Görüş Bildir
Haberler
Seda Sayan Gibi Atarlanmak İsteyenlere 19 Paha Biçilmez Tavsiye

etiket Seda Sayan Gibi Atarlanmak İsteyenlere 19 Paha Biçilmez Tavsiye

Bir tartışmaya girip çıktıktan sonra tam merdivenlerden çıkıp giderken 'Ah ya, şunu da söyleyeseydim keşke' mi diyorsunuz? Girdiğiniz bir tartışma bittikten saatler sonra bile sakinleşip pamuk gibi olamıyor musunuz? 'Şu densizi yerin gibine sokup sokup çıkarsam Allah'ım, neden böyle naifim?' mi diyorsunuz?

İşte ekranların atar kraliçesi Seda Sayan'dan esinlenilerek derlenmiş tüm dertlerinize deva 19 ipucu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle karşı tarafın söyleyeceklerini sabırla ve güler yüzle dinleyin. Sonuçta medeni insanlarız.

Dinlediniz mi? Bitti mi? Tamam. "Şimdi babanı laciverde boyadım" der gibi hafifçe tebessüm edin. Derin bir soluk alın. Karşı tarafa nefes dahi aldırmadan atarlanma şov başlasın!

2. Tartışmanın ana konusunu bir kenara bırakalım. Konuya karşı tarafa varoluşunu sorgulatarak başlıyoruz. Sen kimsin beni yargılıyorsun? Sen kimsin? Önce onu söyle!

İsterseniz kutup ayılarının neslinin tükenişi üzerinde bir anlaşmazlık yaşıyor olun. Fark etmez. Sen kimsin, kutup ayılarının ismini nasıl ağzına alabilirsin?

3. Ani hareketler yaparak dikkatin üzerinizden ayrılmadığından emin olun. Saçınızı savurun, ellerinizi çırpın, beden dilinizle atarınızı kuvvetlendirin.

Aklından çıkmasın mimikleriniz.

4. Korkunç gerçekleri ortaya çıkaracağınızı söyleyin. Ben senin akıl hocalarını da biliyorum! Ben senin kutup ayılarının kürklerine sarınıp gezdiğin günleri de biliyorum! Hepsini çıkarırım ortaya!

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. "Ben bilemiyorum sen bu fikirleri nereden ediniyorsun? Ne kullanıyorsun? Kafan mı güzel?" diyerek karşı tarafın akıl sağlığını sorgulayın.

Nereden çıkarıyorsun böyle şeyleri? Normal bir insan böyle laflar edemez!

6. Kendinizi övmeyi unutmayın. Arada şirinlikler yaparak karşı tarafı donunuzda sallayacağınız vurgusunu yapın. Canım sen nesin? Sen bana çekirdeksin, çekirdek!

7. "Senden bana fenalık geldi, yet heer" diyerek bıkkınlık seviyenizden söz edin. Yakanızı silkerseniz derdinizi daha kuvvetli anlatmış olursunuz.

8. Bol bol parmak sallayın. Artık parmak sallamaktan bileğiniz ağrısın gerekirse. Burnuna burnuna sallayın.

9. Korkusuzluğunuza vurgu yapın. Gerekirse olduğunuz yerde tepinin. Yusuf yusuf olan senin gibi olsun!

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Şimdi karşı tarafın zavallılığı üzerine çalışmaya başlıyoruz. "Yazık" demeyi unutmayın. "Sana süt veren anaya yazık" gibi şeyler söyleyebilirsiniz.

11. Karşı tarafın taklidini yapın. "Kitip iyilirinin nisli tikinmiyirmiş." Neyin nesli tükeniyor o zaman be? Bu veriler yalan mı hep?

12. Cümlelerinizdeki vurguları aniden değiştirin. Hecelemek karşı tarafı baskı altına alır. Herkes ayağını denk alacak, oğlum! Her kes a ya ğı nı denk a la caaak! O kadar!

13. Bağlantılarınızdan söz edin. Kutup ayılarının neslinin tükenmemesi için çalışan tüm derneklerle iletişim halindeyim, hepsini tanıyorum, ennnn çok ben biliyorum. Hadsiz!

14. Karşı tarafın söz konusu tartışmayla ilgili neler yaptığını sorgulayın. Sen kutup ayılarının neslinin tükenmemesi için ne yaptın? Nerede ne yaptın? Pis!

İçeriğin Devamı Aşağıda

15. Kendi yaptıklarınızı vurgulayıp ne kadar aslan, kaplan bir kişilik olduğunuzu söyleyerek devam edin. Öyle bir “Aslanım be!” deyin ki bu konuda hiçbir şüpheye yer kalmasın.

16. Arada bir ellerinizi açıp iki kul arasına Allah'ı sokmayı unutmayın. "Allahım belasını benden bulmasın diyorum, ama bana başka şans bırakmıyorsun, kurban olduğum" gibi cümleler kurabilirsiniz.

Bırakın, o beklesin öyle, siz Allah'la uzun uzun konuşun. Gerilimi artırın. Araya girip 'Ama tartışma ikimizin arasında, Allah'ı neden karıştırıyorsun?' derse, 'Sus, Allah'la kul arasına girme' diyebilirsiniz.

17. Kurban olmayı sakın ha unutmayın! "Kurban olurum ben o kutuplardaki ayılara, hepsi senden kibardır, en azından senin gibi nankör değiller, esas ayı sensin" diyebilirsiniz.

18. "Hadi git! Kaybol gözümün önünden! Hadi be!" diyerek tartışmaya son noktayı koyun. Hadi başka kapıya! Hoşt!

19. Atarınızı yaptınız, muradınıza erdiniz, karşı tarafı yerin dibine tıkıp orada bıraktınız, artık sinirinizi atmış, pamuk gibi olmuş bir halde hayatınıza devam edebilirsiniz.

'Oh bugün de hava ne güzel, ama ben daha güzelim tabii ki, densiz!' dedikten sonra karşınızdaki kişiyi şok halinde bırakıp arkanızı dönüp gidebilirsiniz. Etrafınıza kokulu öpücükler atabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
488
156
64
21
13
8
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Patrick Star

1. nihat doğan 2. seda sayan bir insan neden bunlardan biri gibi olmak istesin ki?

mrycgr

Bugün instagram da gördüm; Kendisinden 20 yaş küçük *sevgilisinin* elini öperek bayramlaşan SYGDĞER(!) Şarkıcımızı.Altta "kıskananlar çatlasın" falan diye yo... Devamını Gör

mrycgr

Nasıl bir zihniyet kadındaki böyle anlam veremedim? Onca genç, çocuğu yaşındaki adamla sevgili olup, komplekslere girip her yerini gerdirip başka birisi olma... Devamını Gör

queen of the alaska

ya da biraz beyninizi kullanın karşınızdakine seni umursayabilicek biri değilim edasıyla bakıp gülümseyin