Görüş Bildir
Haberler
Sanal Ofis, Ortak Ofis ve Toplantı Odaları Alanında Hizmet Veren eOfis Yeni Yılı 60. Lokasyonu ile Karşılıyor

Sanal Ofis, Ortak Ofis ve Toplantı Odaları Alanında Hizmet Veren eOfis Yeni Yılı 60. Lokasyonu ile Karşılıyor

2010 yılından beri İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Gaziantep, Mersin ve Konya’da hazır ofis, sanal ofis, ortak ofis ve toplantı odaları alanında hizmetler sunan eOfis, en prestijli yerlerde konumlandırdığı şubelerine Beykoz’daki tarihi yalının ardından şimdi de Suadiye’deki tarihi köşkü ekliyor. Sınırları zorlamaya devam ederek sektörde ilkleri gerçekleştiren eOfis, üyelerine köşk ortamında çalışma fırsatı sunuyor.

Yeni nesil çalışma modelleri her geçen gün daha fazla şirket ve daha fazla çalışan tarafından benimseniyor. Özellikle yeni girişimlerin iş dünyasına adapte olmaları, işlerine odaklanıp hızlıca büyümeleri için ofis kira ve malzeme maliyetlerini minimum seviyeye indiren ofis çözümleri pek çok avantajı beraberinde getiriyor.

Türkiye’deki en geniş lokasyon ağına sahip eOfis, üyelerine birbirinden farklı ve prestijli lokasyonlarda çalışma imkanı yaratıyor. Türkiye’de ilk defa eOfis’in açtığı köşk konseptli ofiste; hazır ofis, sanal ofis, ortak ofis ve toplantı odaları hizmetleri sunuluyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1250 Metrekare Bahçeye Sahip Tarihi Köşk eOfis Üyelerini Bekliyor

1250 Metrekare Bahçeye Sahip Tarihi Köşk eOfis Üyelerini Bekliyor

İstanbul Suadiye’de bulunan Kavala Köşkü 1250 metrekarelik bahçesi, yemyeşil doğası ve tarihin izlerini taşıyan atmosferiyle kreatif bir çalışma ortamına sahip. Köşk lokasyonu, girişimciler de dahil iş dünyasının her alanındaki şirketlerin ve çalışanların verimliliğini yükseltmeyi hedefliyor. eOfis kurulduğu günden beri Türkiye’nin değişik bölgelerinde hem prestijli hem de maliyet olarak uygun ofis hizmetleri sunmayı başardı. İş hayatının değişen dinamikleri neticesinde çalışanlar, çalışma ortamları konusunda yeniliğe ve değişime ihtiyaç duydular. Çalışanların farklı beklentilerine cevap vermeyi amaçlayan eOfis, tüm ofis ihtiyaçlarını karşılayabilen yeni konseptler geliştirdi.

Yeni açılan köşk lokasyonu ile ilgili konuşan eOfis Kurumsal İletişim Yöneticisi Melis Ataç, “İlk önce geniş bir bahçeye ve kendine ait iskelesine sahip, denize sıfır konumda, Türkiye’nin ilk yalı konseptli ofisini çalışanların hizmetine sunduk. Şimdi ise tarihin yeşil ile birleştiği Kavala Köşkü’nde prestijli bir yasal adresle birlikte sanal ofis, hazır ofis ve ortak ofis hizmetlerini de sunuyoruz. Konum olarak Bağdat Caddesi üzerinde yer alan köşk, Marmaray Suadiye istasyonuna yalnızca 5 dakikalık yürüme mesafesinde. Çevresinde birçok restoran, mağaza ve ulaşım durakları bulunduğu için bu lokasyonda çalışmak, çalışanlara hem kolaylık sağlıyor hem de keyif veriyor.” dedi.

eOfis’in köşk lokasyonu, konforlu çalışma alanlarının yanı sıra ücretsiz internet, klima, mutfak, sınırsız çay-kahve, resepsiyon, otopark, temizlik, kurye, faks-fotokopi, 7/24 güvenlik gibi pek çok hizmeti de beraberinde veriyor. Tarihi Kavala Köşkü şirket çalışanları için ekstra motivasyon kaynağı olurken şirket müşterileri için de ofis adresi bakımından prestijli bir konum sağlıyor.

Özel Konsept Ofisler Sadece eOfis’te

Özel Konsept Ofisler Sadece eOfis’te

Farklı konseptlere sahip ofislerle iş verimliliğinin yükseltilmesini hedefleyen eOfis, Türkiye’nin dört bir tarafında, merkezi konumlarda bulunan şubeleriyle de iş dünyasının ofis ihtiyaçlarına yenilikçi çözümler getiriyor. Lokasyon ağını genişletmeye devam eden eOfis yeni ve farklı konseptlerde ofisler açarak çalışma ortamlarına yenilikçi bir bakış açısı kazandırmayı da hedefliyor.

Ofiste her zaman bulunmayan ya da mobil çalışanlar için aynı zamanda da ofis maliyetleri ve genel sorunlarıyla uğraşmak istemeyen girişimciler ve profesyoneller için sektörün en kaliteli çözümlerini sunan eOfis, müşterilerine esnek kiralama modelleri de sunarak saatlik, günlük, haftalık ya da aylık kiralama imkanları tanıyor.

Freelance çalışanlar ve girişimciler için en büyük sorunlardan biri olan kira giderleri sanal ofis sistemleri sayesinde ortadan kalkıyor. İşlerin büyüme hızına da ivme kazandıran bu durum aynı zamanda önemli bölgelerde prestijli bir yasal adrese sahip olma imkanı da tanıyor. Sanal ofislerin bu anlamda yeni kurulan işletmelerin marka değerlerinin yükselmesine katkıda bulunuyor.

Hazır ofis, sanal ofis ve ortak ofislere olan talebin her geçen gün artmasında dünya genelinde değişen çalışma modelleri önemli rol oynuyor. Yapılan araştırmalar gösteriyor ki 2025 yılına gelindiğinde bu ofisleri kullananların sayısı 5 milyonun üzerinde olacak ve ortak ofis çalışanları oldukça geniş bir profesyonel ağ ile birbirlerine temas edecek. eOfis’te şimdiden 10.000’in üzerinde firma birbirleriyle güçlü bir network oluşturmuş durumda.

Hem teknolojik altyapısı hem de modern çalışma ortamı ile ofis giderlerinizde yüzde 80’e varan avantaj sağlayarak yalnızca işinize odaklanabilir ve kısa sürede daha başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. İster şehrinizin en önemli noktalarında bir ofiste isterseniz de denize sıfır konumdaki yalıda veya yemyeşil bahçe içerisindeki tarihi köşkte çalışabilirsiniz. eOfis’in prestijli ve merkezi lokasyonları her tür ofis ihtiyacına cevap vermeye hazır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
4
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın