Görüş Bildir
Haberler
Şarap Gibi Kadınlar: Elli Yaş ve Üstü Olmasına Rağmen Adeta Zamana Meydan Okuyan 13 Ünlü

etiket Şarap Gibi Kadınlar: Elli Yaş ve Üstü Olmasına Rağmen Adeta Zamana Meydan Okuyan 13 Ünlü

cokiyiya
24.09.2016 - 18:16

Hızla akıp giden zamana karşı bağımsızlığını ilan etmiş kadın ünlülerimizle karşınızdayız...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Şenay Gürler

1. Şenay Gürler

Şarap gibi kadın tabirini sonuna kadar hak eden bir ünlümüz Şenay Gürler! 50 yaşındaki güzel oyuncu, yıllar geçtikçe daha bir güzelleşiyor. Sanki zaman ondan hiçbir şey götürmemiş gibi...

2. Hülya Avşar

2. Hülya Avşar

Her dönem Türkiye'nin en güzel kadınları arasında gösterilen Avşar kızı, 52 yaşında ama kimse bu kadının 52 yaşında olduğunu görünüşünden anlayamaz.

3. Zerrin Tekindor

3. Zerrin Tekindor

Zarif bir güzelliğe sahip olan oyuncu ve ressam Zerrin Tekindor, 52 yaşında olmasına rağmen güzelliği ile hala gençlere taş çıkartır.

4. Candan Erçetin

4. Candan Erçetin

Şarap gibi yıllandıkça güzelleşen bir diğer ünlümüz ise hiç şüphesiz Candan Erçetin! 53 yaşındaki güzel şarkıcı, yılların eskitemediği zarif bir kadın.

5. Yonca Evcimik

5. Yonca Evcimik

Yaşını göstermeyen ve zamana karşı bağımsızlığını ilan etmiş bir kadın Yonca Evcimik! Güzel şarkıcı, şu an 53 yaşında olmasına rağmen hala aynı güzellikte...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aydan Şener

6. Aydan Şener

Şarap gibi kadın sözünün vücut bulmuş hali: Aydan Şener! Yeşilçam'ın başarılı oyuncusu da 53 yaşında ve yaşının getirdiği olgunluğu ile birleşmiş su gibi bir güzelliğe sahip.

7. Ayşegül Aldinç

7. Ayşegül Aldinç

Tıpkı bir şarap gibi, güzelliğiyle yıllara meydan okuyan bir diğer ünlümüz ise Ayşegül Aldinç! Güzel şarkıcı 58 yaşında ama onun bu yaşta olduğuna kim inanır ki? Şu güzelliğe bakın.

8. Zuhal Olcay

8. Zuhal Olcay

Şarap nasıl yıllar geçtikçe değer kazanıyor ve lezzeti artıyorsa, Zuhal Olcay da yıllar geçtikçe güzelliğine güzellik katıyor. Sanki zaman, 59 yaşındaki güzel oyuncu ve şarkıcıdan hiçbir şey götürmemiş gibi...

9. Nilüfer

9. Nilüfer

Sesi kendinden daha güzel bir kadın o! Şarap gibi yıllandıkça güzelleşen bir diğer ünlümüz ise hiç şüphesiz Nilüfer. 61 yaşındaki güzel şarkıcı, hızla akıp giden zamana inat güzelliğinden hiçbir şey kaybetmiyor.

10. Nükhet Duru

10. Nükhet Duru

Zamanın ve müzik dünyasının eskitemediği bir diğer ünlümüz ise Nükhet Duru! 62 yaşındaki güzel şarkıcı, geçen onca yıla rağmen ne sesinden ne de güzelliğinden hiçbir şey kaybetmedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Nilgün Belgün

11. Nilgün Belgün

Şarap gibi kadın tabirini sonuna kadar hak eden bir diğer ünlümüz ise Nilgün Belgün! Kendisi 63 yaşında. Ancak çoğu insanın çöktüğü yaşlarda Nilgün, hala güzelliğiyle zamana meydan okuyor.

12. Emel Sayın

12. Emel Sayın

Müzik kariyerine hala devam eden ve sahnelerin adeta tozunu attıran Emel Sayın'ın 70 yaşında olduğunda nasıl inanabiliriz ki?

13. Nebahat Çehre

13. Nebahat Çehre

Aşk-ı Memnu'nun Firdevs Hanım'ı Nebahat Çehre, 72 yaşında ve halen çok güzel! O da şarap gibi yıllandıkça güzelliğine güzellik katıyor.

BONUS: Ajda Pekkan

BONUS: Ajda Pekkan

Hep vardı ve hep var olacak gibi sanki... Söyleyecek söz yok!

Onedio Yaşam'ı Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
543
247
147
125
73
31
20
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?