Görüş Bildir
Haberler
Sanat Zevkine Göre Estetik IQ Puanını Söylüyoruz!

etiket Sanat Zevkine Göre Estetik IQ Puanını Söylüyoruz!

Estetik IQ seviyeni ölçmek ister misin? Eğer istersen vakit kaybetmeden teste başlayabilirsin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bir resim çizecek olsan aşağıdakilerden hangisi senin eserin olsun isterdin?

2. Peki aşağıdaki resimlerden hangisi için "Ben de yaparım bunu ne var ki?" diyebilirsin?

3. Sinema sektöründe olsan hangi işi yapmak isterdin?

4. Şimdi bize sanatın hangi dalı daha çok ilgini çekiyor söyle bakalım.

5. Peki bu mimari yapılardan hangisi daha estetik?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir de Türk Edebiyatı'ndan yazar seç bakalım.

7. Son aşağıdaki bestecilerden hangisi senin ruhunu daha çok hitap eder?

102!

102!

Senin estetik iq seviyen 102. Kabul etmek gerekirse biraz düşük. Fakat böyle çıkması oldukça normal. Çünkü sen çok daha materyalist bir insansın diğerlerine göre. Bir kere sende sayısalcı kafası var. Bir şey işine yarıyor mu yaramıyor mu senin için tek kriter. Yoksa görünüşmüş, güzellikmiş pek umrunda olan şeyler değil.

119!

119!

Senin estetik iq seviyen 119. Çok yüksek olmasa da yerlerde de sürünmüyor. Yani sen ilk başta neyin sana ne kadar faydası var onu hesaplıyorsun. Eğer arada ikame edilebilecek kadar küçük bir fark varsa o zaman estetik duyularını devreye sokuyorsun. Manadan çok maddecisin.

133!

133!

Senin estetik iq puanın 133. Ortalama bir estetik anlayışın var. Kesinlikle kötü değil ama kimse senden de harika tasarımlar yaratmanı beklemesin. Azıcık aşın ağrısız başın sana yetiyor da artıyor bile.

148!

148!

Senin estetik iq puanın 148. Şu an için ortalama bir puan ama biraz daha gözlem yaparak çok kolay bir şekilde bunu yukarı çekebilirsin. Çünkü sende o potansiyel mevcut.

167!

167!

Senin estetik iq puanın 167. Estetik algıların gayet yerinde. Son derece iyi bir puan bu. Estetik anlayışın gayet gelişmiş durumda. Sana herhangi bir tasarım işi verseler rahatlıkla altından kalkabilirsin.

185!

185!

Senin estetik iq puanın 185. Yani zirvedesin. Hem zevkli oluşun hem de klasınla insanları her zaman şaşırtmayı başarabiliyorsun. Ayrıca zor beğenen birisin. Bu da mükemmeliyetçi olmadan kaynaklanıyor. Hep ama hep en elit şeylerin peşindesin. Bir nesne içinde herhangi bir anlam barındırmıyorsa istediği kadar dünyanın en faydalı şeyi olsun senin için bir anlam ifade etmiyor. Senin gibi zevkli ve elit insanları görmek gerçekten çok güzel.

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1051
249
228
82
65
54
51
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tulpar

Sanat ve estetik anlayışı nasıl ölçülebilirki? Kişiden kişiye göre değişebilen bişeydir sanat anlayışı. Zaten öyle olmasaydı bu kadar çok akım ortaya çıkama... Devamını Gör

Mustafa Tosun

Kişisel zevklere göre nasıl sanatsal iq belirleniyor anlamadım. Çok güzel sallamışın kim yaptıysa.

Destina Kezo

SENİN ESTETİK IQ SEVİYEN 567! OHA AQ SEN TAM BİR SANAT PEZEVENGİSİN. SANA İNANAMIYORUZ SEN BİR KRALSIN. O YUKARIDA GÖRDÜĞÜN SANATÇILARIN HEPSİ SENİN YANIN... Devamını Gör