Görüş Bildir
Haberler
Savcının Mütalaası: Pizzaya Tüküren Kurye İçin 18 Yıla Kadar Hapis İstemi

Savcının Mütalaası: Pizzaya Tüküren Kurye İçin 18 Yıla Kadar Hapis İstemi

Batuhan
23.01.2020 - 10:58

Eskişehir'de, sipariş olarak götürdüğü pizzaya paketini açarak, tükürüp, bu anları cep telefonu kamerasıyla kaydeden motosikletli kurye Burak S. hakkında, tutuksuz yargılandığı Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki savcı, 2 ayrı suçtan 18 yıla kadar hapis cezası verilmesini talep etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

DHA'da yer alan habere göre, Eskişehir 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde süren davanın 5'inci duruşmasına tutuksuz sanık Burak S. ile şikayetçi Hüseyin Alyüz katılmazken, mahkemede avukatları yer aldı

İki ayrı suçtan ceza talebi

İki ayrı suçtan ceza talebi

Mahkeme savcısı, verdiği mütalaasında pizza kuryesi Burak S. hakkında, 'tüketilecek her çeşit besin veya şeylere zehir katarak veya başka suretlerle bunları bozarak kişilerin hayatını ve sağlığını tehlikeye düşürmek'ten 2 yıldan 15 yıla kadar 'mala zarar vermek' suçundan da 4 aydan 3 yıla kadar hapis cezası talep etti. Duruşma, avukatların mütalaaya karşı savunma için ek süre istemesinin ardından ertelendi.

4 bin TL ceza almıştı

4 bin TL ceza almıştı

Öte yandan Burak S., Tüketici Mahkemesi'nde 'mala zarar verdiği ve besini bozarak kişilerin sağlığını tehlikeye düşürdüğü' gerekçesiyle 4 bin liralık tazminat cezasına çarptırılmıştı.

Ne olmuştu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
125
39
15
13
7
6
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İşçi

Tuhaf. Baklava hırsızı meselesine geldik yine. Hani adalet her yöne böyle işlese tamam da. Ne bileyim insanın içine sinmiyor işte.

ufukdiyo

Bu yanlışlıkla veya dalgınlıkla yapılmış bir şey değil. Yatsın birkaç yıl sonra nasılsa af çıkar.

Aysun Bulut

Af çıkıyo zaten, yolda , bizlerde uyuyoruz napalım.

Dee Kat

insan öldürene 3 5 yıl veriyorlar , kadına işkence tecavüz ceza bile almıyor ama .. ne garip ülke