Görüş Bildir
Haberler
Seda Sayan'dan Mehmet Ali Erbil için Şok İddialar! Mehmet Ali Erbil'i Tecavüzle Suçladı!

Seda Sayan'dan Mehmet Ali Erbil için Şok İddialar! Mehmet Ali Erbil'i Tecavüzle Suçladı!

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in sosyal medya hesabından Seda Sayan için söylediği sözlere Seda Sayan'dan yanıt gecikmedi. Kadırgalı lakabıyla da bilinen Seda Sayan çok sert açıklamalar yaparak Mehmet Ali Erbil için tecavüz iddiasında bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Helal Olsun!

Helal Olsun!

Ünlü Şovmen Mehmet Ali Erbil, Seda Sayan için sosyal medyadan açıklamalarda bulunmuştu. Zehir Zemberek açıklamalarla magazin gündemine oturan açıklamalasında 'Geçmişi biraz daha temiz olsaydı iftar programı da sunardı. Helal olsun! televizyonlar reyting alamayan bu kadını hala çalıştırıyor' sözlerini kullandı.

"Böyle Ruhu Kirli Bir Arkadaşım Zaten Olamaz"

"Böyle Ruhu Kirli Bir Arkadaşım Zaten Olamaz"

Sunucu ve şarkıcı Seda Sayan'dan ise bu sözlere yanıt gecikmedi. Seda Sayan çok sert bir şekilde karşılık verdi.

Yine sosyal medyadan açıklamalarda bulunan Sayan, Mehmet Ali Erbil’in kendisi için söylediği sözler için 'Can çıkmadan huy çıkmıyor. Adam akıllanmıyor ders çıkarmıyor ise yapacak hiçbir şey yok Allah müstehakını versin. Benim böyle ruhu kirli bir arkadaşım zaten olamaz'

Mehmet Ali Erbil için Tecavüz İddiası

Mehmet Ali Erbil için Tecavüz İddiası

Seda Sayan bu açıklamasıyla da yetinmedi ve Mehmet Ali Erbil için tecavüz iddiasında bulundu

Sayan Sosyal medya hesabından 'Tuğba ile evli iken evdeki hizmetli masum kıza tecavüz ettiğinde sessiz kaldığım için geçmişim kirli olduğu doğrudur. Dahası var, bence işine bak ruhunu arındır' dedi.

“Evdeki Hizmetli Masum Kıza Tecavüz Ettin”

“Evdeki Hizmetli Masum Kıza Tecavüz Ettin”

Mehmet Ali Erbil'in açıklamaları karşısında çılgına dönen Seda Sayan sosyal medya hesabından zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Sosyal medya hesabının hikaye bölümünden paylaşım yapan Seda Sayan, ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in Tuğba Altıntop ile evliliği sırasında evlerinde çalışan hizmetli kıza tecavüz ettiğini söyledi. Seda Sayan bunu sakladığı için geçmişinin kirli olduğunu ifade ederken açıklamasının devamında ise Mehmet Ali Erbil'in ailesinden ve eski eşlerinden herkesin bunu bildiğini ancak Mehmet Ali Erbil'i kurtarmak için sustuğunu iddia etti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
44
39
26
8
6
6
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Volvera Aslan

nedense hic sasirmadim