Görüş Bildir
Haberler
Saracoğlu'nda Kombine İsyanı!

Saracoğlu'nda Kombine İsyanı!

Fatih
08.11.2014 - 20:46
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kadıköy'de İsyan

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile Çaykur Rizespor arasında oynanan karşılaşmada Şükrü Saracoğlu Stadı tribünleri karıştı!

Gençlerbirliği maçında Ersun Yanal lehine tezahürat yaptıkları nedeniyle bir grup Fenerbahçe taraftarının kombinelerinin iptal edildiği iddiasına oldukça kızan bir grup Fenerbahçe taraftarı, başkan Aziz Yıldırım aleyhine tezahüratlar yaptı.

Karşılaşmanın 25. dakikasından sonra başlayan tepkilerde 'Diktatör Aziz Yıldırım, Aziz Yıldırım istifa, yönetim istifa' gibi tezahüratlar duyuldu. Bir grup Fenerbahçe taraftarının yaptığı bu tezahüratlar, stata yeralan diğer sarı-lacivertli taraftarlarca ıslıklar ile kesilmeye çalışıldı.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/kadik...

Saracoğlu'nda Şok! Kombineler İptal Edildi

Yaklaşık 400 Fenerbahçe taraftarı habersiz şekilde iptal edilen kombinelerinin şokunu yaşıyor. Çaykur Rizespor karşısında takımlarını izlemek için stada gelen taraftarlar kombinelerinin iptal edildiğini stadyum girişinde öğrendi.

Maraton Üst H ve G blok kombine sahipleri maçı izlemek için gişelere geldiğinde kombinelerinin iptalini öğrendi. Kombinelerin haber verilmeden iptal edilmesi yaklaşık 400 kişiyi dışarıda bıraktı. 1300 TL'lik kombinelerin neden iptal edildiği için ise bir açıklama yapılmadı.

Maraton H ve G blokta bulunan taraftarlar Gençlerbirliği maçında 'Ersun Yanal' tezahüratları yapmıştı.

Maraton

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/detay.asp?n...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0