Görüş Bildir
Haberler
Şarkılar Bizi Söyler Taksim Trio Kimdir? Taksim Trio Nedir, Taksim Trio Üyeleri Kimlerdir?

Şarkılar Bizi Söyler Taksim Trio Kimdir? Taksim Trio Nedir, Taksim Trio Üyeleri Kimlerdir?

Müge Kakşi
04.12.2021 - 22:03

Kanal D ekranlarında yayınlanan eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler, her hafta birbirinden ünlü konukları ağırlıyor. Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunduğu programın bu akşamki konuklarından biri de ünlü müzik grubu Taksim Trio. Peki Taksim Trio kimdir? Taksim Trio üyeleri kim? Taksim Trio nedir? Taksim Trio hakkında tüm detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sibel Can, Hüsnü Şenlendirici ve Hakan Altun'un sunumuyla her hafta Cumartesi izleyicisi ile buluşan program Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki konuklarından birisi Taksim Trio. Kendine has sesi ve yorumuyla büyük ilgi gören grubun hakkındaki detaylarda merak konusu oldu. İşte Taksim Trio'ya dair tüm detaylar...

Taksim Trio Nedir?

Taksim Trio Nedir?

Taksim Trio, 2007 yılında üç ismim bir araya gelmesiyle oluşturulan bir müzik grubudur. Klarnet, kanun ve bağlama ile şarkılarını icra eden Taksim Trio grubu 2007 senesinden bu zamana kadar toplamda üç albüm çıkarttı.

Taksim Trio, 'Taksim Trio' adlı albümlerini 1 Ekim 2007 tarihinde çıkarttı. Daha sonrasında müzik çalışmalarına ara veren Taksim Trio, 2012 yılında yeniden başladı. 11 Nisan 2013 tarihinde 'Taksim Trio 2' isimli albümlerini çıkarttılar.

Son olarak 23 Eylül 2016 tarihinde 'Ahi' adlı albümleri ile müzik severlerle buluştular.

Taksim Trio Üyeleri Kimlerdir?

Taksim Trio Üyeleri Kimlerdir?

Taksim Trio üyeleri; Hüsnü Şenlendirici, Aytaç Doğan ve İsmail Tunçbilek'dir. Grup üyelerinden Hüsnü Şenlendirici - Klarnet, Aytaç Doğan - Kanun, İsmail Tunçbilek - Bağlama çalmaktadır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın