kapanık gibisin. Ama zamanla açılacağını düşünüyoruz. Çünkü bu ışık sende var. Yeni insanlar tanımaktan, yeni çevreler edinmekten çekinme. Her bir yenilik, yeni yeni tecrübeler demek unutma!

Jüpiter!

Jüpiter!

Verdiğin cevaplara göre sen Jüpiter'densin! Güneş sisteminin en büyük gezegeni, adeta karizma abidesi! Gezegenlerin starı! Diğer gezegenler kütlece toplansa bir sen etmiyor o derece. Lakin büyük başın büyük derdi olur, her ne kadar çevrene çaktırmasan da içinde dev fırtınalar kopuyor. Ama sen bunları aşmasını çok iyi biliyorsun. Üstüne üstlük cool'luğunu da elden bırakmıyorsun. Arkadaş canlısı olman ve samimiyetinle de gözde haline geliyorsun tabi!

Satürn!

Satürn!

Verdiğin cevaplara göre sen Satürn'densin! Dostlarıyla birlikte güçlü olan bir gezegensin ve onlarla sıkı bağların var. Sevdiğin insanlar çevrende olsun istiyorsun. Onlardan güç alıyorsun haliyle. Onlar da senden tabi... Bunun yanı sıra hayat yolunda sorumluluk sahibisin, disiplinli ve sabırlısın. Gezegen gibi gezegensin anlayacağın. Seviliyorsun epey, değerini bilmelisin!

Uranüs!

Uranüs!

Verdiğin cevaplara göre sen Uranüs'tensin! Sen oldukça ilginç bir gezegensin. Mesela kutbun Güneş'e bakacak şekilde dönüyorsun, başın dönmüyor mu öyle ya? Sonra belli belirsiz halkaların var çevrende. Sürprizlerle dolusun yani. Arkadaş grubunun eğlence kaynağısın, ne zaman ne yapacağın belli değil. İyisin iyi. Ayrıca iyimsersin de, geleceğe umutla bakıyorsun. Bu da senin özgüvenini olumlu yönde etkiliyor her zaman. Aynen devam!

Neptün!

Neptün!

Verdiğin cevaplara göre sen Neptün'densin! Her ne kadar matematiği sevmesen de matematik ve mantık hayatının önemli bir kısmını oluşturuyor, kararlarını hep bu çerçevede alıyorsun. Bunun yanı sıra gayet hareketli bir hayatın var, tıpkı atmosferin gibi. Her şeyden biraz var yani hayatında. Her çiçeğin balını alıyorsun kısaca. Uzun vadede tecrübe olarak çok yararını göreceksin. Aynen devam!

Plüton!

Plüton!

Verdiğin cevaplara göre sen Plüton'dansın! Evet bilim adamları tarafından gezegenlikten çıkarılıp dursan da sen gönüllerin gezegenisin. Bırak seni görmezden gelsinler, bırak dışlasınlar, biz seni biliyoruz ya o yeter bize. Şimdilik tatlı tatlı bir kenarda bekliyorsun, bir gün senin de zamanın gelecek ve bu galaksinin önemli bir parçası olduğunu diğer tüm gezegenlere göstereceksin, buna inanıyoruz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
793
413
275
160
87
82
47
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Can

'güneş sistemindeki yıldızlardan' ne demek ?

MethodMan

güneş sistemimizde yıldız var dese yine iyi galaxy koymuş oraya aq

piscolata

"Güneş Sistemi'ndeki yıldızlardan" ta.şak mı geçionuz. İlk önce güneşin bir yıldız olduğunu bileydin daha iyi olurdu bencaaa.