Görüş Bildir
Haberler
Şarkıcı Ece Ronay Bebeğinin İlk Görüntülerini Paylaştı!

Şarkıcı Ece Ronay Bebeğinin İlk Görüntülerini Paylaştı!

Mehmet Ali Erbil ile yaşadığı kriz nedeniyle mahkemelik olan Ece Ronay, nişanlısı Mehmet Bilir ile geçtiğimiz ay evlenmişti ve kısa bir süre sonra hamile olduğu haberini sevenleri ile paylaşmıştı. Şimdiler 3 buçuk aylık hamile olan Ece Ronay, bebeğinin ilk görüntüsünü paylaştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

64 yaşındaki ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil son olarak genç şarkıcı Ece Ronay'ın klibinde yer almıştı. Daha sonra ise Ece Ronay, sosyal medya hesabından Mehmet Ali Erbil'in kendisine attığı rahatsız edici teklifler içeren mesajlarını ifşa etmesiyle gündeme bomba gibi düşmüş ve ikili mahkemelik olmuştu.

Geçtiğimiz ocak ayında nişanlısı Mehmet Bilir ile nikah masasına oturan Ece Ronay, kısa bir süre sonra hamile olduğunu açıklamıştı.

Bebeğinin İlk Görüntüsünü Paylaştı!

Bebeğinin İlk Görüntüsünü Paylaştı!

Mehmet Bilir ile nikah masasına oturan ve ardından hamile olduğunu açıklayan Ronay, bebeiğinin ilk ultrason görüntüsünü paylaştı. Ece Ronay, yaptığı paylaşımda ' Böyle uyumaya çalışırken memoşa yakalandım. Bazılarınızı üzmek istemem ama kontrolden geliyoruz. Bebeğim taş gibiymiş kaya gibiymiş turp gibiymiş çok çok sağlıklıymış” notunu düştü.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
4
2
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın