Görüş Bildir
Haberler
Samsung'un Yeni Touchwiz'i Göründü

Samsung'un Yeni Touchwiz'i Göründü

Webtekno
12.02.2014 - 10:30 Son Güncelleme: 12.02.2014 - 10:31

Yeni Touchwiz ile Fitness Qeyfi

24 Şubat'ta Barselona'da düzenlenecek olan Dünya Mobil Kongresi'nde Samsung'un büyük bir etkinlik düzenleyeceği uzun zamandır biliniyor. 'Unpacked 5' isimli etkinlikte, Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S5'in tanıtılmasına kesin gözüyle bakılırken Samsung'un etkinlik davetiyelerinde Touchwiz süprizi yapması, şirketin birden fazla ürünü 24 Şubat'ta tanıtacağını ortaya koyuyor.

Yeni akıllı telefon amiral gemisi Galaxy S5 ile birlikte yeni arayüzü Touchwiz'i de tanıtmaya hazırlayan Samsung, akıllı telefonla ilgili ağzını sıkı tutarken arayüzünün nasıl görüneceği hakkında ilk ipucunu Dünya Mobil Kongresi'ndeki Samsung 'Unpacked 5' etkinliği davetiyelerinde verdi.

Telefon satmak için fitness uygulaması olması gerekiyor mu?

Düz ve yuvarlak 9 ikonun eklendiği davetiyedeki ikonlar da Samsung'un yönelmek istediği kullanım alanlarını ortaya koyuyor. Hız, Dış mekan, Merak, Eğlence, Sosyal, Tarz, Gizlilik, Fitness ve Hayat isimli ikonlardan en dikkat çekeni ise fitness olarak ön plana çıkıyor. Tıpkı Apple gibi insanlara ürünlerini aldırmak ve onların dostu olduklarını belirtmek amacıyla insanları spora akıllı teknolojilerle yönlendirme gibi bir misyonu olduğunu sanan Samsung da en büyük rakibi gibi Fitness'a önem veriyor.

İki devin bu fitness hamlesi herkesi squat'a özendirebilecek mi? Bunu görmek için en azından önümüzdeki yıla kadar beklemek gerekiyor.

Kaynak: http://www.webtekno.com/samsung/samsu...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın