Görüş Bildir
Haberler
Sarah Harding Kimdir, Neden Vefat Etti? Ünlü Şarkıcıdan Hayranlarını Yıkan Haber

Sarah Harding Kimdir, Neden Vefat Etti? Ünlü Şarkıcıdan Hayranlarını Yıkan Haber

Ünlü İngiliz şarkıcı Sarah Harding’in hayatını kaybettiği açıklandı. 39 yaşında olan Sarah Harding’in vefat haberini, sosyal medyadan annesi duyurdu. Marie Hardman, 'Bugün güzel kızım Sarah'nın vefat ettiği haberini derin bir üzüntüyle paylaşıyorum. Geçen yıl boyunca gösterdikleri destek için herkese teşekkür etmek istiyorum. Bu, Sarah için dünyalara bedeldi ve sevildiğini bilmek ona büyük bir güç ve rahatlık verdi” ifadesini kullandı. Sarah Harding’in ölüm haberi sevenlerini adeta yıkarken, ünlü şarkıcı için sosyal medyada yapılan aramalar da çoğaldı. İşte Sarah Harding’in hayatı ve kariyeri…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

İngiliz şarkıcı ve oyuncu Sarah Harding’in acı haberi sevenlerini kahretti. Uzun süredir tedavi gören Sarah Harding’in vefat haberi annesi tarafından da doğrulandı. Ünlü ismin vefatı sonrasında, ‘Sarah Harding kimdir?’ ve ‘Sarah Harding neden vefat etti?’ sorusu gündeme geldi.

SARAH HARDİNG KİMDİR?

Sarah Nicole HardmaN, 17 Kasım 1981’de İngiltere’de dünyaya geldi. Şarkıcığın yanı sıra modellik ve oyunculuk da yaptı.

Sarah Harding, profesyonel kariyerine 2002 yılında Girls Aloud grubu ile başladı. Birçok başarılı single ve albüm çalışması yapan grup, İngiltere’nin önemli müzik ödüllerine sahip oldu.

Girls Aloud grubu kısa sürede dağılırken Harding, BBC televizyon filmi Freefall, Run for Your Wife ve St. Trinian's 2: The Legend of Fritton's Gold'da rol alarak oyunculuk yapmaya başladı.

SARAH HARDİNG NEDEN VEFAT ETTİ?

Harding, 2020 yazında ilk kez meme kanseri teşhis koyulduğundan bu yana mastektomi ve yoğun kemoterapi de dahil olmak üzere kanseri yenmek için zorlu bir tedavi görmüştü.

Tedavinin ardından Sarah Harding, bu yılın Mart ayında kanserin omurgasına yayıldığını ve ölmek üzere olduğunu bildiğini açıklamıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın