Görüş Bildir
Haberler
'Sarıklı Amiral' Şikayet Etmişti: Mahkemeden Cem Gürdeniz Hakkında Takipsizlik Kararı

'Sarıklı Amiral' Şikayet Etmişti: Mahkemeden Cem Gürdeniz Hakkında Takipsizlik Kararı

Makam aracıyla gittiği tarikat evinde üniformanın üzerine giydiği sarık ve cüppeli fotoğrafları ortaya çıkan Emekli Tuğamiral Mehmet Sarı'nın şikayeti üzerine Emekli Tümamiral Cem Gürdeniz hakkında başlatılan soruşturmada, suçun yasal unsurları oluşmadığı gerekçesiyle takipsizlik kararı verildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Üzerinde üniforması varken sarıklı ve cübbeli olarak fotoğrafları ortaya çıkan Tuğamiral Mehmet Sarı'nın şikayetçi olduğu emekli Tümamiral Cem Gürdeniz hakkında takipsizlik kararı verildi.

Sözcü'de yer alan habere göre, Cem Gürdeniz hakkındaki soruşturmayı tamamlayan savcılık, şikayetçinin ileri sürdüğü 'hakaret' iddiasının ağır eleştiride kaldığını, 'iftira attığı' yönündeki iddiasının ise herhangi bir delille desteklenemediğini belirtti. 

'Cebir ve şiddet kullanarak inanç hürriyetinin kullanılmasını engellemesi' yönündeki iddiasının ise, olayın bir gazeteye röportaj vermekten ibaret olduğunu belirten savcılık, suçlamaların yasal unsurlarının oluşmadığını vurgulayarak takipsizlik kararı verdi.

Neler yaşanmıştı 👇

'Bu faliyeti kim yaparsa eleştirirdim'

'Bu faliyeti kim yaparsa eleştirirdim'

Gürdeniz, geçtiğimiz günlerde savcılığa giderek soruşturma kapsamında verdiği ifadede, “Vatansever herkes gibi sadece şikayetçiyi değil bu faaliyetlerde kim bulunursa bulunsun onu eleştirileceğini” belirterek suçlamaları kabul etmediğini ifade etmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
7
6
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Beatrize Vaksman

Komutanima saygilar. Diger kisi sarikla yapilacak ise sahip olsaydida orduya bulasmasaydi.

Axe Von zarovich

Hem suçlu hem güçlü olmaya çalışmış ama yanlış zaman adalet çark etmeye başlıyor yavaştan

kusuratialinmayanpi

Nasıl ya? Güvenlik soruşturmasından nasıl geçmiş?