Görüş Bildir
Haberler
Sana Terapi Gibi Gelecek Şeyi Söylüyoruz!

Sana Terapi Gibi Gelecek Şeyi Söylüyoruz!

Kai Hiwatari
09.05.2023 - 11:32 Son Güncelleme: 10.05.2023 - 10:23

Dertlerinden kurtulmak için yapman gereken şeyi söylüyoruz!

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Şu hayatta bunlardan hangisine daha çok önem verirsin?

3. Şimdi bir film izleyecek olsan bu türlerden hangisini seçerdin?

4. Kendimizi karantinaya aldığımız bu günlerde sen karantinanı bu yerlerden hangisinden geçirmek isterdin?

5. Şimdi de hangi burç grubunda olduğunu seç bakalım.

6. Bu tablolar hangisi şu anki ruh halini yansıtıyor?

7. Son olarak, sana iş hayatını bırakıp dünyayı gezebileceğin bir teklif yapıldı. Fakat hayatının aşkını hiçbir zaman bulamayacağın söylendi. Yine de kabul eder miydin?

Başarılı olmak!

Sana ilaç gibi gelecek tek şey iyi bir hayata sahip olmaktan geçiyor. Şu anda yaşadığın hayatın daha iyi olması için elinden geleni yapıyorsun. Her konuda başarılı olmak senin için paha biçilemez bir şey. Çünkü başarının seni hem güzel bir mesleğe hem de güzel bir hayata götürecek. Seni ayakta tutan tek şey bu olsa gerek. Bunu sadece kendin için değil ailen içinde yapıyorsun. Çünkü senin için ne zorluklarla emek verdiklerini gördün. Ve onlara bunu karşılığını vermek için elinden geleni ardına koyuyorsun. Etrafındaki herkes senin bu azmine hayranlıkla bakıyor. Ama sen gerçekten hayal ettiğin başarıyı yakaladığında bütün acıların geçecek. Ve rahat bir hayat yaşayacaksın. Bunun gerçekleşmesine çok az bir zaman kalmış. Sevdiklerin senin her zaman yanında ve sana sonuna kadar güveniyorlar. Eminiz ki sen de ileride çok güzel bir hayata sahip olacaksın. Ve geçirdiğin tüm bu zor günlerin keyfini çıkaracaksın.

Aşık olmak!

Sana ilaç gibi gelecek tek şey sevdiğin insanı bulmaktan geçiyor. Çünkü bunca zamandır ilişkilerinde hep bir sorun çıktı. Hep üzülen kişi sen oldun. Bundan dolayı uzun zamandır kendini kötü hissediyorsun. Kalbinde bir yerlerde birileri tarafından gerçekten sevilmek isteği yatıyor. Eğer seni gerçekten seven, değer veren ve hissettiren birini bulursan bütün acıların geçecek. Hayatının aşkını bulacağın günü sabırsızlıkla bekliyorsun. Ama emin ol her sabrın bir selameti vardır. Öyle bir an gelecek ki bu günlere gülerek bakacaksın. Çünkü insanın sevildiğini bilmesi ve bundan emin olması kadar güzel bir şey yok. Sen umudunu hiçbir zaman kaybetme. O günün gelmesine çok az bir zaman kaldı. Sen de sevecek ve sevileceksin. Tüm bu acılarını geride bırakıp, mutlu bir şekilde hayatına devam edeceksin.

Geçmişe çizgi çekmek!

Sana ilaç gibi gelecek tek şey yepyeni bir hayata başlamaktan geçiyor. Artık geçmişe bir çizgi çekip yoluna devam etmek istiyorsun. Fakat buna ne zaman karar versen işler daha da karmaşık bir hale geliyor. Tam her şeyi unuttum derken geçmişi hatırlatacak bir şeyler çıkıyor karşına. Ve sen önceki halinden daha kötü oluyorsun. Temiz bir sayfa açmanın en zor yanı bu olsa gerek. Sen her şey yolunda gidiyor zannediyor iken aslında öyle gitmiyormuş. Sadece içindeki duyguları hep geri planda bırakmışsın. Yani hala geçmişi içinden tamamen atamamış, bir yerlerde gizlemeye çalışmışsın. Eskiye dair bir şeyle karşılaştığında ise o gizlediğin duyguların tekrar gün yüzüne çıkarak seni daha kötü bir hale getiriyor. O yüzden yapman gereken tek şey, geçmişte yaşananları gizlemeye çalışmak yerine onları kabullenerek hayata temiz bir sayfa açmaktır. Çünkü her duygunun bir süresi vardır. İşte o süreyi doldurduğun zaman hayat senin için çok daha güzel olacak. Gerçek anlamda hayatına yeni bir sayfa açacaksın. İşte böylece sahip olduğun acıların geçecek.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
110
43
15
12
9
8
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Aşık olmak!