Görüş Bildir
Haberler
Sana En Çok Yakışacak Havuz Kombinini Söylüyoruz!

Sana En Çok Yakışacak Havuz Kombinini Söylüyoruz!

Begüm
09.09.2022 - 16:02

Bakalım bu tatilde senin giymen gereken havuz kombini hangisi, hemen testi çöz ve cevabını öğren!

1. Öncelikle tatil deyince aklına ilk bunlardan hangisi geliyor?

2. Peki tüm gün yapmak ne yapmak istersin?

3. Tarzını tek kelime ile özetlemeni istesek?

4. Genelde tatile kimlerle gidersin?

5. Tatildeyken akşamlarını nerede geçirirsin?

6. Sen bir renk olsan ne renk olurdun?

7. Peki senin için tatil demek...

Klasik ile renklerin uyumunu birleştir!

Klasik ile renklerin uyumunu birleştir!

Kesinlikle bu yaz havuz kombininde olması gereken iki parça var: Renkli mayo ve beyaz gömlek. Bu ikisini birleştirdiğinde mükemmel bir şey ortaya çıkıcak. Hem modern ve tarz bir şıklık yakalayacaksın hem de modaya uygun giyinmiş olucaksın. Aynı zamanda beyaz gömlek kurtarıcı parçan olarak bu yaz seni pek çok yerde öne çıkarıcak. O yüzden bikininin veya şortunun üzerine bir beyaz gömlek ile tüm işleri çözebilirsin.

Rengarenk olma zamanı!

Rengarenk olma zamanı!

Bu yaz havuz kombinin kesinlikle renklerden geçiyor. Aklına gelebilecek tüm renkler ile müthiş kombinler yapabilirsin. Özellikle sarı ve turuncu bu yazın rengi, onlardan sakın vazgeçme! Tüm zıt renkleri birleştirdiğin çılgın kombinler de yapabilirsin. Havuzda en dikkat çeken ismin sen olacağına eminiz!

Klasik şıklık!

Klasik şıklık!

Senin bu yaz havuz kombininde iki renk var: Siyah ve beyaz! Bu ikisi ile havuzun en şık ismi sen olabilirsin. Zahmetsiz bir şıklık yakalayarak havuzun ikonu olmak istiyorsan siyah bir mayo ile beyaz aksesuarları ev parçaları kullanabilirsin. Siyah mayonun üzerine beyaz bir tişört veya terlik ile bile bu şıklığı yakalayabilirsin. Farklı olmak yerine bir ikon olmak için süper bir zaman!

Bohem bir stil!

Bohem bir stil!

Bu yaz kesinlikle bohem bir stil oluşturmalısın. Özellikle file veya salaş parçalar ile zahmetsiz şıklığı yakalarken rahatlığın ile havuzun keyfini çıkarabilirsin. Senin zaten rahat ve keyif almaya yatkın halin bu parçalarla mükemmel bir uyum yakalayacak. Farklı ve kendine özgün tarzın ile havuzda en dikkat çeken isimlerden biri olurken güneşi ve rüzgarı en fazla sen hissediceksin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
6
5
4
3
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ferdi Çelik

Paçalı don beyaz atlet