Görüş Bildir
Haberler
Samsung Galaxy S7’nin Su Geçirmez ve Kablosuz Şarj Olduğu Sızdı

Samsung Galaxy S7’nin Su Geçirmez ve Kablosuz Şarj Olduğu Sızdı

İçeriğin Devamı Aşağıda

Samsung'un Endonezya kolu yeni Galaxy S7'yi yanlışlıkla planlanandan bir hafta daha erken göstermiş olabilir. Şirketin Endonezya kolunda, henüz listelenmemiş ancak #TheNextGalaxy etiketiyle, Endonezyalı bir okçu olan Dellie Threesyadinda'nın antrenmanda isimsiz bir Samsung telefon kullandığı görülüyor.

Yorumlara göre videoda görünen telefon eğimli kenarıyla Galaxy S6 ve S6 Edge'e benziyor. Videoda telefonun ismi, hatta telefonun yeni olup olmadığı bile söylenmiyor ancak Threesyadinda telefonu sağlan yağışta oldukça rahat bir şekilde kullanıyor. Bu görüntü ise telefonun su geçirmez olacağı dedikodularına sebep oldu. Aynı zamanda videodaki telefon, kablosuz bir şekilde şarj oluyor.

Endonezya'da bulunan ve videoyu yayınlayan bir web site ise Galaxy S7 ismini doğruları ve bir kaç ipucu daha verdi. Su damlalarıyla dolu bir sayfa ve 'Daha az endişelen, keşfet' yazısı da telefonun su geçirmez olacağına, aynı zamanda 'Gizliliği, en iyi kaliteyi tecrübe et' sloganı da güvenliğinin hat safhada olacağını, 'Işığını geceye getir' sloganı ise kamera lensinin az ışıkta bile daha iyi çalışabileceğine işaret.

Samsung resmi olarak Galaxy S7'yi 21 Şubat Pazar günü, Barselona'daki Mobile World Congress’de saat 1'de duyuracak.

Kaynak: http://www.theverge.com/2016/2/16/110...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın