Görüş Bildir
Haberler
Samsung Galaxy S4'te Türkçe Lollipop Böyle Görünüyor

Samsung Galaxy S4'te Türkçe Lollipop Böyle Görünüyor

zeki özütürk
07.02.2015 - 17:55 Son Güncelleme: 07.02.2015 - 19:34

Samsung'un Galaxy S4 telefonu için Rusya'da başlattığı Androil 5.0 Lollipop güncellemesiyle ilgili haberi sizlerle buradan paylaşmıştık. Onur Öztürk adlı takipçimiz de Rusya romunu cihazına kurarak Türkçe arayüz görsellerini ve yaşadığı deneyimleri bizlerle paylaştı. Bu paylaşımı için kendisine teşekkür ediyoruz.

Kendisine göre arayüzün daha akıcı olduğunu söyleyen takipçimiz bazı hız düşümlerini gözlemlemiş. Oyundan çıkmak için ana ekran tuşununa bastığında takılmalar yaşadığını ileten Onur, şarjının daha çabuk tükendiğinive ısınma sorunu yarattığını belirtti. Hatta ısınma sorunun sadece oyunlarda değil müzik dinlerken veya Facebook uygulaması üzerinde gezinirken bile ortaya çıktığını fark eden kullanıcı, telefonunu %100 şarj ettikten sonra müzik dinlerken bize attığı maili yazdığı sırada geçen 10 dakikada %92'ye düştüğünü gözlemlemiş.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kısacası performans olarak bir artış olsa da bu artışlar doğru orantılı olarak daha fazla şarj tüketimi ve ısınma sorunu olan güncelleme artısı olduğu kadar eksiler de barındırıyor.

Eğer Onur gibi başka takipçilerimizden Rusya romunu kullananlar varsa yorum kısmına deneyimlerini yazarak paylaşabilirler.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın