Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Kristal Hayatta En Çok İstediğin Şeyi Söylüyor!

etiket Seçtiğin Kristal Hayatta En Çok İstediğin Şeyi Söylüyor!

Yung Boş Ada
04.09.2016 - 11:12

Anlamını bilsen de bilmesen de seçtiğin kristal bize senin en büyük hayalini ve en derin isteğini söyleyecek! İnanmıyorsan hemen testi çözsene!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kristallerimiz bunlar! Birini seç hadi!

Pozitiflik!

Pozitiflik!

Ametist taşı negatif enerji kovucu olarak bilinir: Sen de ametisti seçtiğine göre hayatında hiçbir şekilde negatif enerji bulunsun istemiyorsun! Son derece pozitif, sakin ve huzurlu bir hayat yaşamak istiyorsun. Bu yüzden de her durum karşısında pozitifliğini mutlaka korumaya çalışıyorsun. Aynı zamanda sana negatif, kötü enerji verdiğini hissettiğin insanlardan da olabildiğince uzak duruyorsun!

Dürüstlük!

Dürüstlük!

Turkuaz taşının iletişim bozukluklarını onardığı ve dürüstlüğü çağrıştırdığı söylenir. Sen de turkuaz taşını seçtiğine göre içerisinde bulunduğun ilişkilerinin artık yoluna girmesini istiyorsun. Belirsizliklerden ve yalanlardan nefret ediyorsun. Tek istediğin etrafındaki insanların sana dürüst olması: Daima ve daima doğruyu söylemesi! Çünkü açık ve dürüst bir şekilde konuşulmadıkça sorunlar ve ilişkiler çıkmaza giriyor ve bu seni daha da çok yoruyor!

Başarı!

Başarı!

Kuartz taşının odaklanmaya ve düşüncelerin temizlenmesine yardımcı olduğu söylenir. Sen de bu taşı seçtiğine göre biraz daha çok odaklanmaya ve kafanı karıştıran şeylerden uzak durmaya ihtiyacın var! Çünkü sen son derece hırslı bir insansın ve daima başarıya ulaşmak için her şeyi yapmaya hazırsın ama en büyük korkun dikkatinin dağılması! İşte bu yüzden de en çok istediğin şey odaklanmak ve hedefe kitlenmek!

Bereket!

Bereket!

Yeşim taşı muhteşem şans getirmesiyle bilinir. Sen de bu taşı seçtiğine göre büyük hayalleri olan ve büyük şeyler yapmak isteyen bir insansın ki bu kadar büyük bir şansa ihtiyacın var! Senin hayallerinde hep rahatlık, hep huzur ve bol bol bereket var! Umarız bir gün bu hayallerine kavuşursun, o güne kadar ve o günden sonra da yeşim taşını bizce yanından ayırma güzel dostumuz!

Sağlık ve mutluluk!

Sağlık ve mutluluk!

Kaplan gözü taşı sağlıklı bir beden ve aklı simgeler. Sen de bu taşı seçtiğine göre sağlığa ve mutluluğa oldukça önem veriyorsun! 'Param pulum olmasın ama sağlığım ve mutluluğum yerinde olsun' diyorsun adeta. Sen içini ferah tut güzel dostumuz; kötü düşünürsen kötü olur! Daima iyi düşün ve iyilikler hep sana gelsin!

Dengeli bir hayat!

Dengeli bir hayat!

Aytaşı kader taşıdır. Aytaşını seçtiğine göre geleceğini oldukça düşünüyorsun demektir. Senin bu hayattan en çok istediğin şey dengeli bir hayat, akıl ve beden sağlığı! Fakat sana bir şey söyleyelim mi? Düşüncelerin sakın ha kötü ve endişeli olmasın, çünkü kötü düşünürsen kendine hep kötüyü çekersin! O yüzden daima iyi düşün ve iyi hayaller kur!

Neşe!

Neşe!

Güneş taşı pozitif enerji ve neşeyle özdeşleştirilir! Sen de bu taşı seçtiğine göre hayatında en önem verdiğin şeyin neşe ve pozitiflik olduğunu anladık! Sen, hayatın tadını en güzel şekilde yaşamak ve her anının tadını çıkarmak istiyorsun. Bunun için de ne durumda olursan ol mutlaka neşeli ve pozitif kalmaya çok önem veriyorsun!

Güç ve bolluk!

Güç ve bolluk!

Pirit taşı bolluk ve gücü simgeler! Sen de bu taşı seçtiğine göre hayatında en çok istediğin şeyler bunlar! Sen bir gün çok büyük yerlere geleceğini biliyorsun! O yerlere geldiğin zaman da muazzam bir güce ve berekete sahip olacağına inanıyorsun! Bunun için de elinden gelen her şeyi yapıyorsun. Umarız bir gün bu hayallerine ulaşırsın!

Güç!

Güç!

Akik taşı duygusal anlamda güç ve bedensel enerji yaratır kişi üzerinde. Sen de bu taşı seçtiğine göre ulaşmak istediğin şeyler bunlar! Bedensel ve zihinsel güç! Bunun için de elinden gelen her şeyi yapıyorsun. Umarız bir gün istediğin bu güce ve enerjiye ulaşırsın!

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1196
449
192
112
67
60
34
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

crystal meth var mı diye bakmaya gelmiştim gidiyorum

Joozefina Jozeppe

Ametist taşı) Evet en kötü durumda bile pozitifliyimi koruya biliyorum

yasemin

pozitiflik =_=