Görüş Bildir
Haberler
Sedef Kabaş'ın Avukatından Önemli Açıklamalar! Sedef Kabaş Kimdir, Ne Dedi?

Sedef Kabaş'ın Avukatından Önemli Açıklamalar! Sedef Kabaş Kimdir, Ne Dedi?

Gazeteci Sedef Kabaş, dün akşam gözaltına alınmıştı. Bir televizyon kanalındaki konuşması nedeniyle gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilen Sedef Kabaş, savcılık tarafından 'Cumhurbaşkanına hakaret' suçundan tutuklanma talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Hakkında tutuklanma kararı çıkan Kabaş'ın avukatı açıklamalarda bulundu. Peki ülke gündeminde çok konuşulan Sedef Kabaş kimdir? Sedef Kabaş ne dedi? Sedef Kabaş'ın avukatı ne açıklamalar yaptı? İşte tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Cumhurbaşkanı'na hakaret' suçundan sulh ceza mahkmesine sevk edilen Sedef Kabaş tutuklandı. Bir televizyon programında söylediği sözler nedeniyle hakkında soruşturma açılan gazeteci Sedef Kabaş için RTÜK tarafından da inceleme başlatılmıştı. Soruşturma kapsamında polis ekipleri saat 02.00 sıralarında Kabaş'ı gözaltına almıştı.

Sedef Kabaş'ın Avukatından Önemli Açıklamalar!

Sedef Kabaş'ın Avukatından Önemli Açıklamalar!

Sedef Kabaş'ın tutuklanmasına ilişkin avukatının kendisine yaptığı açıklamaları aktaran Yarkadaş, 'Uğur Poyraz ters kelepçe yok dedi. Gözaltı sürecinden tutuklanmaya kadar yaşanan süreçte polisimiz gayet nazik ve kibardı' dedi. Sözlerine devam eden Poyraz, 'Herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Ters kelepçe takılmadı, ben bizzat yanındaydım Sedef hanım ifade verirken hem de araba beklerken biraz ayakta kaldı biraz yorulmuş olabilir çünkü geceyi de karakolda geçirdi. O yorgunlukla elini arkaya atmış olabilir. Bakırköy Kadın Cezaevine götürüldü. Savunmamızda kimseye hakaret niyetimizin ve kastımızın olmadığını, cumhurbaşkanının hedef alınmadığını, dile getirilen bu deyimin bir atasözü olduğunu belirtti. Zaten tutuklanacağı belliydi çünkü dün geceden itibaren tüm iktidar temsilcileri bununla ilgili tweetler atmaya başladılar, hakimin ve savcının başka bir karar vermesini zaten beklemiyordum' diyen Yarkadaş, Poyraz'ın kendisine verdiği bilgileri canlı yayında aktardı.

Sedef Kabaş Ne Söylemişti?

Sedef Kabaş Ne Söylemişti?

Sedef Kabaş, TELE1'deki katıldığı bir programda, 'Çok meşhur bir söz vardır. Taçlanan baş akıllanır diye. Ama görüyoruz ki gerçek değil. Ya da tam tersi bir söz vardır. Büyükbaş hayvan bir saraya girdiği zaman o kral olmaz. O saray ahır olur' ifadelerini kullanmıştı.

Sedef Kabaş Kimdir?

Sedef Kabaş Kimdir?

Gazeteci Sedef Kabaş, 1970 yılında dünyaya gelmiştir. Londra'da doğan Sedef Kabaş Özel Dost Lisesi ve 1992 yılında Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun oldu. Fulbright Bursu ile okuduğu Boston Üniversitesinde Televizyon Haberciliği üzerine yüksek lisans yaptı.

Atlanta CNN International'da çalışan ilk Türk gazetecidir. NTV, ATV, TV 8, SKY Türk gibi çeşitli TV kanallarında programlar hazırlamıştır. 

90'larda sunduğu Portreler programına: Cem Karaca, Ahmet Kaya, Recep Yazıcıoğlu, Gazanfer Özcan, Cüneyt ArkınTarkan, Sakıp Sabancı, Hulki Aktunç, Üzeyir Garih, Hayrettin Karaca, Avni Arbaş, Mümtaz Soysal ve Uğur Dündar gibi birçok farklı alanda ünlü konuklar ağırlamıştır. 

En son TRT 2'de Medya Medya isimli programı hazırlayıp sundu. Marmara Üniversitesinden iletişim doktorasını aldı. “Almanya’da Türk Döneri” haberi ile 1998 CNN World Report/ En İyi Ekonomi Haberi Ödülü'nü kazandı. Power FM radyosunun kurucu ekibinde yer aldı ve haber bültenlerini hazırlayıp sundu.

2007 yılında Sedef Kabaş Eğitim, Koçluk, Danışmanlık şirketini kurmuştur. Hâlen üst düzey yöneticilere iletişim koçluğu yapmakta, şirketlere iletişim ve medya alanında eğitimler vermektedir.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın