Görüş Bildir
Haberler
Tesettür Giyimde Öncü: Sefamerve Kot Ceket Tavsiyeleri

etiket Tesettür Giyimde Öncü: Sefamerve Kot Ceket Tavsiyeleri

Tuğba Erdem
15.12.2022 - 21:28

Tesettür giyimde ceketler, tunikler gibi uzun parçalar önemli bir yere sahip. Yapacağınız tesettür kot ceket kombinleriyle smart/casual bir görünüme kavuşabilirsiniz. Tesettür kot ceketinizin içine giyeceklerinizle katmanlı bir görünüm oluşturabilirsiniz. Sefamerve kot ceketleri, uzun kot ceket sevenlerin gözdesi. Gelin birlikte Sefamerve markasının ve diğer sevilen tesettür kot ceketlerine bakalım.

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

“Bu içerik marka işbirliği içeriyor olabilir.”

Bu içerik 15.12.2022 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sefamerve kot ceket

1. Sefamerve kot ceket

Kot ceket içine ne giyilir sorusu aklınızı kurcalıyorsa tek renk alt üst kombini yapabilirsiniz. Krem ya da ekru bir bluzle yine aynı renkte pantolonla kot ceket kombininizi tamamlayabilirsiniz. 

Sefamerve kot ceketi buradan bulabilirsiniz.

2. Kadın tesettür kot ceket

2. Kadın tesettür kot ceket

Kombinle uğraşmak istemeyenler için uzun elbise kot ceketler kurtarıcı olabilir. Boğazlı bir kazakla uzun kot ceketinizi kombinleyebilirsiniz. Altına sneakers ya da topuklu botla görünüşünüzü tamamlayın. 

Uzun kot ceketi buradan satın alabilirsiniz.

3. Sefamerve kot ceket kısa

3. Sefamerve kot ceket kısa

Tuniklerinizle birlikte harika görünecek kısa kot ceketler vücut bölünmesini kullanmak için ideal.

Kadın kısa kot ceketler özellikle hafif serin havalarda kurtarıcı oluyor. 

Satın almak için tıklayın!

4. Bayan uzun kot ceket

4. Bayan uzun kot ceket

Uzun kot ceketler hem tesettür giyimde sıkça tercih ediyor. Kabanlarınızın içine giydiğinde sizi sıcacık tutacağına emin olabilirsiniz. Uzun kot ceket hangi pantolonla giyilir sorusun aklınıza kurcalıyorsa mom jean pantolonlarınızla uzun kot ceketlerinizi kombinleyebilirsiniz. 

Satın almak için tıklayın!

5. Uzun kot ceket LCW

5. Uzun kot ceket LCW

Tesettür giyinen kadınların kendilerine göre parçaları uygun fiyata bulabildiği LCW markası uzun kot ceket modelleri ile gönüllere taht kuruyor. 

Buradan kemerli uzun kot cekete ulaşabilirsiniz. Uzun kot ceketinizi İspanyol paça jeanlerinizle kombinleyebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sefamerve spor kot ceket

6. Sefamerve spor kot ceket

Spor tesettür giyim önceki yıllarda oldukça zordu. Genç giyimde tesettür kurallarına uygun kıyafet bulmak çok daha zordu. Ancak bu sorun artık giderildi. Sefamerve spor kot ceketler kapüşon detayıyla tişört ve jeanlerinizle kombinlenmeye hazır. 

Buradan satın alabilirsiniz.

7. Sefamerve mevsimlik kot ceket

7. Sefamerve mevsimlik kot ceket

Mevsim artık kışa dönse de diğer sezon için depolarınızı yapın. Mevsim dışı alışveriş yapmak bütçenize büyük katkı sağlayacaktır. 

Sefamerve mevsimlik kot ceketleri serin havalarsa sırtınızı tutar. Ayrıca dar olduğunu düşündüğünüz kombinlerinize ekleyerek tesettüre uygun bir görünüm oluşturabilirsiniz. 

Satın almak için tıklayın!

8. Modanisa kot ceket

8. Modanisa kot ceket

Tesettür giyimin sevilen markalarından olan Modanisa kumaş dokularının kalitesiyle adından söz ettiriyor. Modanisa kot ceketler geçtiğimiz sonbaharın en çok satanları arasında. 

Modanisa bomber kot ceketi eşofmanlarınızla bile giyebilirsiniz. Satın almak için tıklayın!

9. Sefamerve püsküllü kot ceket

9. Sefamerve püsküllü kot ceket

Sefamerve kot ceketlerinizi nasıl kombinleyeceğinizi düşünüyorsanız Pinterest'ten destek alabilirsiniz. Mükemmel kot ceket kombin önerileri mevcut. Çok katmanlı bir yapıya sahip olan tesettür giyimde kombin yapmanıza yardımcı olacaktır. 

Buradan Sefamerve püsküllü kot cekete ulaşabilirsiniz.

10. Sefamerve füme uzun tesettür kot ceket

10. Sefamerve füme uzun tesettür kot ceket

Kot cekette koyu renkten vazgeçmeyenler Sefamerve füme uzun tesettür kot ceketi tercih edebilir. Kalçanızı tam olarak kapatarak tesettüre uygun bir görünüm almanızı sağlar. Füme rengi özellikle kot cekete çok yakıştırıyorum. Böylece kış renkleriyle de rahatça kombinleyebiliyoruz. 

Buradan satın alabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Trendyol tesettür kot ceket

11. Trendyol tesettür kot ceket

Kapüşonlu sweatshirtlerle birlikte harika görünün spor kot ceketler tesettür giyimde sıkça kullanılıyor. Trendyol Modest koleksiyonu ile tesettür kot ceketlerin modelleri de arttı. 

Buradan satın alabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın