Görüş Bildir
Haberler
Şanlıurfa'da 1,5 Yaşındaki Kız Çocuğuna Cinsel İstismar İddiası

etiket Şanlıurfa'da 1,5 Yaşındaki Kız Çocuğuna Cinsel İstismar İddiası

Batuhan
13.04.2022 - 08:29

Şanlıurfa'da cinsel istismara maruz kaldığı iddia edilen 1,5 yaşındaki kız çocuğu, tandır evinde baygın halde bulundu. Küçük kız yoğun bakımda tedavi altına alınırken jandarma bir kişiyi gözaltına aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Akçakale'de 1,5 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu öne sürülen zanlı gözaltına alındı.

Evlerinin yakınlarında oynayan kız çocuğundan haber alamayan yakınları çevrede yaptıkları aramada, kız çocuğunu ekmek pişirmek için kullanılan tandır evinde baygın halde buldu.

Yoğun bakıma alındı

Yoğun bakıma alındı

Yakınları tarafından hastaneye kaldırılan küçük kız, yoğun bakımda tedavi altına alındı. İhbar üzerine bölgeye giden jandarma ekipleri, yaptıkları incelemenin ardından olayla bağlantısı olduğu ve küçük kıza cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla H.Ö'yü (16) gözaltına aldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yetemely 1

ALLAHIN BELALARI!

Ercan

Evlerinin yakınında oynayan 1.5 yaşındaki kız çocuğu... Ya biz çocuğu evin içinde yan odada tek bırakamıyoruz. Şaka falan mı bu?

Resho

Unutmayın ki bunlar bir şekilde duyabildiğimiz hadiseler. Anadolu'nun dört bir yanında olan sapkınlıkları görünce halen nasıl elalemin ülkelerine sallayıp on... Devamını Gör

Bozkurt

Kurgusal toplum düzeni ile yüzleşmeyi reddetmemeleri. Din, milliyetçilik ve aile üzerine yüklenen değerlerin toplum tarafında hiçbir karşılığı yok ama iktida... Devamını Gör