Görüş Bildir
Haberler
Sarı Maganda: Trafik Sıkışık Olduğu İçin Yolcu Kadına Hakaret Edip Saldıran Şoför

etiket Sarı Maganda: Trafik Sıkışık Olduğu İçin Yolcu Kadına Hakaret Edip Saldıran Şoför

Ulaş
02.06.2020 - 14:41

İstanbul Beyoğlu'nda bir kadın, taksici tarafından darp edildi. Kadının araçtan inmesi üzerine peşinden giden şoför kadının boğazını sıkarak şiddet uygulamayı sürdürdü. Mağdur kadının şikayetçi olduğu şoför mahkeme tarafından serbest bırakıldı. İBB de taksi şoförünün 'Toplu Taşıma Aracı Kullanım Belgesi'nin süresiz iptal edildiğini, 34 TDH 90 plakalı taksinin izin belgesinin de askıya alındığını duyurdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beyoğlu'nda geçtiğimiz şubat ayında yaşanan taksici şiddetinin görüntüleri ortaya çıktı.

Kocaeli'de çocuk bakıcılığı yapan Fas uyruklu Chaıme H., doğum yapan ablasını görmek için İstanbul'a geldi. Taksim'de bir otele yerleşen kadın, olay günü otelden çıkarak seyir halinde olan Cengiz K. idaresindeki 34 THD 90 plakalı taksiyi durdurarak bindi. Kadının Kasımpaşa’ya doğru gitmek istediğini söylemesi üzerine taksici yola koyuldu.

Bir süre sonra yoğun trafikte kalan taksici sinirlenerek kadına söylenmeye başladı.

Bir süre sonra yoğun trafikte kalan taksici sinirlenerek kadına söylenmeye başladı.

Kadının da taksicinin söylediği kelimeleri anlaması üzerine aralarında tartışma çıktı.

Şoför sözlü tacizinin üzerine fiziksel şiddet de uygulayarak kadına tokat attı.

Savcılık talimatıyla serbest bırakıldı...

Savcılık talimatıyla serbest bırakıldı...

Darp edilen kadın ise olay yerine sevk edilen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedavisinin ardından darp raporu alan kadın emniyete giderek şikayette bulundu.

Şikayetin ardından inceleme başlatan polis, taksinin plakasından sürücüsüne ulaştı. Yapılan çalışma sonucunda taksi sürücüsü Cengiz K. yakalanarak gözaltına alındı.

Darp ettiği kadın tarafından teşhis edilen Cengiz K’ya emniyette ifadesi alınarak 'kasten yaralama' suçundan adli işlem yapıldı. İfadesi alınan ve işlemleri tamamlanan Cengiz K. savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Belgesi süresiz iptal edildi

Belgesi süresiz iptal edildi

Olayla ilgili İBB Ulaşım Daire Başkanlığı'na bağlı Toplu Ulaşım Hizmet Kalitesi Değerlendirme Sistemi'nce (TUDES), şoförün Toplu Taşıma Aracı Kullanım Belgesi'nin süresiz iptal edildiği, saldırının yaşandığı 34 TDH 90 plakalı taksinin de izin belgesinin askıya alınarak aracın trafikten men edildiği bildirildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
830
246
37
28
14
14
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Bunlardı değil mi UBER'den dertli olan?

Sukowski

Ulan bi' kere şaşırtsın şu savcılık. Adalet sistemimizin (!) sayesinde memleketin en rahat yaşayanları magandalık yapanlar oldu...

Samet Şale

Hiç birisinden bir sikim olmaz

soztekin

Bariz bir şekilde kadına şiddet ve zorla kadından taksi ücretini aldığı için gasp var. Bunlar varken serbest bırakılmış bide. İyi ki olay sosyal medyada yayı... Devamını Gör