Görüş Bildir
Haberler
Samsung Galaxy Note 4 Teknik Özellikleri, Fiyat ve Çıkış Tarihi

Samsung Galaxy Note 4 Teknik Özellikleri, Fiyat ve Çıkış Tarihi

Caner
11.09.2014 - 19:11
İçeriğin Devamı Aşağıda

Samsung Galaxy Note 4 Teknik Özellikleri, Fiyat ve Çıkış Tarihi

Aylardır söylentisi yapılan ve merakla tanıtılması beklenen Samsung Galaxy Note 4 en sonunda tanıtıldı. Hatta Samsung bir sürpriz yaptı ve eşsiz tasarımı ile kardeşi Galaxy Note Edge’yi de Galaxy Note 4 ile birlikte bu lansmanda sergiledi.

Berlin’de düzenlenen IFA 2014’te Unpacked 2014: Episode 2 etkinliği kapsamında tanıtılan Galaxy Note 4, Samsung’un QHD ekran özelliğine sahip ilk phablet telefonu oldu. Ayrıca cihaz Qualcomm’un en son ve en hızlı işlemcisi Snapdragon 805 ile güçlendirilmiş.

Şık plastik yapı

Samsung’un büyük ekranlı akıllı Note serisi telefonlarında ilk kez boyutu arttırılmadı. Siyah, beyaz, altın ve pembe renkleri ile gelen cihazın 5.7 inçlik ekranı büyük olsa da ince çerçeveleri sayesinde cihaz oldukça kompakt görünüyor.

Galaxy Note 4 153,5 x 78,6 x 8,5 mm ölçülerine sahip. Cihaz daha iyi tasarlanmış ve geçen yıl tanıtılan Galaxy note 3’e göre daha iyi görünüyor. Bu yılki model öncekilere göre daha az plastik ve daha sağlam gibi duruyor. Arka kısımda yine deri görünümlü plastik kullanılmış ama bu sefer deseni farklılaştırılmış Alpha’da olduğu gibi cihazda metal çerçeveler bulunuyor. Daha önceki sızıntılarda da cihazın metal çerçevelere sahip olacağı iddia edilmişti.

Note 4’de Galaxy S5’te olduğu gibi kalp hızı monitörü ve home tuşuna yerleştirilmiş bir parmak izi okuyucu özelliği bulunuyor. Arka kapağını kaldırınca micro SD kart yuvasına erişebiliyorsunuz ve şaşırtıcı olsa da cihaz Galaxy S5 gibi suya ve toza dayanıklı ve cihaz IP65 sertifikası ile Note serisinin ilk suya dayanıklı telefonu oldu.

teknolojioku

Kaynak: http://www.teknolojioku.com/haber/sam...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0