Görüş Bildir
Haberler
Şehir Hayatından Sıkılanları Dedesinin Köyünü Yerleşmiş Gibi Hissettirecek 10 Ferahlatan Çiftlik Oyunu

Şehir Hayatından Sıkılanları Dedesinin Köyünü Yerleşmiş Gibi Hissettirecek 10 Ferahlatan Çiftlik Oyunu

Lisa Campton
17.10.2022 - 12:17

Kaos dolu şehir hayatından sıkılanlar kendilerini doğaya atmak istiyor. Şartlardan dolayı reel hayatta yapılamasa bile oyunlar ile bu mümkün. İşte ürünlerinizi ekip biçebileceğiniz en çiftlik oyunları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ranch Simulator

1. Ranch Simulator

Kendi çiftliğinizi inşa etmek ve bunun içinde özgürce dolaşmak istiyorsanız Ranch Simulator tam da size göre. Çiftçilik dışında ava çıkabilir, araba kullanabilir yaban hayatını doyasıya yaşayabilirsiniz.

2. Stardew Valley

2. Stardew Valley

Oyun, miras kalan eski bir çiftlik evi ile başlıyor. Oyundaki amaç bu çiftlik evini üreterek büyütmek, yeni ve sağlam aletler alabilmek. Biraz çalışıp didinerek Stardew Valley'i muhteşem bir yere dönüştürmek senin elinde!

Stardew Valley PC ve konsolda (PS4/Switch/Xbox One) çevrimiçi olarak oynanabilir, ancak bu mod mobil veya PS Vita’da mevcut değildir. Bu, ekinleri ekmek ve para kazanmak için elinize araçlar almak için üç adede kadar eklemenizi sağlar.

3. Atomicrops

3. Atomicrops

Atomicrops çiftlik oyunu olduğu kadar aynı zamanda bir aksiyon oyunu. Genel olarak diğer çiftlik oyunlarından bu özelliği ile ayrışmakta. Oyun içerisinde hem bitkilerinizi yetiştirip hem de etraftaki yaratıkları uzak tutmaya çalışacaksınız.

4. Farming Simulator 22

4. Farming Simulator 22

Farming Simulator 22 oldukça gerçekçi bir çiftlik oyunu. Bunu aşmaya çalışacaksınız. Gerçek çiftçilik sürecini alır ve onu çiftçilik meraklılarının oynayabileceği bir oyuna dönüştürür. Çiftliğinizden kar elde etmeye çalışırken bir taraftan da hayvanlarınızla ve araçlarınızla ilgilenebilirsiniz.

5. Farmers Dynasty

5. Farmers Dynasty

Farmers Dynasty, sana hayat simülasyonu, rol yapma ve klasik çiftçilik simülasyon oyunlarının özelliklerini bir arada taşıyarak tamamen yeni bir oyun deneyimi sunuyor. Oyun çok fazla seçeneği içinde barındırırken aynı zaman 15 farklı dil seçimi de sunuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Lawn Mowing Simulator

6. Lawn Mowing Simulator

Lawn Mowing Simulator, adından da anlaşılabileceği üzere bir çim biçme simülasyonu. Bu oyunda aksiyon yerine daha fazla sakinlik ve huzur sizi buluyor. O yüzden aksiyon severlerden ziyade daha çok kendini rahatlatmak isteyenlerin oyunu diyebiliriz.

7. Happy Town Farm

7. Happy Town Farm

Oyunda vadi içerisinde bir köy inşa edip hasatınızı yaparken aynı zamanda hayvanlarınızla ilgilenebiliyorsunuz. Bahçeleri özelleştirebilir, nehri bir buharlı botla keşfedebilir, bir madenden elmasları alabilir ve küçük kasabanızı genişletebilirsiniz.

8. Hay Day

8. Hay Day

Hay Day simülasyon oyunlarını sevenlere göre bir oyun. Oldukça sistematik ve iddialı bir yapıya sahip. Eğlenceli ve renkli tasarımlarıyla da insanın içini açıyor.

9. Winemaking Simulator

9. Winemaking Simulator

Üzüm yetiştirmenin ve bağ sahibi olmanın zorluklarına hazır mısınız? Winemaking Simulator tam olarak bunu sağlıyor. Oyunda benzersiz üzümler ve kaliteli şaraplar elde etmeniz, ürettiklerinizi de doğru bir şekilde satmanız gerekiyor. Diğer çiftlik oyunlarına göre oldukça farklı bir yapısı var.

10. My Time Portia

10. My Time Portia

Oyunda kıyamet sonrası pastoral bir dünyada, büyükbabanızın işini devralmak ve yeniden gelişmesine yardımcı olmak için memleketinize dönüyorsunuz. Bunların çoğu çiftçilik, kaynak toplama ve neredeyse kendi kendine yeterli hale gelmek için çiftliğinizi kurma etrafında dönüyor. Burada da yeterli eforu sergileyip puan kazanmaya başlıyorsunuz. Oyunun renkli ve grafikleri adeta bir masal dünyasını çağrıştırıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın