Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Egzotik Meyvelere Göre Sen Nasıl Bir Flört Tarzına Sahipsin?

Seçtiğin Egzotik Meyvelere Göre Sen Nasıl Bir Flört Tarzına Sahipsin?

Easterling
24.06.2023 - 19:54

Nasıl bir flört tarzına sahip olduğunu öğrenmek ister misin? 

Haydi teste o zaman! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

BU TESTTEKİ MEYVELERİN BAZILARINI HİÇ TATMAMIŞ OLABİLİRSİN AMA YİNE DE HER SORUDA EN LEZZETLİ OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜĞÜN MEYVELERİ SEÇ! 

#1

#2

#3

#4

İçeriğin Devamı Aşağıda

#5

#6

#7

#8

#9

İçeriğin Devamı Aşağıda

#10

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Mükemmeliyetçi!

Mükemmeliyetçi!

Sen mükemmeliyetçi bir flört tarzına sahipsin. Tek bir küçük kusur ya da hata karşındaki insanı silmene sebep olabiliyor. Oysa ki gerçek hayatta mükemmel diye bir şey yoktur. İnsanlarla kişilikleri, kusurları ve benzer ilgi alanlarına dayanarak bir iletişim kurmak gerekir.

Tereddütlü!

Tereddütlü!

Sen tereddütlü bir flört tarzına sahipsin. Karşındaki insanla ilgili bitmeyen bir tereddüt hali yaratıyorsun. Bir şekilde bahaneler üretiyor, kararsızlıktan asla kurtulamıyorsun. Belki de bunu kendini güvende hissetmek için yapıyorsundur. Biraz risk almadan hayatın keyfine varmak zordur, bilgin olsun.

Romantik!

Romantik!

Sen romantik bir flört tarzına sahipsin. Romantizm, senin için flört döneminin sadece bir parçası. Yumuşak bir kalbin var ve flört ettiğin insanlar bir geleceğin olup olmadığını bütün ihtimalleriyle hemen değerlendirmeye başlıyorsun. Buluşmalarda aşırı romantik tavırlarınla, karşındaki insanın sana düşmesini kolaylıkla sağlıyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
74
21
13
13
5
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın