Görüş Bildir
Haberler
Sarhoş Alter Egonu Söylüyoruz!

etiket Sarhoş Alter Egonu Söylüyoruz!

Nsycl
29.08.2017 - 18:08

Hepimizin sarhoşken gösterdiği bir yüzü vardır. Bakalım seninki ne?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini söyleyerek teste başla!

2. Şimdi de bir cüce seç!

3. Bir arkadaş ortamında tanıştığın birinden baya hoşlandın diyelim. Hangisini yaparsın?

4. Bir Kıvanç Tatlıtuğ seç şimdi de!

5. Bol alkol alınmış bir cumartesi gecesinin ardından gelen pazar günü ilk iş ne yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir Tarkan şarkısı seç!

7. Son olarak bir emoji seç

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yerinde duramayan tip çıktı!

Sen birazcık içsen bile yerinde duramayan, ortamı şenlendiren, dans etmek, gülmek, eğlenmek isteyen tipsin. Bazen fazla kaçırıp, abarttığın oluyor tabii ki ama kendini istediğin gibi yansıtmak çok güzel bir özellik. Kimse seni izlemiyor zaten, dans etmeye devam et!

Ortadan kaybolan tip çıktı!

Ortadan kaybolan tip çıktı!

Dışarı çıkılıyor, ikinci içecekler, üçüncü içecekler isteniyor. Hep sohbette, hem masadasın fakat öyle bir an geliyor ki herkes nerde olduğunu birbirine sormaya başlıyor. Belki birini gördün onun masasına girdin, telefondasın ya da öyle dışarı çıktın, bilmiyoruz. Ama o kadar hızlı ortadan kayboluyorsun ki herkes senin bir sihirbaz olduğunu düşünüyor.

Agresif tip çıktı!

Alkol senin için biraz da tehlikeli gibi. Normalde dünya tatlısı olsan da bazen alkolün etkisiyle içinde tuttuğun duyguları dışarı vuruyorsun. İnsanların hareketleri seni geriyor, ve gerim adım atmak gibi bir planın da olmuyor. Yine de sakin olmayı deneyebilirsin.

Filozof tip çıktı!

Bazen kendini dinleten, bazen de kafa şişiren tip misin ne? Sanatsal, kültürel, sportif farketmez, bildiğin konularda yorumlar yapmak istiyorsun çünkü alkol sanki başka bir perspektiften bakmana sağlıyor konulara. Bazen diline vuruyor, bazen de düşünmekten konuşamıyor, konuya dalamıyorsun. Kafanın çok çalışması böyle bir şey ortaya çıkarıyor demek ki.

Uykucu tip çıktı!

Senin olayın belli. Zaten alkolü neden sevdiğin de belli. Uyutuyor seni. Hem de misler gibi. Tabii içtiğin an sızıp kalıyosun diye bir şey yok. Ama çok alkol alınmış bir gecenin sonunda seni tuvalette, arabada, orda, burda uyurken bulmak çok da zor bir ihtimal değil.

Çapkın tip çıktı!

Sadece alkollüyken değil, genel olarak çapkın bir tarafın var gibi zaten, fakat alkollü olduğunda insanlarla etkileşime geçmekten hiç ama hiç çekinmiyorsun. Pozitif ve kibar biri olman da hem yeni flörtler, hem de yeni arkadaşlıklar bulmana büyük bir yardımcı!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
487
367
153
111
54
46
36
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Filozof tip çıktı! Bu arada hiç alkol kullanmadım hayatımda😉

Miray Kibar

filozof! doğru 😄

Gizem Yenikler

Filozof tip çıktı! Bazen kendini dinleten, bazen de kafa şişiren tip misin ne? Sanatsal, kültürel, sportif farketmez, bildiğin konularda yorumlar yapmak ist... Devamını Gör