Görüş Bildir
Haberler
Samsung Galaxy S5'in Uygun Fiyatlı Versiyonu Geliyor

Samsung Galaxy S5'in Uygun Fiyatlı Versiyonu Geliyor

Görsel Samsung Galaxy S5’e aittir

İçeriğin Devamı Aşağıda

Samsung’un üst, orta ve alt seviye olmak üzere her seviyeye özel, kullanıcıların farklı ihtiyaçlarını karşılayan onlarca akıllı telefon modeli mevcut. Görünüşe bakılırsa onlara bir yenisi daha ekleniyor. 

Güney Koreli şirketin şu sıralar duyurmaya hazırlandığı söylenen yeni model ise Galaxy S5’in uygun fiyatlı versiyonu Galaxy S5 Neo.

Uygun fiyatlı dedik ancak Galaxy S5 Neo, Galaxy S5’le neredeyse aynı özelliklere sahip. Telefonda tıpkı orijinal Galaxy S5 gibi Full HD çözünürlüklü 5,1 inç Super AMOLED ekran, 16 GB dahili hafıza, 2 GB RAM, 16 megapiksel arka kamera ve 2.800 mAh kapasiteli pil yer alıyor. Hatta Galaxy S5 Neo’nun boyutları (142×72,5×8,1 mm) ve ağırlığı (145 gram) da kardeşiyle aynı. Telefonlar yalnızca işlemci, ön kamera ve bağlantı özellikleriyle birbirinden ayrılıyor.

Galaxy S5 Neo’da yepyeni 64 bit mimarili çekirdekli Exynos 7580 işlemci yer alıyor. Telefonun ön kamerası ise tıpkı Galaxy S6 ve Galaxy A serisi gibi 5 megapiksele yükseltilmiş. Galaxy S5 Neo’nun bağlanırlığını ise gelişmiş 4G teknolojisi olan LTE-A sağlıyor. Tüm bunlar elbette şimdilik iddiadan ibaret. Telefonun çıkış tarihi veya fiyat bilgilerini netleştirmek için biraz daha beklememiz gerekiyor.

LOG

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0