Görüş Bildir
Haberler
Samsung S5 İki Modelle mi Geliyor?

Samsung S5 İki Modelle mi Geliyor?

Webtekno
10.02.2014 - 10:23 Son Güncelleme: 10.02.2014 - 11:25

Galaxy S5 iPhone Gibi 2 Modelle Gelebilir

Samsung'un bu yıl tanıtılacak yeni amiral gemisi Galaxy S5'in lansmanına sayılı günler kala S5'in iki farklı modelinin tanıtılacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Birbirinden bir hayli farklı olacağı söylenen dedikoduların kaynağı ise iki farklı model benchmark skorlarının internete sızması.

Güney Koreli dev şirket Samsung'un 24 Şubat tarihinde Barselona'da düzenlenecek Dünya Mobil Kongresi'nde 'Samsung Unpacked 2014' etkinliği ile birlikte yeni amiral gemisini tanıtacağı konuşulurken Galaxy serisinin iki farklı modelle yoluna devam edecek iddiası, Apple'ın iki farklı iPhone çıkartacağı iddialarına bir karşılık olarak görünüyor.

Geçtiğimiz yıl da iPhone 5s ve 5c modelleri ile Samsung'dan rol çalan Apple'a karşı elindeki tüm kozları kullanmayı amaçlayan Samsung, tek lansmanda iki farklı S5 modeli tanıtabilir.

İşlemcileri ve RAM'leri farklı olacağı söylenen bu iki modelden birinin Premium kategorisinde olacağı söylenebilir. 2K çözünürlüklü bir ekran olacağı söylenen modelin Snapdragon 800 işlemci ve 3GB RAM kullanacağı tahmin ediliyor. Diğer modelin ise Full HD ekrana sahip olacağı ve 8 çekirdekli Exynos işlemci içereceği, 2 GB RAM ile donatılacağı söyleniyor.

Kaynak: http://www.webtekno.com/samsung/samsu...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın